Bungalow sátor

Igazi kempingélmény, de prémium környezetben. Pontosan ezt jelenti a kempingezés a Vacansoleil sátraiban. Bungalow- és szafari- sátrak közül is választhatsz. Mindig ágyban fogsz aludni, főzhetsz a saját konyhádban és minden sátorban van áram.

Navajo sátor

A teljesen felszerelt Navajo bungalow-sátor már évtizedek óta a legkedvezőbb árú szálláshely a Vacansoleil kínálatában. És ez így is marad. Az alacsonyabb ár nem jelent kevesebb kényelmet. A Navajo modern belső kialakítású, kiváló minőségű anyagból készült sátor. Egy kényelmes kempingezésnek nem kell sokba kerülnie.

Ottawa sátor

Ugyanolyan alapterületű, mint a Navajo sátor, de mégis több hely van benne az egyenes falak és nagyobb belmagasság miatt. A szilárd alumínium váz a fapadlóhoz van rögzítve, így vízszintesen áll a talajon. Ideális megoldás ott, ahol pl. a talaj nem egyenletes. Azontúl, hogy stabil a szerkezete, könnyen is tisztítható. A padló 15 cm-re van a talajtól, így az esővíz sem folyik be.

Sahara sátor

A Sahara bungalow-sátor robosztus szafari kinézettel rendelkezik, jól berendezett és olcsó. Három hálórész és egy előtér található benne, valamint felszerelt konyha és ülősarkok.

Egy igazán jó alvás a rendes ágyakon

Lefekvés előtt matracokat fújni már a múlté. A hálófülkékben rendes minőségi ágyak vannak. Az ágyak mérete is teljesen megfelelő, mind a dupla, mind a szimpla ágyak hosszúsága 1,90 m. A két kihúzható ágy hossza 1,80 m. Minden ágynak kemény rugózása van, dupla tartóval és egy jól szellőző matraccal. Neked már csak ágyneműt, takarót és párnát kell hoznod.

Új vagy majdnem új sátrak

Az összes sátor nagyon jó állapotban van, mert a Vacansoleil ügyel arra, hogy karbantartsa őket. Minden évben, több mint ezer sátor kap új belsőt és vásznat, ezzel tartva a sátrazás magas színvonalát. A Vacansoleil sátor nagyszerű, tágas belső teret biztosít a vendégeinek. Alapterülete 25 m2, középen 2,5 méteres belmagassággal, így majdnem mindenhol fel lehet egyenesedni a sátorban.

Teljesen felszerelt konyha

A konyhában mindent megtalálsz: 4 égős gáztűzhely, nagy méretű hűtőszekrény fagyasztórésszel és természetesen a konyha tartozékai: edények, lábosok, poharak, edényszárító, evőeszközök, szemetes, tisztítószerek. Természetesen a konzervnyitó és a dugóhúzó sem hiányozhat.

Áramszolgáltatás mint otthon

Nem kell az elektromossággal bajlódnod. A sátorban rendes világítás van és a hűtőnek is van csatlakozója. Van extra dugaszoló aljzat például telefon töltéséhez. Számunkra a ti biztonságotok az elsődleges. Az összes elektromos kiállásnak biztonságos, földelt, szigetelt vezetéke van.

A szabad természet

Az összes Vacansoleil sátor kiegészítőjeként biztosítunk kerti garnitúrát, hogy minél több időt tölthessetek a szabadban, a természetben. A kerti garnitúra 2 kerti asztalból, 4 műanyag székből és 2 állítható támlájú székből áll. Számos kempingben, kényelmes napozóágyakat is biztosítunk, a tartozékokról bővebb információt az áraknál találsz. A bungalow-sátrak fontos tartozéka a napernyő.