900x170-Cottage-HAWAI.jpg

Hawaï mobilház

Hawaï mobilház

2 személy befogadására alkalmas mobilház. Minden luxussal és kényelemmel, amire csak szüksége lehet. Hálószoba, nappali tér, konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel. Van saját tusoló és WC? Természetesen! A fürdőszobában mindez adott. A mobilházhoz még egy veranda is tartozik kerti asztallal, 2 kerti székkel és napernyővel.

A Hawaï mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával.

personen-hu-3.png

slaapkamer-hu.png

badkamer-hu.png

Összes kemping Hawaï mobilházzal

Hawaï mobilház adatai*

  • Alapterülete körülbelül 18 m2 (veranda nelkül)
  • Maximum 2 felnőtt befogadására alkalmas
  • Néhány Hawaii mobilház 3 felnőtt befogadására is alkalmas. Kérjük, a részletes leírásban ellenőrizze az adott kempingre és szálláshelyre vonatkozó információkat.
  • Hálószoba franciaággyal (A következő kempingekben nincs hálószoba a Hawaii típusú mobilházakban: Firenze, Village Jolly és Roma Camping Village)
  • Takarók és párnák 
  • Fürdőszoba zuhanyzóval, mosdókagylóval (hideg-melegvíz ellátás) és WC-vel
  • Konyha hűtővel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel (Nincs konyha, hűtő, mikrohullámú sütő és kávéfőző a Hawaii típusú mobilházakban a következő kempingekben: Firenze, Village Jolly és Roma Camping Village)
  • Verandával ellátott
  • Standard kerti garnitúra: 1 kerti asztal, 2 szék, napernyő
  • A Hawai mobilház általában rendelkezik légkondícionáló berendezéssel

* A szálláshely leírása általános jellegű. Kérjük vegye figyelembe, hogy a Hawaï mobilház alaprajza és a leírása kempingenként eltérhet. A részletes leírásban ellenőrizze az adott kempingre és szálláshelyre vonatkozó információkat. A Hawaï mobilházak egészen eltérőek a következő kempingekben: Firenze, Village Jolly és Roma Camping Village.

 


Figyelem, a Hawaï mobilház alaprajzai csak példák, az alaprajz és a berendezés eltérő lehet. Egyre több Hawaï mobilház rendelkezik légkondicionáló berendezéssel. A standard modelltől való eltéréseket  a kiválasztott kemping oldalán, a szálláshelyek leírásánál tüntettük fel. 


Összes kemping Hawaï mobilházzal

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.