Prága kempingjei

Kempingezés Prágában

Egy prágai kempingben eltöltött nyaralás csak tökéletes lehet! A városban nincsenek kempingek, de a közvetlen környezetében több is található. Európa egyik leggyönyörűbb városaként Prága sok-sok turistát vonz. A város csodálatos történelmi belvárossal rendelkezik, ahol a Moldván átívelő Károly-híd, az Aranyművesek utcája, a csillagászati óra és még sok-sok látnivaló található. Egy nap nem lesz elég. A Prága közeli kempingek gyerekbarátok; emellett történelmi villamosra is szállhattok a gyerekekkel, meglátogathatjátok a Barbie House-t, vagy felfedezhetitek a Legó Múzeumot, mely telis-tele van legóval.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Prága Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Prága - Csehország

A kemping a kultúra és a pihenés kedvelőinek ideális helyszíne. Prágát tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetjük, innen már csak a város felfedezésének öröme vár ránk.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Prága - Csehország

A kemping zöld környezetben található, számos sportolási lehetőséget kínál mindenkinek. Metróval 20 perc alatt Európa egyik legérdekesebb fővárosában találhatja magát.

A Prága közeli kempingben eltöltött nyaralás során órákat tölthetünk el túrázással, de kerékpározhatunk is az elbűvölő környezetben. Vízi élményekben is lehet része az egész családnak az Aqua Place-ben, mely Kelet-Európa legnagyobb beltéri víziparadicsoma. Sok a látni- és tennivaló Prágában és környékén. Napnyugta után is érdemes felfedezni a várost.  Sok-sok étterem közül választhatunk, a tömegközlekedés pedig kitűnő. Vonattal olcsón bejuthatunk a városba, és vissza Prága közeli kempingünkbe.