si.jpg

Szlovéniai kempingek

Kempingezés Szlovéniában

Szlovénia az Alpok elbűvölő vidéke és az Adriai-tenger pazar szépségű tájai között terül el. Hivatalosan is a világ legzöldebb országa. A természet szerelmeseinek igazi mennyország, változatos földrajzi tájakkal, melyekről más országok csak álmodhatnak. Üdén zöldellő mezők, sűrű fenyőerdők, smaragdzöld tavak, titokzatos barlangok és hosszan elnyúló homokos tengerpart. A tökéletes helyszín, csodálatos kempingekkel.

Szlovénia több okból is remek célpont, ha egy fantasztikus családi kempingnyaralásra vágysz. Először is, a tömegturizmus itt még nem ütötte fel a fejét. Másodszor, az árak is hihetetlenül barátságosak. Végül, de nem utolsó sorban, bővelkedik történelmi és kulturális látnivalókban, és Európa néhány legcsodálatosabb vidéke is itt található. Tekintsd meg Szlovénia megannyi arcát, és hagyd, hogy rabul ejtsen a látvány.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Szlovénia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Szlovénia - Szlovénia

Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan, nem talál még egy ilyen aquaparkot a környéken. Gyermekei még hetekig erről fognak mesélni, a szülők pedig a kényelemről áradoznak.

Camping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Camping Sobec

Lesce - Júliai Alpok/Bled - Szlovénia

A kemping a Sava Dolinka folyó kanyarulatában található. Csodálatos gyalog-, kerékpár- és kenutúrákra hívogat ez a gyönyörű táj. Kirándulási tipp: városlátogatás Bled-be.