fr-vee.jpg

Vendée-i kempingek

Kemping Vendée-ben

Válassza bármelyik vendée-i kempinget és fedezze fel Franciaország nyugati részének szépségét. A partszakaszon és a közeli strandoknál sok-sok kempinget találunk. A hosszan elnyúló, homokos strandokat és az alacsony dűnéket mocsarak határolják. Vendée partját Côte de Lumière-nek is becézik, vagyis fényes partnak. A vendée-i kempingből mindenféle vízisportot kipróbálhat. 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Franciaország

Kellemes hangulatú, szépen gondozott kemping, mindössze 1 km-re az óceántól. Sokféle szórakozási lehetőséget kínál, de a közelben található a Puy du Fou szórakoztató park is.

Camping Le Pin Parasol

La Chapelle-Hermier - Vendée - Franciaország

A kemping egy erdő közepén található. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra és kerékpártúrákra. A Vendée-i strandok is közel fekszenek. A tóban horgászni is lehet.

Camping Les Dunes

Bretignolles-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Hatalmas kemping a strand közvetlen közelében. Minden korosztálynak kínál szórakozási lehetőségeket. Bel- és kültéri medence, vízicsúszda, jacuzzi várja a vendégeket.

Camping La Trévillière

Bretignolles-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Mesés kemping a falu mellett, melyet szép kis boltok és színes házak díszítenek.Nagyon népszerű a Bretignolles labirintus. A kemping főleg a gyerekeknek kínál sokféle szórakozást.

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Franciaország

Tengerre néző kemping, melyben a strandolást kedvelők és a kisgyermekes családok is nagyon jól érezhetik magukat. A Les Sables-ban sétálva kóstoljuk meg a finom fagyikat is!