hu-bal.jpg

Balaton kempingjei

Kemping a Balatonnál

Egy balatoni kemping igazi paradicsom a vízisport kedvelői számára. A tó átlagos mélysége három méter, így a víz hőmérséklete egész nyáron kellemes. Ha szereti a vízi programokat, akkor nem fog unatkozni. Lehet itt úszni, evezni, vízisíelni kötéllel vagy anélkül, wakeboardolni, vízibiciklizni és vitorlázni is. A 300 kilométer hosszú partvonal sok-sok napfürdőzésre alkalmas strandot kínál, csendesebbeket és nyüzsgőket is. A legtöbb balatoni kempingben medencék is találhatóak. 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Balaton Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Pelso

Alsóörs - Balaton - Magyarország

Családbarát kemping a Balaton északi partján. Zöldellő környezet és egy vízi csúszda, ami egyenesen a tóba vezet. Szórakozás minden korosztálynak.

Camping Füred

Balatonfüred - Balaton - Magyarország

Ez a hatalmas kemping közvetlenül a Balaton partján található. Rendkívül sok sportolási lehetőséggel, vízisípályával, csúszdával, szaunával és éttermekkel várja kedves vendégeit.

Érdekes kirándulásokat is tehetünk a balatoni kempingből. A Tihanyi-félsziget természetvédelmi terület. Tökéletes hely ahhoz, hogy nagy sétákat tegyünk, és csodálatos kilátás nyílik innen. A kempingekből a fővárost, Budapestet is meglátogathatjuk. A bulikedvelők Siófokon is jól fogják magukat érezni, a környék legnagyobb vízparti üdülőhelyén, mely Magyarország “bulifővárosaként” is ismert. Kempingparadicsomot keres? A balatoni kempingben meg fogja találni.