Bild Belgien Ardennen

Ardennek kempingjei

Kemping az Ardennekben

A kempingezés az Ardennekben egyet jelent a csodálatos táj, a történelmi városok, látnivalók megismerésével valamint sokféle sportolási lehetőséggel pl. kenuzás, túrázás, és nem utolsósorban a finom ételek, belga sörök és csokoládé megkóstolásával. Innen autóval csak pár óra Hollandia, ahol egy teljesen más világban találjuk magunkat. A belga Ardennek kiterjedt, erdős dombvidék, legmagasabb csúcsai kb.700 m magasak.Az ardennek-i kempingek szolgáltatásai elég sokfélék, a környék nagyon kedvelt a turisták körében. Egész évben van itt látni- és tennivaló. 

 

Mutasson többet
Válasszon a 9 kempingek Ardennek Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Vegyünk egy iszapfürdőt a kalandparkban vagy merüljünk egyet az új medencében. A Bertrix kemping egy családi kemping az Ardennekben, sok mókával. A gyerekeknek a nyaralás egy nagy kaland itt!

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennek - Belgium

Ebben a zöld környezetben található kempingben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást: kenutúra, séta a közeli városokba, gyermekeknek játszótér, medence, csúszda.

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennek - Belgium

Ez a belga kemping kitűnő sportolási, játszási és szórakozási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Városlátogatásaink során kóstoljuk meg a finom belga sört és csokit is!

Camping La Colline

Virton - Ardennek - Belgium

Ebben a Belgium dél-keleti részén található kempingben játszótér és egy kis tó várja a gyermekeket. A felnőttek sportolhatnak, kirándulhatnak, vagy épp a tóparton napozhatnak.

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennek - Belgium

Csupán egy sétányira La Roche-en-Ardenne belvárosától. A kempinget elhagyva sok tennivalónk akad: szabadtéri tevékenységek, múzeumok és egy gyönyörű vadaspark is vár ránk.