Magyarországi kempingek

Kempingezés Magyarországon

Kempingezz itthon, ahol a Balaton, Közép-Európa legnagyobb tava, Tokaj, a világ első hivatalos borvidéke és Budapest, Európa egyik legizgalmasabb, élettel teli fővárosa található. Számtalan lenyűgöző szépségű táj, kultúrában gazdag városok várnak rád. Tökéletes választás egy fantasztikus kempingnyaraláshoz is.

Nyaralj a Balatonnál, a magyar tengernél. Izgalmas esti programok, szebbnél szebb strandok, Siófokon képeslapra illő naplementékkel várnak téged. Igazi nyaralóparadicsom minden korosztály számára.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Magyarország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Füred

Balatonfüred - Balaton - Magyarország

A Füred kemping az egyik legnagyobb kemping a Balatonnál – legalább is a területét és a létesítményeket tekintve. Bárok, éttermek, wellness, szórakozás, természet és kultúra – csupán néhány, a legjobb itteni lehetőségekből. Minden rendelkezésedre áll csupán egy karnyújtásnyira.

Camping Zsóry Liget Resort

Mezőkövesd - Észak-Dunántúl - Magyarország

A Zsóry Liget Resort kemping rengeteg szórakozást kínál az egész családnak. Csobbanj a szomszédos aquaparkban, vagy fedezd fel a gyönyörű környéket gyalog vagy kerékpárral. A Tisza-tó mindenképpen kihagyhatatlan látnivaló.

A Gerecse, a Duna-Dráva Nemzeti Park és a Hortobágyi Nemzeti Park csodálatos tájai

Indulj el egy kirándulásra a kempingből, és látogass el a Gerecse lenyűgöző vidékére, mely tökéletes túrázási és kerékpározási lehetőségeket is nyújt. A hegymászók számára is paradicsomi hely. A Hortobágyi Nemzeti Park egy 800 km2-nyi füves szikes puszta, szikes mocsarakkal és ártéri területekkel. A táj élővilágban, népi kultúrában és történelmi látnivalókban is bővelkedik. Csodáld meg a táj fantasztikus élővilágát, majd járd végig a tanösvényt a Tisza-tóig, ahol mocsaras élőhelyeket figyelhetsz meg. A Duna-Dráva Nemzeti Park a madarak rajongói számára tökéletes hely. Itt fészkel a fekete gólya, a bakcsó és a rétisas. Ez a hihetetlen szépségű, 50.000 hektárnyi színes ökoszisztéma a Duna és a Dráva folyók között terül el. Ha türelmes vagy, vaddisznót és szarvascsordát is megfigyelhetsz a folyó mentén.

Budapest kulturális látnivalói

Frissülj fel Európa legnagyobb gyógyfürdőjében, a Széchenyi-fürdőben. Több, mint 100 éve fogadja a feltöltődni vágyó vendégeket. Látogass el a Budai-várba a Várhegyen, csodálatos kilátással a Dunára. Szállj fel a hegy oldalán felemelkedő Budavári Siklóra, és csodáld meg a Magyar Nemzeti Galéria kulturális kincseit. A legszebb látvány a neogótikus Halászbástyából tárul eléd a városra. Tekintsd meg Budapest egyik legnépszerűbb látványosságát, a Vajdahunyad várát. A különlegesen egyedi épület több történelmi kor építészetének jellegzetességeit is magán viseli. Sétálj át a Lánchídon, mely összeköti Budát és Pestet. Hatalmas kőoroszlánok figyelnek a híd elején, melyek a magyar nép bátorságának szimbólumai.

Családi kemping a Balaton partján

A Balaton igazi idilli hely családi kempingnyaralásokhoz. Csodálatosan szép vize lassan mélyül, így a kisgyermekek számára is ideális. A vízi sportok szerelmeseire számtalan lehetőség vár. Úszhatsz, vitorlázhatsz, csónakázhatsz, horgászhatsz vagy vízisíelhetsz. Könnyedebb kikapcsolódásra vágysz? Ülj le a tó partján egy remek Tihanyi bor mellett. Szórakozni szeretnél? Akkor irány Siófok! A helyi Miami Beach. A tó majdnem 200 méteres partvonala mentén elbűvölő kisvárosok, nyüzsgő üdülőhelyek, régi kastélyok és szebbnél szebb homokos partok várnak. Tökéletes hely egy fantasztikus kempingezésre.

Nagyszerű kirándulások a kempingből az egész család számára

Szeretnéd összekötni a vásárlást egy kis vidámsággal? Akkor látogass el a Csodák Palotájába Budán. Az interaktív, játékos kiállítás minden korosztály számára nagy élmény, mindez egy bevásárlóközpontban. Különleges módon szeretnéd bejárni Budapestet? Szállj fel a Gyermekvasútra egészen a Széchenyihegyig. A vonaton csak iskolásokkal találkozol majd a 11 km-es nosztalgiaúton. A tökéletes nyaralási élményhez látogass el az Annagora Aquaparkba Balatonfüreden. Fűtött, fedett és kültéri medencék, 12 hatalmas vízi csúszda és 3 gyermekcsúszda garantálja a biztos felüdülést. A szülők addig kipróbálhatják a szaunát és a gőzkamrát.

A Zánkaland Kalandparkban a gyermekek kötélen mászhatnak, lovagolhatnak, csúszdázhatnak, hintázhatnak és titokzatos erdőn keresztül vezető utakat járhatnak be, akárcsak Robin Hood tette. A felnőttekre is külön programok várnak. Az izgalmakkal teli nap után irány vissza a kempingbe, ahol pihenhet, és felkészülhet a következő napra a család.

Régiók Magyarországon:

Balaton

Észak-Dunántúl