nl-lim.jpg

Limburg (NL) kempingjei

Kempingnyaralás Limburgban

Buja, dombos tájak, festői kis falvak, csodálatos kastélyok és nagy adag vendégszeretet. Limburg, Hollandia valóban egyedülálló része, amely rendelkezik minden összetevővel, amely egy fantasztikus családi kempingnyaraláshoz szükséges. A Groote Peel, a Maasduinen Nemzeti Park és a Meinweg Nemzeti Park igazi paradicsom a szabadtéri kalandok kedvelői számára, a vízi sportok szerelmesei pedig a csodálatos Maasplassen tavakat kereshetik fel. Ha a kultúra és történelem érdekel, látogasd meg Maastricht, Weert, Venlo, Valkenburg és Roermond városait. Vaalserbergben, Hollandia legmagasabb pontján, 3 országban lehetsz egyszerre, ha felkeresed a 3 ország találkozását jelző határkövet. A gyerekeknek szuper program a GaiZOO állatkert Kerkrade-ben és a Sevenumban található Toverland vidámpark. Persze egyszerűen lazíthatsz is, élvezheted a pihenést, a csodálatos konyhát és a gyönyörű környezetet, amely Limburgot ideális helyszínné teszi egy felejthetetlen kempingnyaraláshoz.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Limburg (NL) Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping De Schatberg

Sevenum - Limburg (NL) - Hollandia

Barátságos családi kemping, ami egy nagy szabadidő komplexum része. Számos tó, kültéri és beltéri medencék, szolgáltatások és programok széles választéka vár Önre.

Camping De Heldense Bossen

Helden - Limburg (NL) - Hollandia

Észak-limburgi erdő közepén elhelyezkedő kmeping, Venlo városától délre. Nagyszerű kemping 14 éves kor körüli gyermekeknek. Rengeteg családi szórakozási lehetőség.

Camping De Leistert

Roggel - Limburg (NL) - Hollandia

Hatalmas komplexum nagyszerű szórakozási lehetőségekkel. Beltéri és kültéri medence, strand és hatalmas játszótér. A Toverland vidámpark Is a közelben helyezkedik el!

Camping Klein Canada

Afferden - Limburg (NL) - Hollandia

Nagyszerű családi kemping Limburg zöld dombjai között. Természet, csodás táj és különböző szórakozási lehetőségek. A kemping kanadai stílusú.

Camping Roland

Afferden - Limburg (NL) - Hollandia

Jó elhelyezkedésű családi kemping a Maasduinen Nemzeti Parkban. Fantasztikus medence izgalmas csúszdával, kiváló sportolási és szórakozási lehetőségek mindenkorosztály számára.