it-lig.jpg

Ligúr tengerpart kempingjei

Kemping Liguriában

Liguria igen kedvelt nyaralóhely a turisták körében. Ezt a színes régiót Riviera dei Fiori-nak hívják, mert sok helyen a part mentét tarka virágok díszítik. A teraszokon túlfolyó bougainvillea, a híres lila virág pompázik. A régió  virágexportjáról  is ismert. A gyönyörű virágok mellett ennek a régiónak is lenyűgöző a természeti tája, híresek történelmi tengerparti városai, gyönyörű strandjai, és kellemes a napsütéses klíma. Rengeteg a látnivaló fiatal és  idős számára egyaránt. A liguirai kempingnyaralás alkalmas minden típusú turista számára. Foglalja le nyaralását a Vacansoleil-jel most!

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Ligúr tengerpart Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping C'era una Volta

Villanova d'Albenga - Ligúr tengerpart - Olaszország

A kemping nevének jelentése: "egyszer volt, hol nem volt". Egy dombon található, gyönyörű kilátással, csupán pár kilométerre a strandtól és a boulevard-októl.

Camping Dei Fiori

Pietra Ligure - Ligúr tengerpart - Olaszország

Kedves kis kemping nyugodt környezetben, de nem túl messze a nyüzsgő Ligúr-tengerparttól. Remek úszómedence, gyermekmedence és játszótér. Érdemes felfedezni a környéket is.

Tengerparti nyaralás Liguriában

A liguriai kempingek a hűs Tirrén-tenger közelében helyezkednek el.  A legszebb olaszországi strandok  találhatóak itt, ezért ez a régió igazán ideális egy tengerparti nyaraláshoz. A meleg, kristálytiszta víz és a gyönyörű homokos strandok kiválóak egy kellemes nap eltöltéséhez a tengerparton. Lustálkodhat, úszhat, labdajátékokat játszhat vagy vízi sportolhat; mindezt megteheti a kellemes, 27 fokos átlaghőmérsékleten. Szeretné eltölteni az idei tengerparti nyaralását Olaszország egyik legszebb partszakaszán? Akkor egy liguriai kemping a legjobb választás az Ön számára.

Gyönyörű táj a liguriai kemping környékén

A lefoglalt liguriai kempingben lélegzetelállító természeti környezetben találja magát. A régió hegyvidéki. Egyes helyeken úgy tűnik, mintha a hegyek eltűnnének a tengerben. A gyönyörű virágok, amelyeknek az olasz riviéra a nevét köszönheti, mint például a rózsa, az orchidea és a bougainvillea, a vadonban nőnek itt. Sétáljon kempingjéből a riviérán, át a zord, magas sziklák és a festői falvak között, amelyek egymáshoz kapcsolódnak  a nemzeti parkban, és fedezze fel, miért ez az útvonal az egyik legszebb Európában.

Élvezze a kultúrát a liguriai kemping közelében

A liguriai kempingben nem csak tengerparti nyaralásra van lehetőség, hiszen rengeteg a kultúra ebben a régióban. Látogasson el  San Remo városába és csodálja meg a régi templomokat és a gyönyörű autentikus épületeket. Az ókori kikötőváros, Genova márványpalotáival és Kolumbusz Kristóf házával kötelező látnivaló. Ízelítőt kaphat az igazi olasz életről. Cinque Terre öt csodálatos falvába  is érdemes ellátogatni. Egy nap a kultúra jegyében, mely után visszatérhet a pihenést és kikapcsolódást nyújtó liguriai kempingbe.

A liguriai kempingből a riviérára

Az  olasz riviéra ezen környékére a festői falvak és nyüzsgő tengerparti üdülőhelyek jellemzőek. Pietra Ligure egy jó példa erre. Sétáljon végig a széles körúton a hajladozó pálmafák között, a nyári hónapokban pedig hallgasson meg egy kellemes koncertet a Piazza XX Settembre téren. A liguriai tartományi kempingben való tartózkodása alatt látogasson el a divatos Portofino félszigetre. Itt úgy tűnik, mintha egy filmforgatásba csöppent volna, mert a gyönyörű kikötő ad otthont a drága luxus jachtoknak, míg a partvonalat a színesre meszelt házak uralják.

Nyugodt kempingnyaralásra vágyik az egyik legszebb olasz régióban? Mindezt megtalálja a liguriai kempingekben.