cz-reu.jpg

Óriás-hegység kempingjei

Kempingezés az Óriás-hegységben

Ha az Óriás-hegységben kempingezik, igazi hegyvidéki hangulatra számíthat. A régióban lenyűgöző hegyek, gyönyörű természetvédelmi területek, mocsaras vidékek, erdők, magas hegycsúcsok és mély völgyek várnak Önre. A kis falvakban belevetheti magát a kulturális látnivalókba, a folyók pedig kiválóan alkalmasak különböző vízi sportokra. Az Óriás-hegységben eltöltött kempingnyaralás tökéletes választás, ha a kultúra, a történelem és a sport kombinációjára vágyik. A Vacansoleil-nél a legjobb kempingeket választhatja, a legjobb áron, az Óriás-hegységben is.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Óriás-hegység Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping 2000

Januv Dul - Óriás-hegység - Csehország

Szép kemping az Óriás-hegységtől nyugatra, kirándulási lehetőségekkel. Úszómedence, csúszda, napozóterasz. Kirándulási tippek: Liberec, Prága.

Kerékpározás és gyalogtúra a kempingből az Óriás-hegységben

Az Óriás-hegységben található kemping tökéletes kiindulópontot jelent túrázásra és kerékpározásra. A vidék a gyalogtúrázók igazi paradicsoma. Végig kihívást jelentő részek várnak Önre, köszönhetően a szintkülönbség folyamatos változásának. Az Óriás-hegységben mind a kezdő, mind a gyakorlott túrázók számára vezetnek kijelölt útvonalak. Ezek mentén számos kis menedékház található, arra az esetre, ha viharba kerülne. A hegyi kerékpározás szintén igen népszerű a régióban, több, mint 400 km-es kerékpárhálózattal. Akár a kempingből is elindulhat.

Látnivalók az Óriás-hegységben

Az Óriás-hegységben fekvő kemping közelében megannyi kulturális látnivalót talál. Látogasson el Trutnov városába, ahol a megtekintheti Český ráj Múzeumot. Szeretne többet megtudni arról a területről, ahol kempingezik? Látogasson el az Óriás-hegység múzeumába, Vrchlabi városában. A közeli kastélyt sem érdemes kihagyni. Csehország, Németország és Lengyelország hármas határán terül el Liberec, ahol megismerkedhet a különböző kultúrákkal.

Kirándulás a kempingből az Óriás-hegységben

Az Óriás-hegységben remek kirándulásokat tehet a kempingből. Mindig is kíváncsi volt, hogy is működik egy bánya? A Zacler melletti, egy kilométer mély szénbányában megtapasztalhatja, milyen is bányásznak lenni, mindezt természetesen csak túravezetővel, sisakban, lámpával, és megfelelő öltözetben. Egy igazán lenyűgöző kilátáshoz mássza meg Csehország legmagasabb csúcsát, a Snezkat. Mehet gyalog, vagy felvonóval is. Kényeztesse gyermekeit, és töltsön el velük egy napot az állatkertben vagy a Babylon aquaparkban, ahol rengeteg vízi élmény vár rájuk. Ne hagyja ki a vitorlázást sem a gyönyörű, tiszta vizű tavon az Adršpaš homokkő formációi mellett, ha az Óriás-hegységben tölti kempingnyaralását.

Sportolási lehetőségek

Az Óriás-hegység kempingjében biztosan nem fog unatkozni. A sport kedvelőire számtalan lehetőség vár. Tél idején igazi paradicsomi hely a síelőknek, sífutóknak és snowboardozóknak. Nyáron a kerékpározók és a gyalogtúrákat kedvelők élvezhetik a vidék ösvényeit. Ezenkívül kenuzásra, raftingra is van lehetőség. Akik pedig igazán adrenalinnal teli izgalmakra vágynak, kipróbálhatják a sárkányrepülést, vagy hegyet is mászhatnak. Az Óriás-hegységben fekvő kempingek közelében mindig talál remek elfoglaltságot.

Biztosan csodálatos nyaralásban lesz részük az Óriás-hegységben, melyre sokáig visszaemlékezhet majd.