be.jpg

Belgiumi kempingek

Kempingezés Belgiumban

Belgium a remek sörökről, sültkrumpliról, gofriról és csokoládéról ismert. Emellett a világ gyémánt fővárosa is. A család minden tagja számára elérhetők programlehetőségek. Bár Belgium megannyi látványossággal rendelkezik, mégis Nyugat-Európa kevésbé felkapott célországa. Brüsszel, Brugge, Antwerpen és Gent lenyűgöző városai látnivalókat, csodálatos ételeket és a családok számára is számos élménylehetőséget kínálnak. Impozáns építészettel, gazdag történelemmel és remek múzeumokkal várják a látogatókat. A gyermekek sem fognak unatkozni, hiszen Európa legjobb szórakoztató parkjai közül is itt található néhány. Kempingezz Belgiumban, és élvezd a nyaralás sokszínűségét!

Mutasson többet
Válasszon a 14 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Vegyünk egy iszapfürdőt a kalandparkban vagy merüljünk egyet az új medencében. A Bertrix kemping egy családi kemping az Ardennekben, sok mókával. A gyerekeknek a nyaralás egy nagy kaland itt!

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgium

Ez az erdő közepén fekvő kemping az egész család számára kitűnő szórakozási, sport és játéklehetőséget kínál. Találunk itt horgásztavat, különféle sportpályákat, vízicsúszdát és medencéket.

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belga partvidék - Belgium

Nagy kemping rekreációs tóval, 3 úszómedencével, 5 km-re a parttól. Ideális kiindulópont egy változatos és mozgalmas nyaraláshoz a flamand parton.

Camping Het Veen

Sint Job in 't Goor - Antwerpen - Belgium

Zöld környezetben, a Kempisch csatorna partján. Rövid távolságra Antwerpen nyüzsgő városától. A Het Veen kemping kitűnő választás.