Lisszabon kempingjei

Kempingezés Lisszabon közelében

A Lisszabon környéki kempingekben a kultúra, a napsütés, a tenger és a strandok tökéletes kombinációját fogod megtalálni. Itt változatosan töltheted el a napokat, egyszer a gyönyörű tengerparton élvezve a napsütést, máskor a Lisszabon környéki érdekes, kulturális látnivalókat megtekintve. A főváros a látnivalók lenyűgözően széles választékát nyújtja. Divatos tengerparti üdülőhelyektől kezdve, a jellegzetes halászfalvakon keresztül a kastélyokig és a tündérmesékbe illő palotákig, gyönyörű kertekkel körbevéve. Indulj el a varázslat útján, és foglald le szálláshelyedet a Vacansoleil-nél egy Lisszabon környéki kempingbe.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Lisszabon Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Szívj magadba egy kis kultúrát a Lisszabon melletti kempingből kiindulva

A Lisszabon környéki kempingedből számos történelmi látnivaló megtekintésére lesz lehetőséged. Mindenképpen látogass el Sintra magával ragadó kis városába, mely az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel. Mindenre valószínűleg nem lesz időd, de ne hagyd ki Castelo dos Mouros várát, a da Pena és a Palacio Nacional épületét sem. Indulj el Obisod középkori városába, mely egy domb tetején terül el, és utazz vissza az időben. Ha ellátogatsz ide, úgy érzed majd magad, mintha egy szabadtéri múzeumban sétálnál. Nem fogsz tudni betelni vele. Leira kastélya és Batalha hatalmas kolostora is hozzátartozik a kulturális látnivalók széles palettájához.

Napsütés, strandok és homok; kellemes időjárás a lisszaboni kemping környékén

Ha Lisszabon melletti kempingben szállsz meg, a csodálatos időjárás minden pillanatát élvezheted. Sok napsütés és a friss szellő teszi a régiót tökéletes nyaralási célponttá. Csodálatos pihenés az egyik homokos strandon vagy az egyik eldugott öbölben. Ússz, feküdj ki egy matracra vagy vízisíelj. A Lisszabonhoz közeli kemping környékén számos remek üdülőhelyet találsz. Sétálhatsz egyet a sétányon, megkóstolhatsz egy üveg bort, vagy megtekintheted a varázslatos, víz alatti világot.

Látogass el a fővárosba, Lisszabonba              

Ha egy Lisszabonhoz közeli kempingben nyaralsz, ne hagyd ki a főváros megtekintését sem! A város egyedi hangulatot áraszt. Számos érdekes múzeumot találsz itt, például a Meseu Caleccao Berardo-t, mely Portugália legrégebbi múzeuma. Csodálatos látványt nyújt a Nosterio dos Jerónimos mészkőből készült kolostora, mely az UNESCO Világörökségi listájának része. Szeretnél szemtől szembe kerülni cápákkal, rájákkal és tengeri vidrákkal? Akkor látogass el a világ második legnagyobb akváriumába, az Oceanário de Lisboába. Ne felejtsd el megkóstolni a finomabbnál finomabb helyi ételeket sem ebben a nagyszerű fővárosban.

Programlehetőségek a kempingben és környékén, Lisszabon közelében

Remek golfpályákat találsz Lisszabon környékén a kempingtől nem messze, melyek közül néhány a legjobbak közé tartozik Európában. A golf szerelmeseinek igazi élmény. Azok, akik több izgalomra vágynak, kipróbálhatják a hegymászást is, felügyelettel. Ha szereted a természetet, és a sportokat, látogass el a Parque Natural Sintra-Cascais parkba. Ideális helyszín kirándulásokra és hegyikerékpározásra az elbűvölően szép vidéki tájon. A Lisszabon melletti kempingben biztos lehetsz benne, hogy gyönyörű helyen fogsz nyaralni, számos programlehetőséggel a környéken.

Igazi élvezet, ezt jelenti a Lisszabon környéki kempingnyaralás.