Észak-Dunántúl kempingjei

Kempingezés az Észak-Dunántúlon

Az Észak-Dunántúlon töltött kempingnyaralás során csodás élményekre és remek pihenésre számíthatsz. A tökéletes vakáció minden hozzávalóját megtalálod Magyarország ezen területén. Kikapcsolódás, természeti tájak, gyönyörű ősi magyar kulturális örökségek, építészeti remekművek és sok-sok napsütés. Természetesen a Duna központi szerepet játszik a régióban. Számos program és látnivaló vár rád miközben az észak-dunántúli régió kempingjében nyaralsz. Mindenki számára tartogat valamit. Foglalj most a Vacansoleil-nél, és legyél részese az élménynek.

Mutasson többet

Válasszon a 0 kempingek Észak-Dunántúl Vacansoleil kempingek közül

Kulturális látnivalók a kempingből az Észak-Dunántúli régióban

Az Észak-Dunántúli régió környéke bővelkedik kulturális örökségekben. Látogass el Mosonmagyaróvár óvárosába, nézd meg az Esztergomi Bazilikát, vagy Győr történelmi belvárosát. Szentendre festői szépségű városát ne hagyd ki! Számos művészeti galéria található itt. Ha szereted a régi kastélyokat, várakat, az Észak-Dunántúl számos látnivalót nyújt számodra.

Természeti látnivalók a kemping környékén az Észak-Dunántúlon

Az észak-dunántúli régió Magyarország egyik gyöngyszeme. Ha itt foglalsz szállást, ne hagyd ki a Duna-kanyart. A régió legszebb vidéke ez, mely gyönyörű, panorámás kilátást nyújt a tájra. Élvezd a lenyűgöző vidék látványát, vagy a ragadozó madarakat, melyeket könnyen megpillanthatsz a Gerecse természetvédelmi területe felett. A hegy 400-600 méter közötti magasságba emelkedik. Kellemes sétákra is tökéletesen alkalmas a vidék. Ha szeretsz kerékpározni, arra is számos lehetőség adott az Észak-Dunántúlon. Gyönyörködj a csodás kilátásban a Duna mentén kerékpározás közben.

Kirándulások és programlehetőségek a kempingből az Észak-Dunántúlon

Észak-Dunántúlon a kempingből számos kirándulási lehetőséget találsz, továbbá remek kiindulópontot jelent sokféle programhoz. A kerékpározás és séta mellett, számos horgászásra alkalmas hely is van, de kipróbálhatod a kenuzást is, úszhatsz, vagy bérelhetsz hajót. A folyón gyerekekre és felnőttekre egyaránt várnak szórakozási lehetőségek. Vegyél részt egy túrán, ahol ellátogattok Komárom gyógyfürdőjébe, a gyerekek pedig remek pillanatokat élhetnek át Győr állatkertjében. Az Észak-Dunántúlon választhatsz kulturális, természeti látnivalók és vidám kirándulások, programok közül.

A főváros, Budapest

Ha észak-dunántúli kempingben szállsz meg, mindenképpen látogass el a magyar fővárosba, mely Buda és Pest összeolvadásából született a Duna két partján. A város híres számos termálfürdőjéről, és természetes forrású vizeiről. Azonban ennél sokkal több látnivalót tartogat: a királyi vár, a Természettudományi Múzeum, vagy a Nemzeti Múzeum, ha a magyar művészet néhány remekművét szeretnéd megtekinteni. Élvezd mindezt, és látogass el Budapestre az észak-dunántúli kempingben töltött nyaralásod során.

Az észak-dunántúli kempingben töltött nyaralás biztosan felejthetetlen élmény lesz.