170626-acco-Fiji-900x170.jpg

Mobilház

A Vacansoleil luxus mobilházai az egész család számára nagy teret biztosít a nyaralásra. 6 mobilház típusból választhat: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Tahiti és Glamping. Mind kényelmes székekkel, nagy étkezőasztallal, felszerelt konyhával, gáztűzhellyel és hűtővel rendelkezik. Található benne fürdőszoba, WC és nagy tárolóhely is. A Hawaii mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával.

A Glamping mobilházak még több első osztályú felszereltséggel rendelkeznek. Minden típusú mobilház tökéletes, ha gyermekekkel menne nyaralni. 

Hawaï mobilház

403x166-Cottage-HAWAI.jpg

2 személy befogadására alkalmas mobilház. Minden luxussal és kényelemmel, amire csak szüksége lehet. Hálószoba, nappali tér, konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel. Van saját tusoló és WC? Természetesen! A fürdőszobában mindez adott. A mobilházhoz még egy veranda is tartozik kerti asztallal, 2 kerti székkel és napernyővel.

Fiji mobilház

403x166-Fiji-playbutton.jpg

A legvonzóbb árú mobilház, de minden luxussal, kényelemmel rendelkezik, ahogy ez a Vacansoleil-nél megszokott. Teljesen felszerelt konyha, hűtőszekrény, WC és zuhanyzó található a mobilházban. Ezen felül a Fiji mobilházban sok tárolóhely került kialakításra, emiatt is kiválóan alkalmas egy fantasztikus családi nyaraláshoz.

Bali mobilház

363x150-Bali.jpg

A legkelendőbb típus kínálatunkban, majdnem minden Vacansoleil kempingben megtalálható. A Bali mobilházban a kényelem és a tágas hely a meghatározó, így az egész család jól fogja magát érezni. Két hálószoba, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba és sok tárolóhely teszi kellemessé és kényelmessé a nyaralást. Továbbá kedvező az ár/minőség arány is.

Tahiti mobilház

363x150-Tahiti.jpg

A Tahiti egy igazi luxus mobilház. Mivel két fürdőszoba található benne, így a mobilház kiválóan alkalmas nagyobb gyermekes családok vagy akár két (házas)pár számára is. Többféle Tahiti mobilház létezik, de mindegyikben két fürdőszoba, teljes felszereltség és elég hely került kialakításra. 

Tahiti XL mobilház

standard-tahiti-xl-363x242.jpg

A Tahiti XL mobilházak 2 fürdőszobával rendelkeznek, akárcsak a Tahiti. Tökéletes, ha kamaszokkal megy nyaralni, vagy két pár számára. A Tahiti XL harmadik hálószoba is található. Így a párok esetében külön szoba áll rendelkezésre a gyermekeknek, a tinik pedig saját szobában alhatnak, vagy megoszthatják egy baráttal.

Waikiki XL mobilház

Waikiki-XL-363x242.jpg

A Waikiki XL a legnagyobb mobilház kínálatunkban, tulajdonképpen egy nagy nyaralóház. Kényelmes székekkel, nagy étkezőasztallal, teljesen felszerelt konyhával, gáztűzhellyel, nagy hűtőszekrénnyel, saját fürdőszobával, WC-vel, 4 hálószobával a Waikiki XL tökéletes választás, ha gyermekekkel megy nyaralni.

Waikiki mobilház

403x166-waikiki-playbutton.jpg

A Waikiki mobilház egy tágas otthon, nem kevesebb, mint három hálószobával. Tágas nappali, nagy étkezőasztal, teljesen felszerelt konyha, tűzhely, nagyméretű hűtőszekrény, saját fürdőszoba található benne WC-vel. A Waikiki tökéletes többgyermekes családok kényelmes nyaralásához.

Glamping szálláshelyek

403x166-Glamping-playbutton.jpg

Több olasz, francia, belgium, holland, horvátország és dán kempingben is foglalhat Glamping szálláshelyeket. Ezek az extra luxus szálláshelyek mosogatógéppel, síkképernyős TV-vel, tágas fürdőszobával, luxus kerti bútorral és légkondicionáló berendezéssel felszereltek, és gyakran a legszebb helyeken találhatóak. Az egyik típusnál a veranda saját jacuzzival felszerelt. Glamping – a glamour (csillogás) és camping – itt igazán garantált a kikapcsolódás és pihenés, közben pedig élvezheti a kemping összes szolgáltatását is. 


 

Két, három vagy 4 hálószoba

A Vacansoleil mobilházaiban kényelmes hálószobákat talál. A Hawaii típusú egy, a Bali és a Tahiti kettő, a Tahiti XL és a Waikiki három, a Waikiki XL pedig négy hálószobával rendelkezik. A Glamping mobilházban mindig legalább kettőt, de van, hogy ennél több hálószobát is talál. Bármelyikre is esne a választása, mindig valódi ágyakat fog találni bennük, matraccal, takaróval és párnákkal. A ruháit a nagy szekrényben tárolhatja. Az egyetlen dolog, amiről Önnek kell gondoskodnia, az az ágyneműhuzat. Sok kempingben ezeket külön meg is rendelheti. 

Kempingezés luxus körülmények között saját fürdőszobával, WC-vel

Egy Vacansoleil mobilházban való kempingezés olyan kényelmet nyújt Önnek, mintha otthonában nyaralna. Zuhanyzóval, WC-vel, mosdókagylóval felszerelt fürdőszoba található a házakban.

Komplett kerti garnitúra

Élvezze a nyaralást komfortos prémium mobilházban és a hozzá tartozó zöldövezetben. A mobilházak saját kerti bútorokkal vannak felszerelve, ezáltal még több időt tölthetünk a szabadban. Általában asztal, székek és napernyő tartozik a garnitúrához és szinte mindegyik mobilház rendelkezik részben fedett faterasszal. Az adott kemping oldalán a szálláshelyek menüpontban az összes információt megtalálja a mobilházakról. 

Légkondícionálás

A klimatizált helyiségek sokkal komfortosabbak, ezért a Vacansoleil prémium mobilházai közül egyre több rendelkezik klímaberendezéssel. Az adott kemping oldalán a szálláshelyek menüpontban megtalálja a légkondicionálásra vonatkozó piktogrammot, és láthatja, hogy az Ön által választott mobilházban van-e klímaberendezés. 

Mobilházak nagy családosoknak

Vannak kisebb és nagyobb családok. Ha Önöknek olyan nagy családjuk van, hogy nehezen találnak maguknak elég tágas szálláshelyet az üdüléshez, akkor fedezzék fel a Vacansoleil kínálatát. Széles választék várja Önöket a legjobb Európai kempingekben, akár 7-8 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas luxus mobilházakban.

  

Mobilház mozgássérültek részére

Ezt a mobilházat szabad feljáró, tolóajtók, továbbá tágas és küszöbmentes közlekedőterek jellemzik. A mobilház megfelel a nemzetközi előírásoknak és kiválóan alkalmas a mozgáskorlátozott vendégek elhelyezésére. Kifejezetten mozgássérült vendégek számára került kialakításra a Bali 2 mobilház az Iris Parc Le Grand Dague, Iris Parc Le Château de Galaure és Iris Parc Birkelt kempingekben.

 

170808-acco-playbutton-363x150.jpg