hu-esz.jpg

Észak-Dunántúl kempingjei

Kempingezés Észak-Dunántúlon

Az Észak-Dunántúlon töltött kempingnyaraláson csodás élményekre és remek pihenésre számíthat. A tökéletes vakáció minden hozzávalóját megtalálja Magyarország ezen régiójában. Kikapcsolódás, természeti tájak, gyönyörű ősi magyar kulturális örökségek, építészeti remekművek és sok-sok napsütés. Természetesen a Duna központi szerepet játszik a régióban. Számos program és látnivaló vár Önre miközben az Észak-Dunántúl régió kempingjében nyaral. Mindenki számára tartogat valamit. Foglaljon most a Vacansoleil-nél, és legyen részese az élménynek.  

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Észak-Dunántúl Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Éden

Neszmély - Észak-Dunántúl - Magyarország

Ez a Duna melletti kellemes kemping mindenki számára megfelelő kikapcsolódást kínál, lehet sportolni, játszani, kirándulni a fővárosba, enni, vagy csak egyszerűen élvezni a csodás tájat!

Kulturális látnivalók a kempingből az Észak-Dunántúli régióban

Az Észak-Dunántúli régió környéke bővelkedik kulturális örökségekben. Látogasson el Mosonmagyaróvár óvárosába, nézze meg az Esztergomi Bazilikát, vagy Győr történelmi belvárosát. Szentendre festői szépségű városát ne hagyja ki! Számos művészeti galéria található itt. Ha szereti a régi kastélyokat, várakat, Észak-Dunántúl régiója számos látnivalót nyújt Önnek.

Természeti látnivalók a kemping környékén Észak-Dunántúlon

Észak-Dunántúl régiója Magyarország egyik gyöngyszeme. Ha itt foglal szállást a kempingben, ne hagyja ki a Duna-kanyart. A régió legszebb vidéke ez, mely gyönyörű panorámás kilátást nyújt a tájra. Élvezze a lenyűgöző vidék látványát, vagy a ragadozó madarakat, melyeket könnyen megpillanthat Gerecse természetvédelmi területe felett. A hegy 400-600 méter közötti magasságba emelkedik. Kellemes sétákra is tökéletesen alkalmas a vidék. Ha szeret kerékpározni, arra számos lehetőség adott Észak-Dunántúl régiójában. Gyönyörködjön a csodás kilátásban a Duna mentén kerékpározás közben.

Kirándulások és programlehetőségek a kempingből Észak-Dunántúlon

Észak-Dunántúlon a kempingből számos kirándulási lehetőséget talál, továbbá remek kiindulópontot jelent sokféle programhoz. A kerékpározás és séta mellett számos horgászásra alkalmas helyet talál, de kipróbálhatja a kenuzást is, úszhat, vagy bérelhet hajót. A folyón gyermekekre és felnőttekre egyaránt várnak szórakozási lehetőségek. Vegyen részt egy túrán, ahol ellátogatnak Komárom gyógyfürdőjébe, a gyermekek pedig remek pillanatokat szerezhetnek Győr állatkertjében. Észak-Dunántúl régiójában választhat kulturális, természeti látnivalók és vidám kirándulások, programok közül.

A főváros, Budapest

Ha Észak-Dunántúl kempingjében száll meg, mindenképpen látogasson el a magyar fővárosba, mely Buda és Pest összeolvadásából született a Duna két partján. A város híres számos termálfürdőjéről, és természetes forrású vizeiről. A város azonban ennél sokkal több látnivalót tartogat: a királyi vár, a Természettudományi Múzeum, vagy a Nemzeti Múzeum, ha a magyar művészet néhány remekművét szeretné megtekinteni. Élvezze mindezt, és látogasson el Budapestre az Észak-Dunántúl kempingjében tölti nyaralása során.

Észak-Dunántúl kempingjében töltött nyaralás biztosan felejthetetlen élmény lesz.