Dalmácia kempingjei

Kempingezés a dalmát tengerparton

Egy gondtalan, relaxáló üdüléshez nem is választhatnál jobb célpontot, mint a Dél-Horvátországban fekvő dalmát kempingek egyikét! Bármerre is mész, gyönyörű környezet, hegyek, és festői falvak várnak. A mediterrán atmoszféra el fog csábítani. A Vancasoleil kiválasztotta neked a legjobb dalmát kempingeket, böngészd át őket, valamelyik garantáltan rabul ejti majd a szíved!

Mutasson többet

Válasszon a 11 kempingek Dalmácia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Amadria Park Trogir

Seget Vranjica - Trogir - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyszín egy kellemes, tengerparti nyaraláshoz. A kemping a strand mellett helyezkedik el, de a falu is könnyen elérhető gyalog. Trogir és Split is a közelben található. A vízisportok szerelmeseinek igazi paradicsom!

Csodás tájak Dalmáciában

Minden dalmát kemping gyönyörű környezetben fekszik, a sziklás tengerpartoktól a belföld felé egyre zöldebb és zöldebb tájakon barangolhatunk. Fenyőerdők, olívafák és szőlőtőkék ameddig csak a szem ellát. Horvátország 7 nemzeti parkjából 5 Dalmáciában található is, a legszebbek a Kornati Nemzeti Park - mely a könnyűbúvárok kedvelt helye kis szigeteivel és gyönyörű, kristálytiszta vízével – valamint a Krka Nemzeti Park, melyet mindannyian ismerhetünk a híres és gyönyörű Krka vízesésről, és a Krka folyó rafting lehetőségeiről.

Tenger, napsütés és strandok

Egy kempingnyaralás Dalmáciában mindig a tengerről, a napsütésről, a barnulásról és a strandolásról szól. A régió a Földközi-tenger egyik legnaposabb területe, de szerencsére bármikor lehűtheted magad az átlátszó vízben. Split és Trogir környékén, de akár a legkisebb falvakban is kipróbálhatod majdnem az összes vízi sportot. Bérelhetsz hajót, jetskit, vagy szinte bármilyen vízi közlekedési eszközt. A gyerekek szinte minden strandon kipróbálhatják a trambulint, a vízi csúszdákat, vagy vízilabdázhatnak. A kisebb és a nagyobb strandok egymást váltják, így te is biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet!

Városok a dalmát tengerparton

Dalmácia rengeteg festőien gyönyörű hellyel büszkélkedhet. Trogir középkori városa például ilyen. Az egész környék az UNESCO Világörökség része. Split óvárosa is szintén megér egy kirándulást, Dubrovnikkal együtt, melyekre külön-külön érdemes egy napot rászánni!