fr-loi.jpg

Loire kempingjei

Kemping Loire-ban

Kempingnyaralás Loire-ban

A Loire folyó völgye valóban csodálatos hely a családi kempingnyaraláshoz. Buja, termékeny vidék tele extravagáns palotákkal, kifinomult városokkal és festői falvakkal.
Végtelen szőlőültetvények és mesés ételek. Rengeteg természeti szépség, Párizstól néhány órás autóútra.  Nem csoda, hogy királyok, királynék, hercegek és nemesek érkeztek ide, hogy felépítsék csillogó báltermekkel és mesterien megtervezett kertekkel rendelkező kastélyaikat. Hagyatékuk ma a világ egyik legszebb UNESCO világörökségi helyszíne, amelyet érdemes felfedezned. Franciaország leghosszabb folyója egy modern tündérmesén halad át, csodálatos kastélyokat és Orléans, Blois, Tours, Saumur, Angers, valamint Nantes élettel teli városait érintve. Loire a szabadtéri programok szerelmeseinek álma is. Kirándulj, kerékpározz, ússz, kenuzz, kajakozz, lovaglolj vagy horgássz a folyóban! Utána térj vissza a kempingbe egy pohár zamatos Pouilly-Fumé borral, és nézd meg a naplementét ezen a tökéletes napon! 
 

Mutasson többet
Válasszon a 8 kempingek Loire Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Parc de Fierbois

Sainte-Catherine-de-Fierbois - Loire - Franciaország

Nagyszerű nyaralóhely gyermekes családoknak. Kellemes kis tó, homokos stand és a kemping maga is számos vízi élményt nyújt a gyerekeknek. Felnőtteknek borkóstolás.

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Franciaország

Kellemes elhelyezkedésű kemping, szőlőföldek között. Kiváló biciklizési lehetőség a környéken. Kirándulási tipp: Orléans, Blois, Trôo művészfalu.

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Franciaország

Jól vezetett kemping, amelyet gondosan ápolnak is. Kis léptékű, de kiváló felszereltségű. Játszópark a közelben. Kirándulási tipp: a közeli Brissac kastélya.

Camping L'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Franciaország

Ötcsillagos kemping a Loire folyó egy szigetén, Saumur várára kilátással. Élvezheti a kemping luxus kialakítását és ellazulhat a Loire völgyének ölelésében. Pattanjon biciklire és járja körbe a környéket!