hu.jpg

Magyarországi kempingek

Kempingezés Magyarországon

Kempingezz itthon, ahol a Balaton, Közép-Európa legnagyobb tava, Tokaj, a világ első hivatalos borvidéke és Budapest, Európa egyik legizgalmasabb, élettel teli fővárosa található. Számtalan lenyűgöző szépségű táj, kultúrában gazdag városok várnak rád. Tökéletes választás egy fantasztikus kempingnyaraláshoz is.

Nyaralj a Balatonnál, a magyar tengernél. Izgalmas esti programok, szebbnél szebb strandok, Siófokon képeslapra illő naplementékkel várnak téged. Igazi nyaralóparadicsom minden korosztály számára.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Magyarország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Pelso

Alsóörs - Balaton - Magyarország

Ez a kemping ideális kisgyermekes családoknak és az aktív sport kedvelőinek (vízicsúszda, játszótér, strandröplabda, horgászat, biciklitúra).

Camping Füred

Balatonfüred - Balaton - Magyarország

Ez a hatalmas kemping közvetlenül a Balaton partján található. Rendkívül sok sportolási lehetőséggel, vízisípályával, csúszdával, szaunával és éttermekkel várja kedves vendégeit.

Camping Éden

Neszmély - Észak-Dunántúl - Magyarország

Ez a Duna melletti kellemes kemping mindenki számára megfelelő kikapcsolódást kínál, lehet sportolni, játszani, kirándulni a fővárosba, enni, vagy csak egyszerűen élvezni a csodás tájat!