Dordogne kempingjei

Kempingezés Dordogne-ban

Dordogne-ban kempingezni nagyon jó választás, hiszen sokféle látnivaló van a környéken. Várak, szőlőültetvények, hangulatos történelmi városok, folyók és kirándulási lehetőségek, akár szerevezett formában is. Dordogne északi részén a táj egyenetlen. A legtöbb kemping ezen a vidéken völgyben található, általában folyók mellett. Érdemes kihasználni a táj adta lehetőségeket és túrákat tenni, persze kenuval. Egy kempingnyaralás Dordogne-ban nagyon népszerű azok körében, akik szeretnek Franciaországban kempingezni.

Mutasson többet

Válasszon a 10 kempingek Dordogne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Grand Dague

Atur - Dordogne - Franciaország

Ezt a nagyon kellemes, családias hangulatú kempinget a nyugodt, erdei környezet jellemzi. Kirándulási tipp: Perigueux, a Dordogne vidék fővárosa.

Camping Capfun Le Moulinal

Biron - Dordogne - Franciaország

A sportolás szerelmeseinek ideális ez a kemping, lehet itt úszni, kenuzni, túrázni, kerékpározni, sziklát mászni, nyíllövészeten részt venni, focizni, röplabdázni, golfozni is.

Camping Les Bö-Bains

Badefols-sur-Dordogne - Dordogne - Franciaország

Szép úszómedence, étterem és sokféle program gyerekeknek. Kirándulási tipp: kenutúrák a Dordogne folyón; városlátogatás, borkóstolás Bergerac-ban, Sarlat-ban, Monbazillac-ban.

Camping Le Daguet

Daglan - Dordogne - Franciaország

Ebből a kempingből csodálatos kilátás nyílik a Céou folyó völgyére. Gyermekeit úszómedence és a játszótér várja. Főszezonban animáció minden korosztály számára.

Camping Capfun Les Hauts de Ratebout

Sainte-Foy-de-Belvès - Dordogne - Franciaország

Jellegzetes családi nyaralóhely a szarvasgombák földjén. Hatalmas vízi park csúszdákkal és sportolási lehetőségekkel. Az étterem helyi finomságokat kínál.

Érdemes a nyaralást egy kempingben tölteni Dordogne-ban, hiszen sokféle lehetőséget kínál a vidék mindenki számára. A kerékpározás, a túrázás, a madármegfigyelés és a horgászás szerelmesei is élvezni fogják az itt eltöltött időt. A szép dombok számos barlangot rejtenek magukban. A Lascaux-i barlang híres az őskori barlangrajzokról, Rocamadour, a sziklákra épült város pedig a középkori emlékekről.  Aki szereti a heti piacokat, látogasson le Sarlat-ba. Mindez a sokféle látni- és tennivaló könnyen elérhető a kiválaszott kempingből Dordogne-ban.