Vacansoleil Logo
Italy Liguria

Ligúr tengerpart kempingek

Kempingezés Liguriában

Liguria igen kedvelt nyaralóhely a turisták körében. Ezt a színes régiót Riviera dei Fiorinak hívják, mert a partszakaszt sok helyen tarka virágok díszítik. A teraszokon a bougainvillea, a híres lila virág pompázik. A régió virágexportjáról is ismert. A gyönyörű virágok mellett ez a vidék is bővelkedik lenyűgöző természeti kincsekben. Híresek történelmi tengerparti városai, gyönyörű strandjai, és kellemes a napsütéses klíma is. Rengeteg a látnivaló a fiatalok és az idősek számára egyaránt. A liguriai kempingnyaralás mindenki számára élmény. Foglald le nyaralásodat a Vacansoleil-nél most!

Mutasson többet

 • 54 éves tapasztalat a kempingnyaralások terén
 • Érkezés és távozás a hét minden napján
 • Óriási választék a legjobb árakon

  ... kempinget talált

   Sajnos nem találtunk megfelelő ajánlatot. Kérjük, változtasd meg a keresési feltételeket és próbáld újra.
   • 54 éves tapasztalat a kempingnyaralások terén
   • Érkezés és távozás a hét minden napján
   • Óriási választék a legjobb árakon

    Tengerparti nyaralás Liguriában

    A liguriai kempingek a hűs Tirrén-tenger közelében helyezkednek el. Itt találhatók a legszebb olaszországi strandok, ezért ez a régió igazán ideális egy tengerparti nyaraláshoz. A meleg, kristálytiszta víz és a gyönyörű homokos strandok kiválóak egy kellemes nap eltöltéséhez a tengerparton. Lustálkodhatsz, úszhatsz, labdajátékokat játszhatsz vagy vízi sportolhatsz a kellemes, 27 fokos átlaghőmérsékletben. Szeretnéd az idei tengerparti nyaralásodat Olaszország egyik legszebb partszakaszán eltölteni? Akkor egy liguriai kemping a legjobb választás számodra!

    Gyönyörű táj a liguriai kempinged környékén

    Az általad lefoglalt liguriai kempingben lélegzetelállító természeti környezetben találod magad. A régió hegyvidéki. Egyes részeken úgy tűnik, mintha a hegyek eltűnnének a tengerben. A gyönyörű virágok, amelyeknek az olasz riviéra a nevét köszönheti, mint például a rózsa, az orchidea és a bougainvillea, a vadonban nőnek. Indulj a kempingedből egy sétára a riviérán, át a zord, magas sziklák és a festői falvak között, amelyek egymáshoz kapcsolódnak a nemzeti parkban, és fedezd fel, miért ez az egyik legszebb útvonal Európában.

    Élvezd a kultúrát a liguriai kempinged közelében

    A liguriai kempingedben nemcsak tengerparti nyaralásra van lehetőség, rengeteg kulturális programot is szervezhetsz ebben a régióban. Látogass el San Remo városába és csodáld meg a régi templomokat és a gyönyörű autentikus épületeket. Az ókori kikötőváros, Genova márványpalotáival és Kolumbusz Kristóf házával kötelező látnivaló. Ízelítőt kaphatsz az igazi olasz életről. Cinque Terre öt csodálatos falvába is érdemes ellátogatni. Egy nap a kultúra jegyében, mely után visszatérhetsz a pihenést és kikapcsolódást nyújtó liguriai kempingedbe.

    A liguriai kempingből a riviérára

    Az olasz riviéra ezen környékére a festői falvak és nyüzsgő tengerparti üdülőhelyek jellemzőek, ilyen például Pietra Ligure. Sétálj végig a széles körúton a hajladozó pálmafák között, a nyári hónapokban pedig hallgass meg egy kellemes koncertet a Piazza XX Settembre téren. A liguriai kempingedben való tartózkodásod alatt látogass el a divatos Portofino félszigetre, ahol úgy tűnik, mintha egy filmforgatásba csöppentél volna, mert a gyönyörű kikötő drága luxus jachtoknak ad otthont, míg a partvonalat a színesre meszelt házak uralják.

    Nyugodt kempingnyaralásra vágysz az egyik legszebb olasz régióban? Mindezt megtalálod a liguriai kempingekben.