Szafari sátor

Az igazi kempingezés: a fák között aludni, hallani a madarak csicsergését és a felkelő nap sugaraira ébredni reggel. Ez mind lehetséges egy szafari sátorban. Ez azt jelenti, hogy valódi ágyban aludhat, a saját konyhájában főzhet, és a Serengeti sátorban még zuhanyozhat (esőzuhannyal) is a fürdőszobában!

Serengeti

A Serengeti egy igazán luxus, 5 fős szafari-sátor, saját fürdőszobával és teljesen felszerelt konyhával! És a berendezés? Fapadló, kellemes nappali rész, kényelmes hálófülkék, puha ágyakkal. Egy meleg nyári napon pedig a tágas, fedett verandán hűsölhetsz. Ez egy tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és egy nagyszerű reggeli, ebéd elfogyasztásához vagy egy közös játékhoz, miközben italodba kortyolsz és falatozol egy csodás nyári estén.

Serengeti XL

A Glamping kategóriába tartozó Serengeti XL szafari-sátor látványától a szívverésed is felgyorsul. Kívülről kemény és erős kinézete, belül luxust és trendi berendezést rejt. A tágas, a fedett verandával együtt 47 m2-es alapterületű sátorban a saját, felszerelt konyhádban főzhetsz és külön fürdőszoba is található benne. A két hálószoba közül az egyikben baldachinos ágy van, így ez valószínűleg a szülőké lesz, a másik hálóban egy összecsukható és emeletes ágy is található.

Kalahari

Kempingezés sátorban, a szabadban, luxuskörülmények között. Valódi ágyon alhatsz a tágas hálórészben. A Kalahari szafari-sátorban nappali rész is található, valamint egy fedett, berendezett veranda. Saját, teljesen felszerelt konyhával, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel és egy nagy hűtőszekrénnyel is rendelkezik, külön fagyasztórésszel.

Kalahari Outdoor

Szeretnéd újra átélni a régi idők kempingezésének élményét és közben élvezni minden elérhető luxust? A Kalahari Outdoor szafari-sátorban mindez lehetséges. Saját teljesen felszerelt konyhával, gáztűzhellyel és nagy fagyasztórészes hűtőszekrénnyel is rendelkezik. A sátor az erdő közepén helyezkedik el, így tágas rész áll rendelkezésedre a sátor körül, ami csak a tiéd. A stílusos luxusberendezéseknek és a verandán található függőágynak köszönhetően Afrikában érzed majd magad.

Kalahari Comfort

Aludj a természetben, és reggel ébredj a madarak énekére. A valódi ágyaknak köszönhetően biztosan jót fogsz aludni. Ugorj be a zuhanyzóba a saját sátradban, majd sétálj keresztül a nappalin, ki a berendezett verandára. Készíts elő friss gyümölcslevet és szendvicset a nagy mélyhűtős hűtőszekrényből, a saját konyhádból, ahol mikrohullámú sütőt és tűzhelyet is találsz.
 

Egyéb szafari sátrak

A Serengeti és a Kalahári mellett, számtalan egyéb szafari sátor típus közül választhatsz kínálatunkból. Ezek a sátrak szintén kényelmesen vannak berendezve, de a dekoráció kempingenként eltérhet. Minden kempingnél, a szálláshelynél találhatsz pontos információt az adott sátorról.