hu.jpg

Magyarországi kempingek

Kemping Magyarország

Nyaraljon egy kempingben Magyarországon: csodálatos érintetlen természet, kedves emberek, gazdag kulturális élet, barokk belvárosok pl. Budapest, Pécs, gyönyörű tájak, finom ételek, testes borok és kellemes éghajlat (tavasszal és nyáron hasonló, mint Olaszországban és Horvátorszában) jellemzi. Régi hagyománya van itt a wellnessnek is, gondoljunk csak a híres termálfürdőkre. A Vacansoleil kínálatában találhatóak kempingek Magyarországon, pl. Európa legnagyobb tavánál, a Balatonnál, ahol szépen karbantarott strandok és kellemes települések várják az idelátogatókat. A tó Magyarország nyugati felén található, felülete 594 km2, átlagos mélysége 3 m. Ideális nyaralási úticél kisgyermekes családok számára.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Magyarország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Füred

Balatonfüred - Balaton - Magyarország

Ez a hatalmas kemping közvetlenül a Balaton partján található. Rendkívül sok sportolási lehetőséggel, vízisípályával, csúszdával, szaunával és éttermekkel várja kedves vendégeit.

Camping Pelso

Alsóörs - Balaton - Magyarország

Ez a kemping ideális kisgyermekes családoknak és az aktív sport kedvelőinek (vízicsúszda, játszótér, strandröplabda, horgászat, biciklitúra).

Camping Éden

Neszmély - Észak-Dunántúl - Magyarország

Ez a Duna melletti kellemes kemping mindenki számára megfelelő kikapcsolódást kínál, lehet sportolni, játszani, kirándulni a fővárosba, enni, vagy csak egyszerűen élvezni a csodás tájat!