cz.jpg

Csehországi kempingek

Kempingnyaralás Csehországban

Mesebeli kastélyok, lenyűgöző fürdővárosok és Európa egyik legszebb fővárosa, Prága. A Cseh Köztársaság egy csodálatos ország, fantasztikus természeti tájakkal, a világ legjobb sörével és megannyi történelmi, királyi várossal, mint Kutna Hora és Telc. Ez a csodálatos ország valóban mindennel rendelkezik, ami csak kell egy remek családi kempingnyaraláshoz. Tökéletes kombinációja a kulturális látnivalóknak, lenyűgöző tájaknak, aktív kikapcsolódási lehetőségeknek és a finomabbnál finomabb ételeknek, melyek garantálják, hogy emlékezetes legyen a csehországi kirándulásod.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Csehország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Sokol Praha

Dolní Počernice - Prága - Csehország

A kemping a kultúra és a pihenés kedvelőinek ideális helyszíne. Prágát tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetjük, innen már csak a város felfedezésének öröme vár ránk.

Camping Praha Klánovice

Klánovice - Prága - Csehország

A kemping zöld környezetben található, számos sportolási lehetőséget kínál mindenkinek. Metróval 20 perc alatt Európa egyik legérdekesebb fővárosában találhatja magát.

Camping 2000

Januv Dul - Óriás-hegység - Csehország

Szép kemping az Óriás-hegységtől nyugatra, kirándulási lehetőségekkel. Úszómedence, csúszda, napozóterasz. Kirándulási tippek: Liberec, Prága.