Dalmácia kempingjei

Kempingezés a dalmát tengerparton

Egy gondtalan, relaxáló üdüléshez nem is választhatnál jobb célpontot, mint a Dél-Horvátországban fekvő dalmát kempingek egyikét! Bármerre is mész, gyönyörű környezet, hegyek, és festői falvak várnak. A mediterrán atmoszféra el fog csábítani. A Vancasoleil kiválasztotta neked a legjobb dalmát kempingeket, böngészd át őket, valamelyik garantáltan rabul ejti majd a szíved!

Mutasson többet

Válasszon a 10 kempingek Dalmácia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Solaris

Sibenik - Dalmácia - Horvátország

Ez a csodálatos kemping egy megannyi kikapcsolódási lehetőséggel felszereltüdülőközpont része a szárazföld mellett. Élvezze a strandot, a wellness szolgáltatásokat, az éttermeket és a megannyi sportlehetőséget.

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyszín kellemes tengerparti nyaraláshoz. Strand melletti kemping, a falu is gyalogosan könnyen elérhető. Trogir és Split is a közelben található. A vízisportok szerelmeseinek igazi paradicsom!

Camping Strasko

Novalja - Dalmácia - Horvátország

Ez a népszerű kemping a Pag-fészigeten fekszik, Novaljához közel. Számos szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Innen közvetlenül besétálhatunk a tengerbe.

Csodás tájak Dalmáciában

Minden dalmát kemping gyönyörű környezetben fekszik, a sziklás tengerpartoktól a belföld felé egyre zöldebb és zöldebb tájakon barangolhatunk. Fenyőerdők, olívafák és szőlőtőkék ameddig csak a szem ellát. Horvátország 7 nemzeti parkjából 5 Dalmáciában található is, a legszebbek a Kornati Nemzeti Park - mely a könnyűbúvárok kedvelt helye kis szigeteivel és gyönyörű, kristálytiszta vízével – valamint a Krka Nemzeti Park, melyet mindannyian ismerhetünk a híres és gyönyörű Krka vízesésről, és a Krka folyó rafting lehetőségeiről.

Tenger, napsütés és strandok

Egy kempingnyaralás Dalmáciában mindig a tengerről, a napsütésről, a barnulásról és a strandolásról szól. A régió a Földközi-tenger egyik legnaposabb területe, de szerencsére bármikor lehűtheted magad az átlátszó vízben. Split és Trogir környékén, de akár a legkisebb falvakban is kipróbálhatod majdnem az összes vízi sportot. Bérelhetsz hajót, jetskit, vagy szinte bármilyen vízi közlekedési eszközt. A gyerekek szinte minden strandon kipróbálhatják a trambulint, a vízi csúszdákat, vagy vízilabdázhatnak. A kisebb és a nagyobb strandok egymást váltják, így te is biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet!

Városok a dalmát tengerparton

Dalmácia rengeteg festőien gyönyörű hellyel büszkélkedhet. Trogir középkori városa például ilyen. Az egész környék az UNESCO Világörökség része. Split óvárosa is szintén megér egy kirándulást, Dubrovnikkal együtt, melyekre külön-külön érdemes egy napot rászánni!