Belga partvidék kempingjei

Kempingezés a belga partvidéken

Egy belga partvidéki kemping sokaknak az ideális nyaralási úticélt jelenti. Nem véletlenül, hiszen egy belga nyaralás több szempontból is vonzó ajánlat. A vonzó táj változatossága, az életstílus, a barátságos tengerparti üdülőhelyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy belga partvidéki kempingben eltöltött nyaralás fantasztikus legyen. A természet és kultúra kedvelői és a pihenni vágyók is jól fogják magukat érezni. 

Mutasson többet

Válasszon a 3 kempingek Belga partvidék Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belga partvidék - Belgium

Nagy kemping rekreációs tóval, 3 úszómedencével, 5 km-re a parttól. Ideális kiindulópont egy változatos és mozgalmas nyaraláshoz a flamand parton.

Camping Klein Strand

Jabbeke - Belga partvidék - Belgium

Minden a gyerekekről szól ezen az élénk üdülőhelyen. A környék mindenki számára szórakoztató programokat kínál. Bérelj egy (elektromos) kerékpárt a kempingben, és utazz el Brugge-be vagy a belga part strandjaira.

 

A belga partvidéken található kempingek általában olyan nyüzsgő tengerparti üdülőhelyek közelében találhatóak, mint Blaneknberga, Westende, Nieuwpoort és Knokke. Ezek a városok sok-sok programot kínálnak. Napos időben a partokon tölthetsz egy kellemes délutánt. Érdekes látnivalókat is találsz itt. Ellátogathatsz a blankenbergi Sealife-ba vagy az Earth Explorerbe. Knokke-Heistben sok-sok kulturális látnivaló akad, a kicsik pedig Plopsalandot fogják imádni. Kóstold meg a flamand sültkrumplit, a belga bonbonokat és a belga söröket, és fedezd fel a sokarcú Belgiumot a belga partvidéki kempingedből.