900x170-NAVAJO.jpg

Bungalow sátor

A sátorban kipróbálhatja, milyen is az igazi kempingérzés. A sátrak között is lehet különbség. Semmi rossz nincs a kis sátrakban, de aki már kipróbálta a luxus Vacansoleil sátrakat, azok tudják, milyennek is kell lennie egy sátras nyaralásnak.

Navajo sátor

403x166-Navajo-playbutton.jpg

A teljesen felszerelt Navajo bungalow-sátor már évtizedek óta a legkedvezőbb árú szálláshely a Vacansoleil kínálatában. És ez így is marad. Az alacsonyabb ár nem jelent kevesebb kényelmet. A Navajo modern belső kialakítású, kiváló minőségű anyagból készült sátor. Egy kényelmes kempingezésnek nem kell sokba kerülnie.

Ottawa sátor

363x150-Ottawa.jpg

Ugyanolyan alapterületű, mint a Navajo sátor, de mégis több hely van benne az egyenes falak és nagyobb belmagasság miatt. A szilárd alumínium váz a fapadlóhoz van rögzítve, így vízszintesen áll a talajon. Ideális megoldás ott, ahol pl. a talaj nem egyenletes. Azontúl, hogy stabil a szerkezete, könnyen is tisztítható. A padló 15 cm-re van a talajtól, így az esővíz sem folyik be.

Egy igazi jó alvás a rendes ágyakon

Lefekvés előtt matracokat fújni már a múlté. A hálófülkékben rendes minőségi ágyak vannak. Az ágyak mérete is teljesen megfelelő, mind a dupla, mind a szimpla ágyak hosszúsága 1,90 m. A két kihúzható ágy hossza 1,80 m. Minden ágynak kemény rugózása van, dupla tartóval és egy jó szellőző matraccal. Önnek már csak ágyneműt, takarót és párnát kell hoznia. 

Új vagy majdnem új sátrak

Az összes sátor nagyon jó állapotban van, mert a Vacansoleil ügyel arra, hogy karbantartsa őket. Minden évben, több mint ezer sátor kap új belsőt és vásznat, ezzel tartva a sátrazás magas színvonalát.A Vacansoleil sátor nagyszerű, tágas belső teret biztosít a vendégeinek. Az alapterület  25 m2, középen 2,5 méteres belmagassággal , így majdnem mindenhol fel lehet egyenesedni a sátorban. 

Kompletten felszerelt konyha

A konyhában mindent megtalál: 4-égős főzőlap, nagy méretű hűtőszekrény fagyasztórésszel és természetesen a konyha tartozékai, edények, lábosok, poharak, edényszárító, evőeszközök, szemetes, tisztítószerek. Természetesen a konzervnyitó és a dugóhúzó sem hiányozhat. 

Áramszolgáltatás mint otthon

Önnek nem kell az elektromossággal bajlódnia. A sátorban rendes világítás van és a hűtőnek is van csatlakozója. Vannak extra dugaszoló aljzat például telefon töltéséhez. Számunkra az Önök biztonsága az elsődleges. Az összes elektromos kiállásnak, biztonságos, földelt, szigetelt vezetéke van.

A szabad természet

Az összes Vacansoleil sátor kiegészítőjeként biztosítunk kerti garnitúrát, hogy minél több időt tölthessenek a szabadban, a természetben.A kerti garnitúra 2 kerti asztalból, 4 műanyag székből és 2 állítható támlájú székből áll. Számos kempingben, kényelmes napozóágyakat is biztosítunk, a tartozékokról bővebb információt az áraknál talál. A bungalow-sátrak fontos tartozéka  a napernyő.