nl-lim.jpg

Limburg (NL) kempingjei

Kemping Limburgban

Élvezze a kellemes dombvidéket és vendégszeretetet a nyaralás során a kiválaszott kempingben, Limburgban. A hullámzó tájvidék kedves falvakkal, hatalmas mezőkkel és gyümölcsösökkel van tele. Gulpen, Sevenum és Valkenburg csak pár a meglátogatni kívánt festői települések közül. Nagyobb, történelmi városok is találhatóak Hollandiának ezen a részén, pl. Maastricht és Heerlen, valamint Aachen Németországban, a holland határ közelében. A kiválaszott kemping Limburgban ideális kiinduló pont lehet, innen minden nap újabb és újabb kulturális, történelmi vagy természeti felfedezéseket tehetünk.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Limburg (NL) Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Hollandia

Barátságos családi kemping, ami egy nagy szabadidő komplexum része. Számos tó, kültéri és beltéri medencék, szolgáltatások és programok széles választéka vár Önre.

Camping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Hollandia

Észak-limburgi erdő közepén elhelyezkedő kmeping, Venlo városától délre. Nagyszerű kemping 14 éves kor körüli gyermekeknek. Rengeteg családi szórakozási lehetőség.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Hollandia

Hatalmas komplexum nagyszerű szórakozási lehetőségekkel. Beltéri és kültéri medence, strand és hatalmas játszótér. A Toverland vidámpark Is a közelben helyezkedik el!

Camping Klein Canada

Afferden - Limburg (NL) - Hollandia

Nagyszerű családi kemping Limburg zöld dombjai között. Természet, csodás táj és különböző szórakozási lehetőségek. A kemping kanadai stílusú.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Hollandia

Jó elhelyezkedésű családi kemping a Maasduinen Nemzeti Parkban. Fantasztikus medence izgalmas csúszdával, kiváló sportolási és szórakozási lehetőségek mindenkorosztály számára.