Vacansoleil Logo
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Kempingek szórakoztató parkok közelében

  1. Tematikus nyaralások
  2. Parkok közelében

Egy kempingnyaralás mindenkinek nagy élmény. De még jobb, ha például kellemes kirándulásokat is lehet tenni a környéken. Vagy még felejthetetlenebb, ha szuper vidámparkok is vannak a közelben, ahol az egész család jól érzi magát. Ezért választottuk ki a 14 legjobb szórakoztató parkot, amelyek a kínálatunkban szereplő kempingek közelében találhatóak. Mindegyik parkban különféle attrakciók és show műsorok várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Disneyland® Paris – Franciaország

Disneyland® Le Chêne Gris kempingbeli tartózkodással kombinálva. Készítsünk fényképet Mickey egérrel és Donal kacsával, érezzük a természet erejét a mega izgalmas attrakciókban és végül zárjuk a napot a varázslatos Disney Parade-val! A belépőjegyeket Disneyland®-be a Le Chêne Gris kemping recepciójn is megvehetjük. Nem kell sorban állni a park pénztáránál, így egyből kezdődhet a szórakozás!

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Parc Astérix – Franciaország

A Parc Astérix-ben található az egyik leghosszabb fából készült hullámvasút. A “Tonnere de Zeus” 33 méter magas és 80 km/h-s sebességgel száguld! Nagyon izgalmas! Többféle show műsorral várják az ide érkező látogatókat, pl. igazi római kori előadással és lenyűgöző kaszkadőr show-val.

Futuroscope – Franciaország

Hogy fog kinézni a világ 2050-ben? Nézze meg a Futuroscope-ban! Lépjen bele az időgépbe, és szemtől szemben találhatja magát a robotokkal. Repüljön keresztül csúcstechnológiás és tréfás 4 dimenziós világokon és csodálja meg a varázslatos előadásokat. Loireand ezen különleges vidámparkja fantasztikus kikapcsolódást fog jelenteni az 5 és 16 év közötti gyermekek számára.

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Puy du Fou – Franciaország

A díjnyertes Puy de Fou tematikus parkjában Ön és családja is megtapasztalhatja, milyen volt az élet a viking vagy római időkben, a középkorban és a francia forradalom idején. Hogyan? Lenyűgözően izgalmas, különleges effektekkel teli bemutatók segítségével. Az előadások között belekóstolhat az akkori mindennapokba korhűen megépített falvakban, kastéllyal, kertekkel, állatokkal és szökőkúttal.

Europa-Park – Németország

Németország, sőt a világ legnagyobb szórakoztató parkja egy kis faluban, Rust-ban található. A téma nem más, mint ahogy az a nevéből is következik: Európa. Több, mint száz attrakció és show műsor gondoskodik a felejthetetlen szórakozásról. Érdemes kipróbálni az új, akár 100 km/óra sebességgel száguldó hullámvasútat, a Wodan-t is.

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Movie Park Germany – Németország

Szeret moziba járni? Akkor a Movie Park Germany-t mindenképpen érdemes felkeresnie! Látványos hullámvasút várja a felnőtteket, a gyermekeket pedig egy egész Nickleodeon „világ”, a Nickland. A Movie Park Germany autóval kb. egy óra alatt érhető el a kínálatunkban található limburg-i kempingekből.

Port Aventura – Spanyolország

Spanyolország legnagyobb, 6 téma köré épült szórakoztató parkja. Gyermekek és felnőttek is élvezni fogják a parkot, a felnőttek az izgalmas hullámvasutakat (Dragon Kahn), a kicsik inkább gyermekbarát attrakciókat. Egyedülálló vonzereje, hogy található itt egy aqua park is. A karibi stílusban épült Costa Caribe Aquatic Park-ban 12 vízicsúszda várja a látogatókat.

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Canevaworld – Olaszország

Ez a népszerű park több részből áll: Medieval Times, Movieland Studios és Aqua Paradise Park. Az utóbbi Olaszország legnagyobb víziparkja, amelyben az egyik vízicsúszda 32 m magasból indul. Csak igazi kalandvágyóknak! Ebben a parkban a szórakoztató show műsorok és egyéb attrakciók tökéletes kombinációját találja meg, aki ide látogat.

Gardaland – Olaszország

Olaszország legnagyobb és legnépszerűbb szórakoztató parkja a „Gardaland”. Jól ismert látványos és izgalmas hullámvasútjairól (Raptor, Blue Tornado) valamint a gyermekeknek szóló témaparkjáról (Fantasy Kingdom). A kínálatunkban található garda-tavi kempingek mind Gardaland közelében vannak. Ideális megoldás!

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Mirabilandia – Olaszország

Olaszország második legnagyobb szórakoztató parkja Ravenna közelében található. Két fő vonzereje a 90 méter magas óriáskerék (Európában az egyik legmagasabb) és a”Katun” hullámvasút. Utóbbi a kedvenc hullámvasutak tízes listáján is szerepel, nem véletlenül. Természetesen a kevésbé merészek és a kicsik is sokféle attrakció közül választhatnak.

Toverland – Hollandia

A csodálatos Toverland szórakoztató park fantasztikus vidámparkká fejlődött, ahol minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást. Az új varázs völgy (Magic Valley) lenyűgöző, de érdemes kipróbálni a Dwervelwind hullámvasutat is, ahol akár fejjel lefelé is száguldhatunk. A De Schatberg kemping közvetlenül Toverlanddal szemben helyezkedik el.

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Efteling – Hollandia

A hollandiai Brabant régió leghíresebb szórakoztató parkja. Az Efteling minden korosztály számára tökéletes választás. Csodálja meg az elvarázsolt erdőt, érezze az adrenalint a Python hullámvasúton, sikítson a kísértetjárta házban és élvezze „Droomvlucht” varázslatos világát. Valójában egy nap nem is lesz elég, hogy az egész parkot bejárja.

Beekse Bergen – Hollandia

Szafari kaland Hollandiában, ahol nagy eséllyel találkozhatunk leopárdokkal, zebrákkal vagy egzotikus madarakkal. Kis szerencsével még zsiráfot is láthatunk, aki akár az autó ablakán is benézhet... A szafari kalandot gyalogosan, busszal vagy hajóval is folytathatjuk. Ez egy kihagyhatatlan és megismételhetetlen élmény.

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Plopsa Coo – Belgium

Sétáljon be a Plopsa Coo kapuján, és lépjen be Plop törpe és barátai birodalmába. Valószínű, hogy találkozni fog velük a parkban! Az első dolog, amit a parkba lépve megpillantunk, a vikinghajós hullámvasút, a „Vicky the Ride”, a távolban pedig feltűnik körhinta, a „Mega Mindy Flyer”. Igazi ünnep a gyermekeknek, hogy felismerik kedvenceiket.

Bobbejaanland – Belgium

Több, mint 40 izgalmas attrakció várja a Bobbejaanland szórakoztató parkba érkező vendégeket. Kicsik és nagyok is egyaránt jól fogják itt magukat érezni! Szórakozás és show műsorok minden korosztály számára. Igazán jó ötlet, ha egynapos kirándulásra vágyik a család a nyaralás alatt.

Kempingek szórakoztató parkok közelében
Kempingek szórakoztató parkok közelében

Plopsaland De Panne – Belgium

Bumba, Plop, Mega Mindy, Pete a kalóz, Maya a méhecske. Csak néhányak, akikkel találkozhatnak gyermekei Plopsaland De Pannéban. Vidám kikapcsolódás,beltéri játszótér és Táncoló Szökőkút fröcskölő vízsugarakkal. Szálljanak fel a Plopsa Express-re , hogy körbejárják a vidámparkot! Kalózhajós támadás és hullámvasút is vár a kicsikre!

Legoland – Dánia

A Legolandben egy teljes egészében Legóból felépített világba csöppenhetnek bele gyermekeikkel. A legkisebbekre a Duplo Land izgalmas világa vár. Csodálja meg a Mini Landet és érezze, ahogy felszabadul az adrenalin Legoredo Town, Adventure Land, Pirate Land, Lego Ninjago World vagy Polar Land világát járva. Egy olyan élmény ez, melyet nem szabad kihagyniuk, ha Dániában tervezik kempinges nyaralásukat.

Kempingek szórakoztató parkok közelében