hr-dal.jpg

Dalmáciai kempingek

Kempingek a Dalmát-tengerparton

Egy gondtalan, relaxáló üdüléshez nem is választhatna jobb célpontot, mint a Dél-Horvátországban fekvő dalmát kempingek egyikét! Bármerre is megy, gyönyörű környezet, hegyek, és festői falvak várják. A mediterrán atmoszféra el fogja csábítani. A Vancasoleil kiválasztotta Önnek a legjobb dalmát kempingeket, böngéssze őket végig és garantáltan elrabolja valamelyik a szívét!

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Dalmácia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Strasko

Novalja - Dalmácia - Horvátország

Ez a népszerű kemping a Pag-fészigeten fekszik, Novaljához közel. Számos szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Innen közvetlenül besétálhatunk a tengerbe.

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyszín kellemes tengerparti nyaraláshoz. Strand melletti kemping, a falu is gyalogosan könnyen elérhető. Trogir és Split is a közelben található. A vízisportok szerelmeseinek igazi paradicsom!

Camping Zaton Holiday Resort

Nìn - Dalmácia - Horvátország

Pompás elhelyezkedésű kemping. Két kilométer hosszú strand Zadar közelében. Medencék, jacuzzi. Nin történelmi városa pár kilométerre található.

Camping Basko Polje

Basko Voda - Dalmácia - Horvátország

Nagyon szép családias hangulatú kemping az Adriai-tenger egyik legszebb városánál. Élvezze a meleget, a kristálytiszta tengert, a hosszú tengerpartot és a környék látványosságait.

Camping Perna Orebic

Perna - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyen található kemping, közvetlenül a tengerparton. Saját tengerparti szakasz tartozik hozzá. Orebic híres városa 4 km-re található. Tökéletes helyszín egy családi nyaralás eltöltéséhez.