Az Adriai tengerpart (SL) kempingjei

Kempingezés a szlovén tengerparton

Egy szlovén tengerparti kemping nem csak a csodálatos mediterrán tengerpartot és a gyönyörű, kristálytiszta Adriai-tengert nyújtja. Élvezheted a hegyvidéki tájat, a lenyűgöző várakat, a hangulatos falvakat, a kultúrában gazdag városokat, a régi kikötőket, a szép tavakat, a masszív erődítményeket és a kellemes klímát is. A szlovén partszakasz rendkívül változatos és egyaránt vonzó a sportrajongók, a természet, illetve a kultúra szerelmesei, és a családok számára is. Kultúrát, hegyeket, napsütést, tengert és strandot keresel egy szép kempingben? Akkor foglalj kempingnyaralást az Adriai-tengerparton, Szlovéniában a Vacansoleil-nél!

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Adriai tengerpart (SL) Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Kempingezés a szlovén tengerparton: rengeteg tengerparti szórakozás

A szlovén tengerparti kempinged garantáltan sok szórakozási lehetőséget nyújt. A szlovén partszakasz strandjai igazán szépek. Pihenhetsz, napozhatsz vagy sportolhatsz kedved szerint. Úszás, búvárkodás, vízisí, vitorlázás és horgászat, csak néhány a sok lehetőség közül. A gyerekekre különösen sok szórakozási lehetőség vár, akár a vízben, akár a homokban. Sok üdülőhelynek igazán kellemes terasza is van, ahol elfogyaszthatsz egy kis délutáni snacket egy hűsítő itallal.

Nagyszerű városok gazdag történelemmel

Az Adriai-tenger partján Szlovéniában, a kempinged közelében rengeteg szép város található. A kikötővárosok: Izola, Piran és Koper csak néhány példa. Izolán találhatóak szép, velencei stílusú házak és a gyönyörű Besenghi-palota, amely az ország legjobb állapotban fennmaradt barokk épülete. Piran legfőbb jellemzői a középkori épületek és a szűk utcák. Ha Koperba, a legnagyobb szlovén kikötővárosba látogatsz, akkor feltétlenül nézd meg a gyönyörű XV. századi palotát! Ezen felül biztosan élvezni fogod a festői szépségű középkori falvak látványát a kempinged közelében, a szlovén tengerparton.

Kirándulások az adriai-tengerparti kempingedből Szlovéniában

Az Adriai-tengerparti kempinged Szlovéniában kitűnő kiindulópont számos programhoz. Sok barlang található a szlovén tengerparton. A világ második legnagyobb barlangja Postojna városában van. A barlang látogatható és mindenképpen megér egy kirándulást: lenyűgöző cseppkövek között tehetsz kellemes sétát. A Škocjan-barlang sok vízesésével is kedvelt kirándulási célpont. A környéken található még számos kastély és múzeum.

Aktív programok a szlovéniai tengerparti kempingben és környékén

Az Adriai-tenger partján, Szlovéniában, az általad kiválasztott kempingben, és a környékén is töltheted aktívan a nyaralást. Szlovénia a túrázók és a természet szerelmeseinek helye. Húzd fel a túrabakancsodat és fedezd fel a környéket. Bled falu a hegymászók és a túrázók paradicsoma, a tó pedig valóságos álom a vízisportok szerelmeseinek. Emellett golfozni, hegyikerékpározni és lovagolni is lehet a térségben. Szlovéniában az adriai-tengerparton fekvő kempinged igazán alkalmas hely az aktív pihenésre.

Foglalj kempinget Szlovéniában, az Adriai-tenger partján és fedezd fel te is!