header-acco-algemeen.jpg

Luxus szálláshelyek


Ön dönti el, hogy melyik szálláshelyet választja. Kényelmes ágyak, konyha, valamint - a mobilházakban és a Serengeti szafari sátrakban - zuhanyzó és WC is található. Lakókocsival, vagy saját sátorral érkezik? Élvezze a nyaralást a prémium kempingek egyikében és pihenjen gyönyörű környezetben egy tágas kempinghelyen.

Luxus mobilház

Hat mobilház típus

A prémium Vacansoleil mobilházak tágas nyaralóházak az egész család számára. Öt típusból lehet választani: Hawaï, Fiji, Bali, Waikiki, Tahiti és glamping. Mind az ötféle házban kényelmes ülőhelyek, nagy asztal, jól felszerelt konyha gáztűzhellyel és hűtőszekrénnyel, fürdőszoba, WC és sok tárolóhely van. A Hawaï mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával. A Glamping mobilházak extra luxus szolgáltatásokkal felszereltek. Mindegyik típusú mobilház tökéletes, ha gyermekekkel megyünk nyaralni.

Luxus sátor

Az igazi kemping érzés

Szereti a sátras kempingezés varázsát? A Vacansoleil bungalow-sátrakban átélheti ezt az hangulatot, viszont luxus körülmények között: igazi ágyak, felszerelt konyha, kertigarnitúra és elekromosság teszik kényelmesebbé a nyaralást. Kétféle sátor közül választhat: Ottawa és Navajo. Néhány kempingben szafari sátrakat is foglalhat (Kalahari).

Kempinghely

Saját kempingfelszereléssel

Saját sátorral vagy lakókocsival nyaralna? A Vacansoleil-nél lefoglalhatja elektromos árammal felszerelt kempinghelyét. Élvezheti a kemping adta előnyöket, szolgáltatásokat, mégis a megszokott családias környezetben, a saját felszerelésével. Az érkezés és távozás bármely napon történhet. Még egy előny: A Vacansoleil-nél ugyanazt az árat fizeti a kempinghelyért, mintha a kempingben foglalt volna.