Balaton kempingjei

Kempingezés a Balatonnál

Egy balatoni kemping igazi paradicsom a vízisportok kedvelői számára. A tó átlagos mélysége három méter, így a víz hőmérséklete egész nyáron kellemes. Ha szereted a vízi programokat, akkor nem fogsz unatkozni. Lehet itt úszni, evezni, vízisíelni kötéllel vagy anélkül, wakeboardozni, vízibiciklizni és vitorlázni is. A 300 kilométer hosszú partvonal sok-sok napfürdőzésre alkalmas strandot kínál, csendesebbeket és nyüzsgőket egyaránt. A legtöbb balatoni kempingben medencék is találhatóak.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Balaton Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Füred

Balatonfüred - Balaton - Magyarország

A Füred kemping az egyik legnagyobb kemping a Balatonnál – legalább is a területét és a létesítményeket tekintve. Bárok, éttermek, wellness, szórakozás, természet és kultúra – csupán néhány, a legjobb itteni lehetőségekből. Minden rendelkezésedre áll csupán egy karnyújtásnyira.

 

Érdekes kirándulásokat is tehetsz a balatoni kempingből. A Tihanyi-félsziget természetvédelmi terület. Tökéletes hely ahhoz, hogy nagy sétákat tegyünk, illetve csodálatos kilátás nyílik innen. A kempingekből a fővárost, Budapestet is meglátogathatjuk. A bulikedvelők a környék legnagyobb vízparti üdülőhelyén, Siófokon is jól fogják magukat érezni, mely Magyarország “bulifővárosaként” is ismert. Szuper kempinget keresel? A balatoni kempingekben nem fogsz csalódni.