pt-lis.jpg

Lisszabon kempingjei

Kempingezés Lisszabon közelében

A Lisszabon környéki kempingekben megtalálja a kultúra, a napsütés, tenger és a strandok tökéletes kombinációját. Változatosan töltheti el napjait, egyszer a gyönyörű tengerparton, élvezve a napsütést, máskor a Lisszabon környéki érdekes kulturális látnivalókat megtekintve. Lenyűgözően széles választékát nyújtja a látnivalóknak a főváros. Divatos tengerparti üdülőhelyektől elkezdve, jellegzetes halászfalvakon keresztül a kastélyokig és tündérmesékbe illő palotákig gyönyörű kertekkel körbevéve. Induljon el a varázslat útján azzal, hogy lefoglalja szálláshelyét a Vacansoleil-nél egy Lisszabon környéki kempingbe.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Lisszabon Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lisszabon - Portugália

A kempingből egy kis ösvény vezet a partra. A gyermekeket játszóterek teszik vidámabbá. Lisszabont, a Tagus folyón átívelő híd és a komp is elérhető közelségben van.

Szívjon magába egy kis kultúrát a Lisszabon környéki kempingből kiindulva

A Lisszabon környéki kempingekből számos történelmi látnivaló megtekintésére lesz lehetősége. Mindenképpen látogasson el Sintra magával ragadó kis városába, mely az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel. Mindenre valószínűleg nem lesz ideje, de ne hagyja ki Castelo dos Mouros várát, a da Pena és Palacio Nacional épületét sem. Induljon el Obisod középkori városába, mely egy domb tetején terül el, és utazzon vissza az időben. Ha ellátogat ide, úgy érzi majd magát, mintha egy szabadtéri múzeumban sétálna. Nem fog tudni betelni vele. Leira kastélya és Batalha hatalmas kolostora is hozzátartozik a kulturális látnivalók széles palettájába.

Napsütés, strandok és homok; kellemes időjárás a lisszaboni kemping környékén

Ha Lisszabon melletti kempingben száll meg, a csodálatos időjárás minden pillanatát is élvezheti. Sok napsütés és a friss szellő teszi a régiót tökéletes nyaralási célponttá. Csodálatos pihenés az egyik homokos strandon vagy az egyik eldugott öbölben. Ússzon, feküdjön ki egy matracon vagy vízisíelhet is. Számos remek üdülőhelyet talál a Lisszabonhoz közeli kemping környékén. Sétálhat egyet a sétányon, megkóstolhat egy üveg bort, vagy megtekintheti a varázslatos víz alatti világot.

Látogasson el a fővárosba, Lisszabonba                       

Ha egy Lisszabonhoz közeli kempingben nyaral, ne hagyja ki a főváros megtekintését sem! A város egyedi hangulatot áraszt. Számos érdekes múzeumot talál itt, mint a Meseu Caleccao Berardo, mely Portugália legrégebbi múzeuma. Csodálatos látványt nyújt a Nosterio dos Jerónimos mészkőből készült kolostora, mely az UNESCO Világörökségi listájának része. Szeretné szemtől szembe kerülni cápákkal, rájákkal és tengeri vidrákkal? Akkor látogasson el a világ második legnagyobb akváriumába, az Oceanário de Lisboa-ba. Ne felejtse el megkóstolni a finomabbnál finomabb helyi ételeket sem ebben a nagyszerű fővárosban.

Programlehetőségek a kempingben és akörül Lisszabon közelében

Remek golfpályákat talál Lisszabon környékén a kempingtől nem messze, melyek közül néhány Európában a legjobbak közé tartozik. A golf szerelmeseinek igazi élmény. Azok számára, akik több izgalomra vágynak, kipróbálhatják a hegymászást is felügyelettel. Ha szereti a természetet, és a sportokat, látogasson el a Parque Natural Sintra-Cascais parkba. Ideális helyszín kirándulásokra és hegyikerékpározásra az elbűvölően szép vidéki tájon. A Lisszabon környéki kempingben biztos lehet benne, hogy gyönyörű helyen fog nyaralni, számos programlehetőséggel a környéken.

Igazi élvezet, ezt jelenti a Lisszabon környéki kempingnyaralás.