170626-acco-Fiji-900x170.jpg

Luxus mobilház

A Vacansoleil luxus mobilházai az egész család számára nagy teret biztosít a nyaralásra. 6 mobilház típusból választhat: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Tahiti és Glamping. Mind kényelmes székekkel, nagy étkezőasztallal, felszerelt konyhával, gáztűzhellyel és hűtővel rendelkezik. Található benne fürdőszoba, WC és nagy tárolóhely is. A Hawaii mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával.

A Glamping mobilházak még több első osztályú felszereltséggel rendelkeznek. Minden típusú mobilház tökéletes, ha gyermekekkel menne nyaralni. 

Hawaï mobilház

403x166-Cottage-HAWAI.jpg

2 személy befogadására alkalmas mobilház. Minden luxussal és kényelemmel, amire csak szüksége lehet. Hálószoba, nappali tér, konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel. Van saját tusoló és WC? Természetesen! A fürdőszobában mindez adott. A mobilházhoz még egy veranda is tartozik kerti asztallal, 2 kerti székkel és napernyővel.

Fiji mobilház

403x166-Fiji-playbutton.jpg

A legvonzóbb árú mobilház, de minden luxussal, kényelemmel rendelkezik, ahogy ez a Vacansoleil-nél megszokott. Teljesen felszerelt konyha, hűtőszekrény, WC és zuhanyzó található a mobilházban. Ezen felül a Fiji mobilházban sok tárolóhely került kialakításra, emiatt is kiválóan alkalmas egy fantasztikus családi nyaraláshoz.

Bali mobilház

363x150-Bali.jpg

A legkelendőbb típus kínálatunkban, majdnem minden Vacansoleil kempingben megtalálható. A Bali mobilházban a kényelem és a tágas hely a meghatározó, így az egész család jól fogja magát érezni. Két hálószoba, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba és sok tárolóhely teszi kellemessé és kényelmessé a nyaralást. Továbbá kedvező az ár/minőség arány is.

Tahiti mobilház

363x150-Tahiti.jpg

A Tahiti egy igazi luxus mobilház. Mivel két fürdőszoba található benne, így a mobilház kiválóan alkalmas nagyobb gyermekes családok vagy akár két (házas)pár számára is. Többféle Tahiti mobilház létezik, de mindegyikben két fürdőszoba, teljes felszereltség és elég hely került kialakításra. 

Waikiki mobilház

403x166-waikiki-playbutton.jpg

A Waikiki mobilház a legnagyobb modell kínálatunkban, tulajdonképpen egy nagy nyaralóház. Tágas nappali, nagy étkezőasztal, teljesen felszerelt konyha, gáztűzhely, nagyméretű hűtőszekrény, fürdőszoba WC-vel és három hálószoba található benne. A Waikiki tökéletes többgyermekes családok nyaraláshoz.

Glamping szálláshelyek

403x166-Glamping-playbutton.jpg

Több olasz, francia, belgium, holland, horvátország és dán kempingben is foglalhat Glamping szálláshelyeket. Ezek az extra luxus szálláshelyek mosogatógéppel, síkképernyős TV-vel, tágas fürdőszobával, luxus kerti bútorral és légkondicionáló berendezéssel felszereltek, és gyakran a legszebb helyeken találhatóak. Az egyik típusnál a veranda saját jacuzzival felszerelt. Glamping – a glamour (csillogás) és camping – itt igazán garantált a kikapcsolódás és pihenés, közben pedig élvezheti a kemping összes szolgáltatását is. 


 

Tágas hálószobák

A Vacansoleil mobilházakban két kellemes hálószoba van. Sőt, a Waikiki modellben három! A fő hálószobában egy nagy franciaágy található, ágybetéttel, takaróval és párnával. A szekrény tágas helyet kínál a csomagok és a ruházat elhelyezésére, de számos további praktikus tárolóhely is adott. A második hálószobában legkevesebb két ágy van, gyakran egy harmadik (gyermeknek szánt) ágyat szereltünk a falra. Ha a kiválasztott mobilház háromszobás modell, úgy az egyik szoba franciaágyas, a másik kettőben egyes ágyak vannak. Ezek mindegyike matraccal, takaróval és párnával felszerelt. Önnek csak lepedőt és ágyneműhuzatot kell magával vinnie.

Kempingezés luxus körülmények között saját fürdőszobával, WC-vel

Egy Vacansoleil mobilházban való kempingezés olyan kényelmet nyújt Önnek, mintha otthonában nyaralna. Zuhanyzóval, WC-vel, mosdókagylóval felszerelt fürdőszoba található a házakban.

Komplett kerti garnitúra

Élvezze a nyaralást komfortos prémium mobilházban és a hozzá tartozó zöldövezetben. A mobilházak saját kerti bútorokkal vannak felszerelve, ezáltal még több időt tölthetünk a szabadban. Általában asztal, székek és napernyő tartozik a garnitúrához és szinte mindegyik mobilház rendelkezik részben fedett faterasszal. Az adott kemping oldalán a szálláshelyek menüpontban az összes információt megtalálja a mobilházakról. 

Légkondícionálás

A klimatizált helyiségek sokkal komfortosabbak, ezért a Vacansoleil prémium mobilházai közül egyre több rendelkezik klímaberendezéssel. Az adott kemping oldalán a szálláshelyek menüpontban megtalálja a légkondicionálásra vonatkozó piktogrammot, és láthatja, hogy az Ön által választott mobilházban van-e klímaberendezés. 

Mobilházak nagy családosoknak

Vannak kisebb és nagyobb családok. Ha Önöknek olyan nagy családjuk van, hogy nehezen találnak maguknak elég tágas szálláshelyet az üdüléshez, akkor fedezzék fel a Vacansoleil kínálatát. Széles választék várja Önöket a legjobb Európai kempingekben, akár 7-8 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas luxus mobilházakban.

  

Mobilház mozgássérültek részére

Ezt a mobilházat szabad feljáró, tolóajtók, továbbá tágas és küszöbmentes közlekedőterek jellemzik. A mobilház megfelel a nemzetközi előírásoknak és kiválóan alkalmas a mozgáskorlátozott vendégek elhelyezésére. Kifejezetten mozgássérült vendégek számára került kialakításra a Bali 2 mobilház az Iris Parc Le Grand Dague, Iris Parc Le Château de Galaure és Iris Parc Birkelt kempingekben.

 

170808-acco-playbutton-363x150.jpg