header-acco-algemeen.jpg

Luxus szálláshelyek

Ön döntheti el, hogy melyik szálláshelyet választja, de minden esetben élvezni fogja az otthon kényelmét és a luxust. Valódi ágyak, konyha (a mobilházakban), legtöbb esetben saját WC-vel és fürdőszobával. Amennyiben saját felszereléssel utazik, kempingjeinkben tágas kempinghelyek várnak Önre.

Luxus mobilház

8 mobilház típus

A prémium Vacansoleil mobilházak tágas nyaralóházak az egész család számára. Nyolc típusból lehet választani: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és Glamping. Mind a nyolc féle házban kényelmes ülőhelyek, nagy asztal, jól felszerelt konyha gáztűzhellyel és hűtőszekrénnyel, fürdőszoba, WC és sok tárolóhely van. A Hawaii mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával. A Glamping mobilházak extra luxus szolgáltatásokkal felszereltek. Mindegyik típusú mobilház tökéletes, ha gyermekekkel megy nyaralni.

Luxus sátor

Az igazi kemping érzés

Szereti a sátras kempingezés varázsát? A Vacansoleil bungalow-sátrakban átélheti ezt az hangulatot, viszont luxus körülmények között: igazi ágyak, felszerelt konyha, kertigarnitúra és elekromosság teszik kényelmesebbé a nyaralást. Kétféle sátor közül választhat: Ottawa és Navajo. Néhány kempingben szafari sátrakat is foglalhat (Kalahari).

Kempinghely

Saját kempingfelszereléssel

Saját sátorral vagy lakókocsival nyaralna? A Vacansoleil-nél lefoglalhatja elektromos árammal felszerelt kempinghelyét. Élvezheti a kemping adta előnyöket, szolgáltatásokat, mégis a megszokott családias környezetben, a saját felszerelésével. Az érkezés és távozás bármely napon történhet. Még egy előny: A Vacansoleil-nél ugyanazt az árat fizeti a kempinghelyért, mintha a kempingben foglalt volna.