it-adr.jpg

Adriai tengerpart kempingjei

Kempingek az Adriai-tengerparton

Ha az olasz Adrián választ magának üdülési célpontot, akkor napsütésre, a tengerre és rengeteg kulturális örökségre számíthat. Ez a tengerparti szakasz évek óta úgy ismert, mint az „Igazi olasz nyaralás” helyszíne. A hosszú és széles homokos strandok mellett híres, kulturális örökségekkel rendelkező városokat is meglátogathat. Itt mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb kempingeket ezért is ajánl a Vacansoleil több, mint 20 kempingben szállást ebben a régióban.

Mutasson többet
Válasszon a 33 kempingek Adriai tengerpart Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Barricata

Bonelli di Porto Tolle - Adriai tengerpart - Olaszország

Kedves kemping a Pó delta végén. A strand is közel van, de napozhatunk a medencéknél is. Kirándulási tipp: Goro (világítótorony), Pomposa (apátság), Ca'Vendramin (vízimalom).

Camping Isamar

Isola Verde - Adriai tengerpart - Olaszország

Számos vízi - 7 úszó- - és 3 gyermekmedence, csúszdák, széles strand és egyéb szórakozási lehetőség - pl. lovasiskola - vár mindenkit. Kirándulási tipp: Velence, Chioggia (9km).

Camping Mare Pineta

Sistiana - Adriai tengerpart - Olaszország

Csodálatos, árnyékos kemping Triest közelében, a Sistiana öbölben, a szlovén és horvát határ mellett. Kirándulási tipp: Trieste, Miramare, hajókirándulás az Isonzo folyón.

Camping Laguna Village

Caorle - Adriai tengerpart - Olaszország

A kemping a tengerpartól pár száz méterre, egy erdő közepén található. Jacuzzival, csúszdákkal felszerelt medencéi újonnan felújítottak. Kirándulási tipp: Caorle, Velence.

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriai tengerpart - Olaszország

Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.

Nap, tenger és strandok! Élvezze ki az Adriát!

A kempingek széles skáláját találhatja meg itt, legtöbbjüket az azúrkék tenger partján! A partszakasz 770 km hosszú, ennek nagy része fehér homokos lassan mélyülő vízzel rendelkező strand. Májustól szeptemberig a gyönyörű idő megengedi, hogy bármelyik hónapban fürdőzzön a kellemes hőmérsékletű tengerben! A vízis portok kedvelői életük legszebb heteit tölthetik el itt, hiszen minden féle módját kipróbálhatják. A tengerparti kisvárosokban, mint például Caorle vagy Rimini a nyüzsgő üdülővárosi életet is megtapasztalhatják! Természetesen vannak eldugottabb helyek, ahol csak a tenger közelsége és a relaxáció és nyugalom van a főszerepben, Ön dönti el hova szeretne menni! 

Városok az Adriai-tengerparton

Ha az Adriai-tenger északi partvidékén száll meg egy kempingben, akkor mindenképpen látogasson el Velence mesés városába. A romantikus város tele van csatornákkal, gondolákkal és kis hidakkal. A kocsit hagyja a városon kívül, hiszen az “O sole mio” városában hajón vagy gyalog fog tudni közlekedni. Menjen el egy gondolás útra, ha egy igazán emlékezetes élményt szeretne szerezni. Szereti a művészeteket és inkább az Adriai-tengerpart belső területein szeretné tölteni nyaralását? Akkor csodálja meg Leonardo da Vinci, Donatello és Michelangelo csodálatos munkáit a gyönyörű Firenzében, a művészetek világhíres központjában. Vámmentes vásárláshoz lenne kedve? Akkor San Marino festői állama igazi paradicsom lesz, megannyi ajánlatával. Az Adriai-tenger déli partvidékén szeretne nyaralni? Akkor Rómát mindenféleképpen érdemes lesz megtekintenie. A haralmas Colosseum, a lenyűgöző Szent Péter tér és az egész város biztosan lenyűgöző élményt fog nyújtani.