Óriás-hegység kempingjei

Kempingezés az Óriás-hegységben

Ha az Óriás-hegységben kempingezel, igazi hegyvidéki hangulatra számíthatsz. A régióban lenyűgöző hegyek, gyönyörű természetvédelmi területek, mocsaras vidékek, erdők, magas hegycsúcsok és mély völgyek várnak rád. A kis falvakban belevetheted magad a kulturális látnivalókba, a folyók pedig kiválóan alkalmasak különböző vízi sportokra. Az Óriás-hegységben eltöltött kempingnyaralás tökéletes választás, ha a kultúra, a történelem és a sport kombinációjára vágysz. A Vacansoleil-nél a legjobb kempingeket választhatod ki, a legjobb áron, az Óriás-hegységben is.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Óriás-hegység Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping 2000

Januv Dul - Óriás-hegység - Csehország

Szép kemping az Óriás-hegységtől nyugatra, kirándulási lehetőségekkel. Úszómedence, csúszda, napozóterasz. Kirándulási tippek: Liberec, Prága.

Kerékpározás és gyalogtúra a kempingből az Óriás-hegységben

Az Óriás-hegységben található kemping tökéletes kiindulópontot jelent túrázásra és kerékpározásra. A vidék a gyalogtúrázók igazi paradicsoma. Sok kihívást jelentő rész vár rád, a szintkülönbség folyamatos változásának köszönhetően. Az Óriás-hegységben mind a kezdő, mind a gyakorlott túrázók számára rendelkezésre állnak kijelölt útvonalak. Ezek mentén számos kis menedékház található, arra az esetre, ha viharba kerülnél. A hegyi kerékpározás szintén igen népszerű a régióban, több, mint 400 km-es kerékpárhálózaton tekerhetsz. Akár a kempingből is elindulhatsz.

Látnivalók az Óriás-hegységben

Az Óriás-hegységben fekvő kemping közelében megannyi kulturális látnivalót találsz. Látogass el Trutnov városába, ahol megtekintheted a Český ráj Múzeumot. Szeretnél többet megtudni a helyről, ahol kempingezel? Látogass el az Óriás-hegység múzeumába, Vrchlabi városában. A közeli kastélyt sem érdemes kihagyni. Csehország, Németország és Lengyelország hármas határán terül el Liberec, ahol megismerkedhetsz a különböző kultúrákkal.

Kirándulás a kempingből az Óriás-hegységben

Az Óriás-hegységben remek kirándulásokat tehetsz a kempingből. Mindig is kíváncsi voltál, hogyan működik egy bánya? A Zacler melletti, egy kilométer mély szénbányában megtapasztalhatod, milyen bányásznak lenni, mindezt természetesen csak túravezetővel, sisakban, lámpával, és megfelelő öltözetben. Egy igazán lenyűgöző kilátáshoz mászd meg Csehország legmagasabb csúcsát, a Sněžkát. Mehetsz gyalog, vagy felvonóval is. Kényeztesd a gyermekeidet, és tölts el velük egy napot az állatkertben vagy a Babylon aquaparkban, ahol rengeteg vízi élmény vár rájuk. Ne hagyd ki a vitorlázást sem a gyönyörű, tiszta vizű tavon az Adršpaš homokkő formációi mellett, ha az Óriás-hegységben töltöd kempingnyaralásodat.

Sportolási lehetőségek

Az Óriás-hegységben található kempingben biztosan nem fogsz unatkozni. A sport kedvelőire számtalan lehetőség vár. Télen igazi paradicsom a síelőknek, sífutóknak és snowboardozóknak. Nyáron a kerékpározók és a gyalogtúrákat kedvelők élvezhetik a vidék ösvényeit. Ezenkívül kenuzásra, raftingra is van lehetőség. Akik pedig igazán adrenalinnal teli izgalmakra vágynak, kipróbálhatják a sárkányrepülést, vagy hegyet is mászhatnak. Az Óriás-hegységben fekvő kempingek közelében mindig találsz remek elfoglaltságot.

Biztosan csodálatos nyaralásban lesz részük az Óriás-hegységben, melyre sokáig visszaemlékezhet majd.