Limburg (NL) kempingjei

Kempingezés Limburgban

Buja, dombos tájak, festői kis falvak, csodálatos kastélyok és nagy adag vendégszeretet. Limburg, Hollandia valóban egyedülálló része, amely rendelkezik minden összetevővel, amely egy fantasztikus családi kempingnyaraláshoz szükséges. A Groote Peel, a Maasduinen Nemzeti Park és a Meinweg Nemzeti Park igazi paradicsom a szabadtéri kalandok kedvelői számára, a vízi sportok szerelmesei pedig a csodálatos Maasplassen tavakat kereshetik fel. Ha a kultúra és történelem érdekel, látogasd meg Maastricht, Weert, Venlo, Valkenburg és Roermond városait. Vaalserbergben, Hollandia legmagasabb pontján, 3 országban lehetsz egyszerre, ha felkeresed a 3 ország találkozását jelző határkövet. A gyerekeknek szuper program a GaiZOO állatkert Kerkrade-ben és a Sevenumban található Toverland vidámpark. Persze egyszerűen lazíthatsz is, élvezheted a pihenést, a csodálatos konyhát és a gyönyörű környezetet, amely Limburgot ideális helyszínné teszi egy felejthetetlen kempingnyaraláshoz.

Mutasson többet

Válasszon a 6 kempingek Limburg (NL) Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Hollandia

Jó elhelyezkedésű családi kemping a Maasduinen Nemzeti Park szívében. Fantasztikus medence hosszú csúszdával, kiváló sportolási és szórakozási lehetőségek minden korosztály számára.

Családi kempingélmény a tónál vagy a folyónál Limburgban

A Limburgban kempingező, vízisport kedvelők törzshelye a Maasplassen tavak vidéke, Roermondtól közvetlenül nyugatra. Ez egy nagy terület mesterséges tavakkal, amely összeköttetésben van a Maas folyóval és igazi mennyország a vízi sportok kedvelői számára. Ússz, szörfözz, vitorlázz, búvárkodj, evezz, kenuzz, vagy válaszd az extrém sportokat: vízisíelj, flyboardozz, wakeboardozz. Szeretnél a kemping közelében pihenni a vízparton? Menj le a gyönyörű, bárral is rendelkező strandokra és kapcsolódj ki. Hoztad a saját hajódat? Akkor kösd ki a számos kikötő egyikében, ezen a csodálatos és modern üdülőterületen, Limburgban. Saját magad szeretnéd kifogni és elkészíteni a vacsorádat a kempingben? Akkor kérj horgászengedélyt, és már mehetsz is a közelben lévő, kiváló horgászhelyek egyikéhez.

Szabadtéri programok a kemping közelében, Limburgban

Limburg nagyon népszerű a szabadtéri programok kedvelői között, mindig sok, nagyszerű program vár a kemping közelében. Kerékpározz, túrázz, hegyi kerékpározz vagy lovagolj át csodálatos erdőkön és pusztákon. Limburg látványa egyszerűen lenyűgöző, és igazi élmény kirándulni a gyönyörű természeti területeken, mint amilyen a Groote Peel, a Maasduinen Nemzeti Park és a Meinweg Nemzeti Park. Haladj el folyók és tavak mellett, bájos és hívogató falvakon keresztül. Szereted a vízi sportokat? Látogass el a Maasplassen-tavakhoz, ahol úszhatsz, vitorlázhatsz, szörfözhetsz, vízisíelhetsz, evezhetsz vagy búvárkodhatsz. Látogass el a Weert-i erdőbe a gyerekekkel, van ott egy nagy játszótér, ahol kedvükre hancúrozhatnak. Az igazán merész gyerekeket izgalmas hegymászó parkok és kalandparkok várják, mint amilyen a Venlo közelében található Tegelen Fun Forest. Ha szuper kempingnyaralást keresel rengeteg programmal, akkor Limburg ideális választás!

Városi kirándulások a kemping közelében, Limburgban

Limburgban van néhány lenyűgöző város a kemping közelében, amely tökéletes egy napos kirándulásra. Látogass el a Valkenburgba és  visszakerülsz a középkorba. Járd körbe a történelmi várromot, fedezd fel a titokzatos Valkenburg barlangokat, ahol túlélő kalandban lehet részed, majd elviheted a gyerekeket a varázslatos meseerdőbe egy felejthetetlen napra. Ne hagyd ki a felvonózást, mielőtt visszatérsz a kempingedbe Limburgba! A művészet kedvelőinek Venlo városát és a mesés Van Bommel Van Dam múzeumot ajánljuk, ahol a kortárs művészek érdekes alkotásait láthatják. Szeretnél hajózni a folyón, és megismerni Limburg sörgyártását? Akkor látogass el Maastrichtba, amely nyüzsgő, élénk hely a Maas folyó mellett. Nézd meg a várost a vízről, majd látogasd meg a Brouwerij Bosch-t, az egyetlen fennmaradt, Maastricht-i, városi sörfőzdét, amely még mindig a úgy  készíti a sört, mint hajdanán. Ha vásárolni szeretnél, menj Roermondba, hogy lecsaphass a szuper árakra az Outletben.

Programok és látnivalók a kemping közelében, Limburgban

Dél-Limburg egyedülálló lehetőséget kínál számodra a kemping közelében: mégpedig azt, hogy egyszerre lehess 3 országban. Menj a három ország találkozási pontjához Vaalsba, ahol Németország, Belgium és Hollandia határos egymással. A történelem szerelmesei látogassanak el Hoensbroekba, az impozáns Hoensbroek-i kastélyba, amely Hollandia egyik legnagyobb erődítményvára. Ellátogathatsz Heerlen régi bányavárosába, a bányamúzeumba is. Ha egy emlékezetes napot szeretnél szerezni a  gyerekeidnek, akkor vidd el őket a GaiaZOO állatkertbe Kerkradebe, vagy ha igazi izgalmakra vágytok, akkor menjetek el Sevenumba, a Toverland vidámparkba. Szeretnéd a lenyűgöző látványt igazi kikapcsolódással kombinálni? Akkor menj Valkenburgba, hogy megnézd a 11. századi bársony barlangokat, majd relaxálj a Thermae 2000 fényűző wellness központjában.