si-ads.jpg

Adriai tengerpart (SL) kempingjei

Kemping a szlovén tengerparton

Egy szlovén tengerparti kempingben nem csak a csodálatos mediterrán tengerpartot és a gyönyörű kristálytiszta Adriai-tengert kapjuk. Itt is élvezheti a hegyvidéki tájat, a lenyűgöző várakat, a hangulatos falvakat, a kultúrában gazdag városokat, a régi kikötőket, a szép tavakat, a masszív erődítményeket és a kellemes klímát. A szlovén partszakasz nagyon sokoldalú és vonzó a sportrajongók, a természet ill. a kultúra szerelmesei és családok körében is. Ebben az évben kultúrát, hegyeket, napsütést, tengert és a strandot keres egy szép kempingben? Akkor foglaljon egy kempinget az Adriai-tengerparton Szlovéniában a Vacansoleil-jel!

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Adriai tengerpart (SL) Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Kemping a szlovén tengerparton: rengeteg tengerparti szórakozás

A kiválasztott szlovén tengerparti kemping garantáltan sok szórakozási lehetőséget nyújt. A szlovén partszakasz starndjai igazán szépek.  Pihenhet, napozhat vagy sportolhat kedve szerint. Úszás, búvárkodás, vízisí, vitorlázás és a horgászat, csak a példának okáért. A gyerekeknek különösen sok szórakozási lehetőség adódik akár a vízben, akár a homokban. Sok üdülőhelynek igazán kellemes terasza is van, ahol élvezhet egy kis délutáni snack-et egy hűsítő itallal együtt.

Nagyszerű városok gazdag történelmmel

Az Adriai-tenger partján Szlovéniában, a kiválasztott kemping közelében rengeteg szép város található. A kikötővárosok Izola, Piran és Koper csak néhány példa. Izola-n található néhány szép velencei stílusú ház és a gyönyörű Besenghi degli Ughi palota, amely a legjobb állapotban fennmaradt barokk épület az országban. Piran legfőbb jellemzői a középkori épületek és a szűk sikátorok. Amikor Koperba, a legnagyobb szlovén kikötővárosba látogatunk, akkor feltétlenül nézzük meg a gyönyörű 15. századi palotát. Ezen felül, biztosan élvezni fogja a festői szépségű középkori falvakat  a kiválasztott kemping közelében, a szlovén tengerparton.

Adriai-tengerparti kemping Szlovéniában, mint a kirándulások kiindulópontja

Az Ön által kiválasztott Adriai-tengerparti kemping Szlovéniában kitűnő kiindulópontja számos szórakoztató kirándulásnak. Sok barlang található a szlovén tengerparton. A második legnagyobb barlang a világon Postojna városában van. Látogatható barlang, mely megér egy kirándulást. Lenyűgöző cseppkövek között tehetünk kellemes sétát. A Škocjan-barlang sok vízesésével is kedvelt kirándulási célpont. A környéken található még számos kastély és múzeum.

Kihívást jelentő tevékenységek a szlovéniai tengerparti kempingben és környékén

Az Adriai-tenger partján, Szlovéniában, az Ön által kiválasztott kempingben és azon kívül is töltheti aktívan a nyaralást. Szlovénia a túrázók és a természet szerelmeseinek helye. Húzza fel túrabakancsát és fedezze fel a környéket. Bled falu a hegymászók és túrázók paradicsoma, a tó pedig valóságos álom a vízisportok szerelmeseinek. Ezen felül golfozni, hegyikerékpározni és lovaglolni is lehet a térségben. A kiválasztott kemping az Adriai-tenger partján, Szlovéniában igazán alkalmas hely az aktív pihenéshez.

Foglaljon kempinget az Adriai-tenger partján, Szlovéniában, és fedezze fel Ön is!