be.jpg

Belgiumi kempingek

Kemping Belgium

A határon átlépve Belgiumban a táj sokfélesége fogadja az idelátogatókat. Ezért is választják sokan Belgiumot nyaralási úticélnak. A Vacansoleil kínálatában is vannak kempingek Belgiumban, olyan népszerű és szép régiókban, mint pl. az Ardennekben, Limburg belga részén és a Flamand partoknál. Antwerpeni városlátogatást tervez? Szálláhelyét foglalja le a közelben, az egyik Vacansoleil kempingben. A kalandvágyók kedvelt kirándulóhelye a belga Ardennek. A Vacansoleil kempingek ebben a régióban Camping Adventure programot kínálnak minden korosztálynak, amelynek keretén belül különféle szabadtéri sportokat lehet űzni pl. hegyikerékpározást, íjászatot és kajakozást.

Mutasson többet
Válasszon a 13 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belga partvidék - Belgium

Nagy kemping rekreációs tóval, 3 úszómedencével, 5 km-re a parttól. Ideális kiindulópont egy változatos és mozgalmas nyaraláshoz a flamand parton.

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping új mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping Het Veen

Sint Job in 't Goor - Antwerpen - Belgium

Zöld környezetben, a Kempisch csatorna partján. Rövid távolságra Antwerpen nyüzsgő városától. A Het Veen kemping kitűnő választás.

Camping Kempen

Lichtaart - Antwerpen - Belgium

Kis, teraszos kemping csodálatos környezetben. Gyermekekkel érkező családoknak ideális, sokféle szórakoztató program, valamint egy vidámpark, a Bobbejaanland is a közelben található. Garantált családi élmény a belga Kempen kempingben.

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgium

Ez az erdő közepén fekvő kemping az egész család számára kitűnő szórakozási, sport és játéklehetőséget kínál. Találunk itt horgásztavat, különféle sportpályákat, vízicsúszdát és medencéket.