160204-gardameer-900x170.jpg

Kempingek tavak közelében

Töltse a nyaralást egy elbűvölő tóparton. Szeretne kristálytiszta vízben fürdeni és nem ragaszkodik a tengerhez? Akkor utazzon egy tóparti kempingbe, ahol nem kell tartania nagy hullámoktól, vagy erős áramlatoktól. Ideális választás kisgyermekes családoknak. 
A tóparton is lehet napozni, ha pedig aktív kikapcsolódásra vágyik, számos vízisport-lehetőség, köztük vitorlázás, szörfözés, úszás, vagy horgászat közül választhat. 

Szeretne még többet megtudni? Ezen az oldalon kiválasztottuk Önnek azokat a kempingeket, amelyek közvetlenül a tóparton találhatóak. 

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.