pt.jpg

Portugáliai kempingek

Kemping Portugália

Portugália egyike a legnépszerűbb nyaralási úticéloknak Európában. Portugália a sokféle látnivalón kívül több kempinget is kínál. A Vacansoleil az ország legszebb helyein választott ki kempingeket. Kösse össze kempingnyaralását egy városlátogatással Lisszabonba vagy Porto-ba, illetve strandolással Algarve tartományban. Portugáliában mindig közel vagyunk a tengerparthoz és a pihenésre alkalmas helyekhez. Lisszabon Európa egyik legszebb városa, egy nap nem is elég arra, hogy mindent megnézzünk. A Costa Caparica-i kempingből könnyen el lehet jutni ebbe a szép városba.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Portugália Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugália

A kemping 35 km-re található a híres Porto várostól, de a közeli Póvoa de Varzim is megér egy sétát. A strand is közel esik, a kemping mellett golfozási lehetőség is adott.

Camping Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lisszabon - Portugália

A kempingből egy kis ösvény vezet a partra. A gyermekeket játszóterek teszik vidámabbá. Lisszabont, a Tagus folyón átívelő híd és a komp is elérhető közelségben van.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande - Costa de Prata - Portugália

Erdei kemping fél kilométerre a strandtól. Fantasztikus tengerpart öblökkel, hegyekkel és strandokkal szegélyezett. A közelben találjuk Leiria sziklába vájt kastélyát.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugália

Kis, családias kemping, Porto-tól 17 km-re, északra. Szép helyen található,a homokos tengerparthoz közel, gyalog is könnyen elérhető távolságban (300 m).

Camping Valverde Parque

Lagos - Algarve - Portugália

Algarve Európa egyik legszebb tengerpartja. A kempingben minőségi szolgáltatásokban részesülhetnek a vendégek. A strand 1,5 km-re található, Lagos pedig 6 km-re.