be.jpg

Belgiumi kempingek

Kempingezés Belgiumban

Remek sörök, sültkrumpli, gofri és csokoládé, melyek mindenki számára ismertek. Emellett a világ gyémánt fővárosa is. A család minden tagja számára kielégítő programlehetőségek várnak. És valóban, Belgium megannyi látnivalóval rendelkezik, mégis Nyugat-Európa kevésbé felkapott célországa.  Brüsszel, Brugge, Antwerpen és Ghent lenyűgöző városai látnivalókat, csodálatos ételeket és családok számára megannyi élménylehetőséget kínál. Impozáns építészettel, gazdag történelemmel és remek múzeumokkal várja a látogatókat. A gyermekek sem fognak unatkozni, hiszen Európa néhány legjobb szórakoztató parkja található az országban. Kempingezzen Belgiumban, és élvezze a nyaralás sokszínűségét!

Mutasson többet
Válasszon a 14 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Kellemes négycsillagos kemping, mely ideális gyermekes családok, természet-, túrakedvelők és kerékpárosok számára is. A környéken találjuk Bastogne és Bouillon történelmi városait.

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping új mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgium

Ez az erdő közepén fekvő kemping az egész család számára kitűnő szórakozási, sport és játéklehetőséget kínál. Találunk itt horgásztavat, különféle sportpályákat, vízicsúszdát és medencéket.

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belga partvidék - Belgium

Nagy kemping rekreációs tóval, 3 úszómedencével, 5 km-re a parttól. Ideális kiindulópont egy változatos és mozgalmas nyaraláshoz a flamand parton.

Camping Het Veen

Sint Job in 't Goor - Antwerpen - Belgium

Zöld környezetben, a Kempisch csatorna partján. Rövid távolságra Antwerpen nyüzsgő városától. A Het Veen kemping kitűnő választás.