fr-loi.jpg

Loire-i kempingek

Kemping Loire-ban

Egy kempingezés egy észak-franciaországi, loire-i kempingben minden korosztály számára tökéletes választás. A régió telis-tele van kulturális, természeti és történelmi kincsekkel – mintha csak egy álom válna valóra. A Loire régió sok-sok vára már elég ahhoz, hogy gyermekei (és ön) ne feledkezzenek megy egyhamar egy kalandos nyaralásról. A legnagyobb kastély Blois közelében található, Chambord városában. Nantes kikötővárosa, Jules Verne szülőhelye rengeteg turistát vonz évente. A loire-i kemping környékén minden lehetőség adott.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Loire Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Parc du Val de Loire

Mesland - Loire - Franciaország

Kellemes elhelyezkedésű kemping szőlőföldek között. Kiváló biciklizési lehetőség van a környéken. Kirándulási tipp: Orléans, Blois, Trôo művészfalu.

Camping Parc de Fierbois

Sainte-Catherine-de-Fierbois - Loire - Franciaország

Nagyszerű nyaralóhely gyermekes családoknak. Kellemes kis tó, homokos stand és a kemping maga is számos vízi élményt nyújt a gyerekeknek. Felnőtteknek borkóstolás.

Camping Parc de Montsabert

Coutures - Loire - Franciaország

Odaadóan menedzselt kemping zöldellő környezetben és számos (vízi)sport, és játék-lehetőséggel. Kirándulási tipp: Angers, Saumur és a La Flåche-i aranyos állatkert.

Camping Domaine de l'Etang

Brissac-Quincé - Loire - Franciaország

Jól vezetett kemping, amelyet gondosan ápolnak is. Kis léptékű, de kiváló felszereltségű. Játszópark a közelben. Kirándulási tipp: a közeli Brissac kastélya.

Camping L'Ile d'Offard

Saumur - Loire - Franciaország

Ötcsillagos kemping a Loire folyó egy szigetén, Saumur várára kilátással. Élvezheti a kemping luxus kialakítását és ellazulhat a Loire völgyének ölelésében. Pattanjon biciklire és járja körbe a környéket!