fr-vee.jpg

Vendée-i kempingek

Kemping Vendée-ben

Válassza bármelyik vendée-i kempinget és fedezze fel Franciaország nyugati részének szépségét. A partszakaszon és a közeli strandoknál sok-sok kempinget találunk. A hosszan elnyúló, homokos strandokat és az alacsony dűnéket mocsarak határolják. Vendée partját Côte de Lumière-nek is becézik, vagyis fényes partnak. A vendée-i kempingből mindenféle vízisportot kipróbálhat. 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Franciaország

Tengerre néző kemping, melyben a strandolást kedvelők és a kisgyermekes családok is nagyon jól érezhetik magukat. A Les Sables-ban sétálva kóstoljuk meg a finom fagyikat is!

Camping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Franciaország

A kemping a Vendée-i homokos strandoktól csupán 1 km-re fekszik. Az egész család jól szórakozhat a vízicsuszdákkal felszerelt medencékben vagy kirándulhat a környéken.

Camping Village de la Guyonnière

Saint Julien des Landes - Vendée - Franciaország

Gyermekbarát, 5 csillagos kemping tágas kempinghelyekkel és első osztályú vízi szórakozási lehetőségekkel. Csendes, zöld, tó közeli helyen. Az Atlanti-óceán partjától és strandjaitól mindössze 10 km-re.

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Franciaország

Kellemes hangulatú, szépen gondozott kemping, mindössze 1 km-re az óceántól. Sokféle szórakozási lehetőséget kínál, de a közelben található a Puy du Fou szórakoztató park is.

Camping Le Jard

La Tranche-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Nemzetközi hangulatú kemping, számos sportlehetőséggel: fitnesz terem, úszómedencék, jacuzzi, minigolf. A stand pár perces sétával elérhető.