stedentrip-900x175.jpg

Kempingek Európa legszebb városai közelében

Kempingezés a város közelében…micsoda szuper ötlet! Így mindkettő előnyeit élvezheted: a város nyüzsgését, illetve a természet csendjét és nyugalmát. Napközben menj bevásárlókörútra és nézd meg a város látnivalóit, este pedig csobbanj a medencébe és relaxálj a kempingben.

Kempingjeink buja, zöld környezetben találhatók, közel Európa legszebb városaihoz. Utazz Párizsba, Barcelonába, Rómába, Prágába, vagy egy másik fantasztikus városba! Fedezd fel a “szállodádat” a természet szívében és foglald le álmaid városlátogatását!

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.