Atur / Périgueux-i kempingek

Atur Kemping / Périgueux

Fedezze fel a csodálatos Dordogne régiót és nyaraljon az Atur Kempingben Périgueux városka mellett. A kemping és környéke ideális kiindulópont a környék felfedezéséhez. Gyönyörű erdők, kertek, dombok, völgyek, várak, múzeumok és barlangok csábítják az idelátogatókat. Ez a környék egyben a sportolni vágyók mekkája is, hiszen a biciklizéstől a túrázáson és az úszáson át egészen a falmászásig, minden lehetséges. Válassza a Vacansoleil-t és pihenjen az egyedülálló környezetben található Atur Kemping-ben. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Atur Vacansoleil kempingek közül

Fedezze fel Atur és Périgueux szépségeit

Amennyiben az Atur melletti kempingben tölti nyaralását, feltétlenül látogasson el Atur községbe és Périgueux városába. Atur igazi vidéki kis falu, amely Périgueux város kapujában helyezkedik el. Périgueux pedig már a római korban lakott terület volt. Sétáljon az ódon hangulatú, középkort idéző városka utcáin, ahol egy csodálatos katedrális, múzeumok és rengeteg étterem várja  a turistákat. Válasszon a városban megrendezésre kerülő számos fesztivál közül. Virágfesztivál, orgonafesztivál, jazz koncertek, éjszakai piacok; Ön dönti el melyiket látná szívesebben. A nyüzsgő kavalkád garantált, és mindez természetesen karnyújtásnyira a kempingtől.  

Aktív nyaralás az Atur Kemping környékén

Fedezze fel a Dordogne régió névadó folyóját és élvezze a vízi kalandokat nyaralása közben. Akik kihívásokra és egyedülálló élményekre vágynak, a folyó számos pontján bérelhetnek kenut vagy kajakot és szervezett túrán is részt vehetnek. A folyó mentén számos autó- és bicikliút található, ezért nyugodtan útra kelhetnek a sportosabb és a kevésbé sportosabb vendégek is. A túrázás szerelmesei pedig semmiképp se hagyják otthon túrafelszereléseiket, hiszen a kulisszák ellenállhatatlanul csábítóak. Az Atur Kemping az aktív turisták kiváló kiindulópontja. 

Látnivalók Atur és Périgueux környékén

A környék különlegessége, hogy számos szórakoztató kirándulást kínál az idelátogatóknak. Rengeteg kastély és barlang található az Atur Kemping közelében. A Villars és Lascaux barlangok órisi élményt nyújtanak, de nem szabad megfeledkezni a környező városokról sem, mint Bergerac, Sarlat, vagy a Dordogne Velencéjeként ismert Brantôme. A kertek szerelmesei is a legjobb helyen járnak ebben a francia régióban, hiszen a kastélykertek mellett sok esetben még magánszemélyek is megmutatják portáikat. A borok kedvelői pedig egyenesen imádni fogják a régiót, mert a kemping közelében számos minőségi borászat található. Autentikus élmény, elragadó városok, kiváló borok és rengeteg kaland. Kell ennél több?

Használja ki az Atur és Périgueux közelében található kemping előnyeit és válasszon a végtelen szabadidős lehetőségek közül.