Hawaï mobilház

Hawaï mobilház

2 személy befogadására alkalmas mobilház, minden kényelemmel, amire csak szükséged lehet. Hálószoba, nappali tér, konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel. Van saját tusoló és WC? Természetesen! A fürdőszobában mindez adott. A mobilházhoz még egy veranda is tartozik kerti asztallal, 2 kerti székkel és napernyővel.

A Hawaï mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával.

Összes kemping Hawaï mobilházzal

Hawaï mobilház adatai*

  • Alapterülete körülbelül 18 m2 (veranda nelkül)
  • Maximum 2 felnőtt befogadására alkalmas
  • Néhány Hawaii mobilház 3 felnőtt befogadására is alkalmas. Kérjük, a részletes leírásban ellenőrizd az adott kempingre és szálláshelyre vonatkozó információkat.
  • Hálószoba franciaággyal (A következő kempingekben nincs hálószoba a Hawaii típusú mobilházakban: Firenze in Town, Jolly in Town és Camping Roma in Town)
  • Takarók és párnák 
  • Fürdőszoba zuhanyzóval, mosdókagylóval (hideg-melegvíz ellátás) és WC-vel
  • Konyha hűtővel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel (Nincs konyha, hűtő, mikrohullámú sütő és kávéfőző a Hawaii típusú mobilházakban a következő kempingekben: Firenze in Town, Jolly in Town és Camping Roma in Town)
  • Verandával ellátott
  • Standard kerti garnitúra: 1 kerti asztal, 2 szék, napernyő
  • A Hawaï mobilház általában rendelkezik légkondícionáló berendezéssel

* A szálláshely leírása általános jellegű. Kérjük vedd figyelembe, hogy a Hawaï mobilház alaprajza és a leírása kempingenként eltérhet. A részletes leírásban ellenőrizd az adott kempingre és szálláshelyre vonatkozó információkat. A Hawaï mobilházak egészen eltérőek a következő kempingekben: Firenze in Town, Jolly in Town és Camping Roma in Town.

 


Figyelem, a Hawaï mobilház alaprajzai csak példák, az alaprajz és a berendezés eltérő lehet. Egyre több Hawaï mobilház rendelkezik légkondicionáló berendezéssel. A standard modelltől való eltéréseket  a kiválasztott kemping oldalán, a szálláshelyek leírásánál tüntettük fel. 


Összes kemping Hawaï mobilházzal

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.