be-ant.jpg

Antwerpen kempingjei

Kemping Antwerpen tartományban

Az Antwerpen tartományban található kempingben töltött idő alatt élvezze a természetet, ahol lehet túrázni, kerékpározni vagy golfozni. Antwerpen tartományban gyönyörködhetünk a gyönyörű erdőkben és dűnékben, de otthona a népszerű üdülőhelyeknek és szép városoknak is. Fedezze fel a kultúrát, kiránduljon Antwerpen városába! Az Antwerpen tartomány határos Hollandiával. Kiválóan alkalmas aktív, vagy akár lusta nyaralásra a családdal a gyönyörű természetben, ahol  nem kell sokat vezetni a látnivalókért. Antwerpen tartományban keres kempinget? A Vacansoleil kiválasztotta a legjobb kempingeket az Ön számára.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Antwerpen Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Kempen

Lichtaart - Antwerpen - Belgium

Kis, teraszos kemping csodálatos környezetben. Gyermekekkel érkező családoknak ideális, sokféle szórakoztató program, valamint egy vidámpark, a Bobbejaanland is a közelben található. Garantált családi élmény a belga Kempen kempingben.

Fedezze fel Antwerpen tartományt

Ha Antwerpen tartományi kempinget választ nem fog unatkozni egy pillanatra sem. A régió tele van szebbnél szebb hegyi kerékpáros utakkal és egy nagy kerékpárút-hálózattal. Pattanjon a kerékpárjára és fedezze fel a legszebb helyeket ebben a régióban. Plusz, élvezze a sétát a gyönyörű hegyekben. Kanyargós folyók, gyönyörű belvízártéri tájak, gazdag állatvilág, hatalmas tavak, a táj ebben a tartományban rendkívül változatos. Természetesen felfedezheti a kemping  környékét  Antwerpen tartományban más módon is, például lóháton vagy autóval.

Kirándulások az Ön által kiválasztott kempingből Antwerpen tartományban

Kempingezni egy kempingben Antwerpen tartományban, élmény az egész családnak. A kemping egy kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz. Látogassa meg az Olmense állatkertet, ahol láthat fehér oroszlánokat és a tigriseket is. Látogasson el a Mechelen-i Játék Múzeumba, vagy a tudomány és a technológiai tudásközpontba, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat a különböző valós kísérletekben  Végül élvezze az egész családdal a “megtekekintendő dolgok listáján” szereplő Bobbejaanland-ot,  amely Belgium egyik legkellemesebb családi parkja. Kemping az Antwerpen tartományban határozottan izgalmas nyaralást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Antwerpen tartományi kemping környékének látnivalói

Rengeteg látnivaló, tennivaló, és tapasztalni való van az Antwerpen tartományi kemping közelében. A Mol-i tizenöt kápolna, a Lier-i régi városkapu, Brasschaat erőd Brasschaat-ban, a Rombouts katedrális Mechelen-ben és az arborétum Kalmthout-ban csak néhány példa. Ebben a tartományban is található számos múzeum, apátságok és katedrálisok  Kiváló választás egy nap a kultúra jegyében, ha alternatívát szeretnének egy strandolós nap helyett.  A Zilvermeer strand,  a Zilverstrand és a Familiestrand  mind tökéletes helyszín egy családi naphoz, és az sem mellékes, hogy mindez az antwerpeni tartományi kemping közelében található.

Antwerpen városa

Antwerpen városát  feltétlenül látogassa meg, ha egy Antwerpen tartományi kempingben száll meg. Antwerpen a divat, a gyémánt és Rubens városa. Lépjen a fedélzetre, és vegyen részt egy hajókiránduláson a Schelde folyón vagy látogassa meg Rubens gyermekkori otthonát.  Vásároljon kedvére a Grand Bazar bevásárló központban. Gyönyörű drágakövet szeretne? Akkor Antwerpen szívében jó helyen jár, ugyanis ez az európai gyémántipar központja. Pihenjen egy keveset a híres antwerpeni piac (Grote Markt) teraszainak egyikén és élvezze a finom belga sört. Tegyen látogatást gyermekeivel együtt a lenyűgöző antwerpeni állatkertben Antwerpen tartományi kempingnyaralása során.

A kempingnyaralás Antwerpen tartományban igazi élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.