Párizs/Disneyland kempingjei

Kemping Párizs közelében

A Párizs melletti kemping ideális kiindulási pont, ha célunk a francia főváros felfedezése. A kempingből könnyen a Fények Városába juthatunk akár vonattal és tömegközlekedéssel is, így elkerülhetjük a sok kellemetlenséggel járó zsúfolt városi forgalmat. A gyermekeknek is élményekben gazdag lesz a nyaralás, hiszen nemcsak Párizs, de Disneyland Paris és az Astérix Park is a közelben található. Van még egy másik szórakoztató park is, a “La Mer de Sable”, ahol különféle attrakciók (lovasbemutatók, gőzmozdony, stb.) garatálják a kellemes időtöltést. 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Párizs/Disneyland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Pommeuse - Párizs/Disneyland - Franciaország

A kemping előtt található a vasútállomás, mely Párizs szívébe visz. A Disneyland is csak 20 km-re található. Ideális egy hétvégére, vagy rövid tartózkodásra a gyermekekkel.

Camping Paris Maisons-Laffitte

Parizs - Párizs/Disneyland - Franciaország

Szépen berendezett, nyílt és modern városi kemping fél órára Párizs központjától. Szállj fel a RER A-vonatra és seperc alatt odaérsz! A gyerekbarát kemping közvetlenül a Szajna mellett található!

 

Párizs Franciaország gazdasági központja. Ha a Párizs melletti kempingben nyaralsz, mindenképpen meg kell látogatnod ezt a nagyvárost. A város olyan sok érdekességet tartogat a turisták számára, hogy egy nap nem is elég arra, hogy mindet megnézzük. A Louvre, a Notre Dame, a Diadalív, a Champs Elysées és az Eiffel torony, csak egy pár a híres látnivalók közül. A vásárlás kedvelőinek a nagy bevásárlóközpontok bizonyulnak tökéletes választásnak, a művészetek szerelmeseinek pedig a Montmartre negyed. Eleged van a gyaloglásból? Akkor hajókázz a Szajnán és élvezd a város látványát egy teljesen más szemszögből. Szintén a kötelező programok között kell, hogy szerepeljen egy este a Moulin Rouge-ban. Mindenki számára kellemes és unalommentes lesz a nyaralás a kiválaszott kempingben, Párizs közelében.