Vacansoleil Logo
Jogi Nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

  1. A Vacansoleil-ről
  2. Jogi Nyilatkozat

Jelen weboldalt (a továbbiakban: „weboldal”) a Vacansoleil B.V. (székhely: Marinus van Meelweg 16. NL-5657 E.N. Eindhoven Hollandia, engedélyszám: 17032917, adószám: NL810074291B01) kezeli.

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt figyelmesen olvassa végig a jelen jogi nyilatkozatot. A weboldalra történő belépéssel Ön elfogadja jelen nyilatkozatban foglalt jogi feltételeket. Amennyiben a jogi feltételeket nem fogadja el, úgy kérjük, hogy a weboldalt ne használja.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

A weboldalon található minden információ (ide értve különösen, de nem kizárólagosan a tájékozatókat, termék ábrákat, képeket, logókat), illusztráció, grafika, képi elrendezés szerzői jogi védelem alatt áll.

A Tohapi kempingekhez a Vacansoleil az alábbi forrásokból is használ fényképeket: AerofilmHD - Tohapi - Canvas Holidays - Paul Doury - Osvaldo Mussi - 100% Prod - Shutterstock - Interaview Production - David Tameriout Photographe - Gilles Galas.pixa.eu - J.Holdrinet - Thomas Lambelin - Marini Philippe - Regis Duvignau - Andre Bordes - pro.imagera.fr - Auteurs de vues - Newphoxstudio - Marc Lavaud - pro.imagera.

A weboldal felhasználói jogosultak a weboldal egyes részeit kizárólag saját célra, változtatás nélkül kinyomtatni, merevlemezre letölteni. Valamennyi másolaton kötelező feltüntetni a szerzői jogi és védjegyadatokat.

A weboldal kizárólag saját, személyes célokra használható. Tilos a webhelyet kereskedelmi célra használni, a webhely tartalmát módosítani, feldolgozni, terjeszteni, másolni.

A másolás és használat alól kivételt képeznek a weboldalra esetlegesen feltöltött, és a felhasználók rendelkezésére bocsátott letölthető tartalmak.

Weboldal tartalma

A weboldalon közzétett valamennyi információ, termékismertető tájékoztató jellegű. A weboldalon megjelenő árak, leírások nem minősülnek ajánlattételnek.

A weboldalon található információkat a lehető legteljesebb és legtényszerűbb módon törekedtünk feltüntetni, azonban előfordulhat, hogy az információk nem feltétlenül teljesek, átfogóak, pontosak vagy naprakészek, ezért vitás ügyekben kizárólag a honlap tartalma nem rendelkezik bizonyító erővel. Az oldalon megtalálható valamennyi kép csupán illusztráció, azokért felelősséget nem vállalunk.

A weboldalon elhelyezett hivatkozások (linkek) esetlegesen harmadik, független weboldal tulajdonosok által készített oldalakra mutathatnak. Amikor a linket a weboldalon feltüntettük, nem mutatott jogsértő tartalomra, azonban azért, hogy ez így marad, felelősséget nem vállalunk

Hozzáférés biztosítása

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldal folyamatosan, korlátozás nélkül hozzáférhető legyen, azonban a folyamatos elérhetőségért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot a weboldalhoz való hozzáférés ideiglenes vagy végleges, részleges vagy teljes korlátozására.

Jelen weboldal kizárólag a Magyarországon élő személyek részére készült, így a termékekre, szolgáltatásokra és promóciókra vonatkozó valamennyi információ kizárólag az adott országra vonatkozik.

Felelősség

A Vacansoleil B.V. kizárja felelősségét a weboldal használata során felhasználóinak közvetve vagy közvetlenül okozott valamennyi kárért, így különösen az alábbiakért: - a weboldal ideiglenes vagy tartós használhatatlanságából eredő károkért.

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozatunkat a honlapon megtalálja.

Változtatás joga

A Vacansoleil B.V. fenntartja magának a jogot ezen jogi feltételek megváltoztatására, kiegészítésére.

 

Budapest, 2018. június 15.