pt.jpg

Portugáliai kempingek

Kempingezés Portugáliában

Portugália hihetetlenül gazdag természeti és épített látnivalókban is. Csodálatos időjárás és gyönyörű strandok. Elbűvölő, kultúrában bővelkedő városok. Az egyik legszebb víziútvonal mellett fekszik, és Európa legnaposabb fővárosával is büszkélkedhet. Fantasztikus ételek és remek borok a kontinens egyik leglenyűgözőbb vidékén. Tehát, ha egy igazán csodálatos kempingnyaralásra vágysz, Portugália kétségkívül tökéletes választás lesz!

Bármire is lenne szükséged egy varázslatos kempingnyaraláshoz, Portugáliában meg fogod találni! Remek kombinációja fantasztikus strandoknak, lenyűgöző természeti tájaknak, nyüzsgő városoknak és kulturális látnivalóknak, melyeknek köszönhetően megannyi szép emlékkel térhetsz haza a nyaralásról.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Portugália Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugália

A kemping 35 km-re található a híres Porto várostól, de a közeli Póvoa de Varzim is megér egy sétát. A strand is közel esik, a kemping mellett golfozási lehetőség is adott.

Camping Costa de Caparica

Costa de Caparica - Lisszabon - Portugália

A kempingből egy kis ösvény vezet a partra. A gyermekeket játszóterek teszik vidámabbá. Lisszabont, a Tagus folyón átívelő híd és a komp is elérhető közelségben van.

Camping Saõ Pedro de Moel

Marinha Grande - Costa de Prata - Portugália

Erdei kemping fél kilométerre a strandtól. Fantasztikus tengerpart öblökkel, hegyekkel és strandokkal szegélyezett. A közelben találjuk Leiria sziklába vájt kastélyát.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugália

Kis, családias kemping, Porto-tól 17 km-re, északra. Szép helyen található,a homokos tengerparthoz közel, gyalog is könnyen elérhető távolságban (300 m).

Camping Valverde Parque

Lagos - Algarve - Portugália

Algarve Európa egyik legszebb tengerpartja. A kempingben minőségi szolgáltatásokban részesülhetnek a vendégek. A strand 1,5 km-re található, Lagos pedig 6 km-re.