170123-header-safaritent.jpg

Szafari sátor

Az igazi kempingezés: a fák között aludni, hallani a madarak csicsergését és a felkelő nap sugaraira ébredni reggel. Ez mind lehetséges egy szafari sátorban. Ez azt jelenti, hogy valódi ágyban aludhat, a saját konyhájában főzhet, és a Serengeti sátorban még zuhanyozhat (esőzuhannyal) is a fürdőszobában!

Serengeti

A Serengeti egy igazán luxus 5 fős szafarisátor, saját fürdőszobával és teljesen felszerelt konyhával! És a berendezés? Fapadló, kellemes nappali rész, kényelmes hálófülkék puha ágyakkal. Egy meleg nyári napon pedig a tágas, fedett verandán hűsölhet. Ez egy tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és egy nagyszerű reggeli, ebéd elfogyasztásához vagy egy közös játékhoz, miközben italába kortyol és falatozik egy csodás nyári estén.

Serengeti XL

403x166-Serengeti-playbutton.jpg

A Glamping kategóriába tartozó Serengeti XL szafari sátor látványától a szívverése is felgyorsul. Kívülről kemény és erős kinézete ellenére belülről a luxus és a trendiség jellemzi. Köszönhetően a tágas, 47 m2-es alapterületnek és a fedett verandának. Saját, felszerelt konyhájában főzhet, valamint a sátorban külön fürdőszoba is található. Az éjszaka is kényelmes lesz, hisz válaszhat két hálószoba közül is, a baldachonos ágy viszont valószínűleg a szülőké lesz! A másik hálóban egy összecsukható és emeletes ágy is található. 

Kalahari

180109-kalahari-403x166_new_incl_ligstoelen.jpg

Kempingezés sátorban, a szabadban, luxuskörülmények között. Valódi ágyon aludhat tágas hálórészben. A Kalahari Szafari-sátorban nappali rész is található, valamint egy fedett és berendezett veranda. Saját teljesen felszerelt konyhával is rendelkezik, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel és egy nagy hűtőszekrénnyel külön fagyasztórésszel. 

Kalahari 2

363x150-kalahari.jpg

Szeretné újra átélni a régi idők kempingezésének élményét és közben élvezni minden elérhető luxust? A Kalahari 2 Szafari-sátorban mindez lehetséges. Saját teljesen felszerelt konyhával, gáztűzhellyel és nagy fagyasztórészes hűtőszekrénnyel is rendelkezik. A sátor az erdő közepén helyezkedik el, így tágas rész áll rendelkezésére a sátor körül, ami csak az Öné. A stílusos luxusberendezéseknek és a verandán található függőágynak köszönhetően Afrikában érzi majd magát. 

Kalahari Comfort

kalahari_comfort_404x288.jpg

Aludjon a természetben, és reggel ébredjen a madarak énekére. A valódi ágyaknak köszönhetően biztosan jót fog aludni. Ugorjon be a zuhanyzóba a saját sátrában. Majd sétáljon keresztül a nappalin, ki a berendezett verandára. Készítsen elő friss gyümölcslevet és szendvicset a nagy mélyhűtős hűtőszekrényből, a saját konyhájából, ahol mikrohullámú sütőt és tűzhelyet is talál. 
 

Egyéb szafari sátrak

363x150-zaton-glamping-01.jpg

A Serengeti és a Kalahári mellett, számtalan egyéb szafari sátor típus közül választhat kínálatunkból. Ezek a sátrak mindig gyönyörűen és kényelmesen vannak berendezve, de a dekoráció kempingenként eltérhet. MInden kempingnél, a szálláshelynél találhat pontos információt az adott sátorról.