Bild Belgien Ardennen

Ardennek kempingjei

Kempingezés az Ardennekben

Az Ardennekben való kempingezés egyet jelent a csodálatos táj, a történelmi városok, látnivalók megismerésével, valamint sokféle sportolási lehetőséggel pl. kenuzás, túrázás, és nem utolsósorban a finom ételek, belga sörök és csokoládé megkóstolásával. Innen autóval csak pár óra Hollandia, ahol egy teljesen más világban találjuk magunkat. A belga Ardennek kiterjedt, erdős dombvidék, legmagasabb csúcsai kb. 700 m magasak. Az ardenneki kempingek szolgáltatásai elég sokfélék, a környék nagyon kedvelt a turisták körében. Egész évben van itt látni- és tennivaló.

Mutasson többet

Válasszon a 7 kempingek Ardennek Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Vegyünk egy iszapfürdőt a kalandparkban vagy merüljünk egyet az új medencében. A Bertrix kemping egy családi kemping az Ardennekben, sok mókával. A gyerekeknek a nyaralás egy nagy kaland itt!

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennek - Belgium

Szép kemping kiváló szabadidős létesítményekkel minden korosztály számára. Professzionális szórakoztató programok különböző sporttevékenységekkel. Han régies falvai és barlangjai a közelben találhatók.

Camping La Colline

Virton - Ardennek - Belgium

A természetben elhelyezkedő kemping, közel a francia határhoz, Vallóniában. Egy hatalmas szabadidőpark része, egy kis tóval, ahol a gyerekek játszhatnak.

 

Egy kempingnyaralás az Ardennekben sokféle lehetőséget kínál. Elsőként pl. városlátogatást Dinantba, Spa-ba, Durbuyba vagy az Ourthe folyó partján épült La Roche-ba. A Coo vízesés is megér egy látogatást, és ha már ott vagyunk, természetesen nem szabad kihagyni a Plopsa Indor Hasselt vagy a Plopsa Coo szórakoztató parkot sem, a gyerekek nagyon fogják élvezni. A csodálatos táj kiválóan alkalmas gyalogos, kerékpáros és kenutúrákra. A természetben szeretnél egy pihenéssel teli nyaralást eltölteni? Akkor ne keress tovább, foglalj le egy kempinget az Ardennekben.