header-acco-algemeen.jpg

Prémium szálláshelyek

Ön döntheti el, hogy melyik szálláshelyet választja, de minden esetben élvezni fogja az otthon kényelmét és a luxust. Valódi ágyak, konyha (a mobilházakban), legtöbb esetben saját WC-vel és fürdőszobával. Amennyiben saját felszereléssel utazik, kempingjeinkben tágas kempinghelyek várnak Önre.

Mobilház

8 mobilház típus

A prémium Vacansoleil mobilházak tágas nyaralóházak az egész család számára. Nyolc típusból lehet választani: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és Glamping. Mind a nyolc féle házban kényelmes ülőhelyek, nagy asztal, jól felszerelt konyha gáztűzhellyel és hűtőszekrénnyel, fürdőszoba, WC és sok tárolóhely van. A Hawaii mobilháznak több fajtája is van, néhány nem rendelkezik konyhával vagy külön hálószobával. A Glamping mobilházak extra luxus szolgáltatásokkal felszereltek. Mindegyik típusú mobilház tökéletes, ha gyermekekkel megy nyaralni.

Glamping

Luxus kempingezés

Luxus körülmények között szeretnél kempingezni? Válaszd a glamorous camping-et (elbűvölő kempingezés), azaz a glampinget! A glamping mobilházak és a glamping szafari sátrak minden kényelmi igényt kielégítenek és rengeteg extra felszereléssel teszik kényelmesebbé a nyaralást. Egy főzéssel töltött este után csak a mosogatógépet kell bekapcsolnod. Innál egy italt vacsora után? Élvezd az estét a hatalmas verandán! Igazán kikapcsolódnál? Pihenj le a függőágyban! Minden glamping szálláshely felszereltsége különböző, de egyben biztos lehetsz…..fantasztikus kempingnyaralásban lesz részed!

Szafari sátrak

Kényelmes, luxus sátrak

Igazi szabadban alvós kempingélmény, amikor az autók és a város zaja helyett madarak csiripelésére ébredhetsz és mezítláb sétálhatsz ki a verandára, hogy elfogyaszd a finom reggelit a többiekkel. Ezt az élményt nyújtja a szafari-sátor, méghozzá sok extrával. Igazi ágyakban fogtok aludni, a 4 rózsás gáztűzhelyen igazi ínyencfalatokat készíthetsz és a tágas, saját verandán vagy teraszon valóban relaxálhatsz. Vágynál egy frissítő zuhanyra a saját sátradban? Akkor válaszd a Kalahari Comfort, a Serengeti, vagy a Serengeti XL típust. Légkondícionálót is szeretnél? A Serengeti és a Serengeti XL sátrakban ez alapfelszerelés!

Bungalow sátrak

Teljesen felszerelt sátrak

Valódi kempingélményre vágysz? Üdvözlünk a teljesen felszerelt bungalow-sátradban! Amikor megérkeztek a kempingbe, a sátor hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, edényekkel, evőeszközökkel, ágyakkal, kerti bútorokkal és egyéb felszerelésekkel már készen áll a fogadásotokra. Döntsétek el, hogy ki hol alszik és már bele is vethetitek magatokat a kültéri programokba. Ha lement a nap, csak kapcsoljátok fel a villanyt, hiszen a teljesen felszerelt bungalow-sátorban ez is rendelkezésetekre áll.
 
 

Kempinghely

Saját kempingfelszereléssel

Saját sátorral vagy lakókocsival nyaralna? A Vacansoleil-nél lefoglalhatja elektromos árammal felszerelt kempinghelyét. Élvezheti a kemping adta előnyöket, szolgáltatásokat, mégis a megszokott családias környezetben, a saját felszerelésével. Az érkezés és távozás bármely napon történhet. Még egy előny: A Vacansoleil-nél ugyanazt az árat fizeti a kempinghelyért, mintha a kempingben foglalt volna.