Németországi kempingek

Kempingezés Németországban

Németország a legnépesebb ország az Európai Unióban, több mint 82 millióan lakják. Nagy a természeti és kulturális különbözősége teszi vonzóvá, hiszen pl. fantasztikus gyalogos és kerékpáros túrákat lehet tenni az ország egész területén. Az Ausztria határához közeli déli rész az Alpokkal határos, itt található a legmagasabb német hegység, a Zugspitze (2963 m). Sok németországi kemping a déli rész kedvelt helyein található: Bajorországban, Baden-Württembergben (a Boden-tóval) és a Fekete-erdőben – híres túrahely.

Mutasson többet
Válasszon a 13 kempingek Németország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Knaus Campingpark Frickenhausen

Frickenhausen am Main - Bajorország - Németország

A Frickenhausen kellemes hely a Majna folyó partján, a frank szőlőskertek között. Kiváló választás pihenni vágyóknak, gyermekes családoknak és borkedvelőknek.

Camping Knaus Campingpark Wingst

Wingst - Alsó-Szászország - Németország

Látogassa meg a közelben fekvo természetvédelmi területet. Az erdok és rétek sokasága, a morajló patakok tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. A kempingbe visszatérve megannyi lehetoség várja: ússzon, próbálja ki a kalandpályát, vagy fedezze fel a kempinggel szemközt lévo állatkertet.

Camping Knaus Campingpark Elbtalaue

Bleckede - Alsó-Szászország - Németország

Csendes, takaros kemping zöldellő vidéken, az Elba folyó mentén. Túrázz, kerékpározz vagy utazz hajóval. Látogass meg régi városokat és figyeld, ahogy a hatalmas folyami hajók elhaladnak melletted.

 

Az aktív pihenésen kívül persze lehetőség van a teljes kikapcsolódásra is a kiválasztott kempingben, Németországban. Például fogyassz el egy pohár finom bort a teraszon. Vagy esetleg pihenj a termálfürdők egyikében. Habár Németországban a sörfogyasztás áll az első helyen, a Rajna és a Mosel folyó völgye híres kiváló borairól. A Schwarzwalderhochstrasse egy szép túraútvonal. Érdemes hajótúrán részt venni a Rajna folyón, innen nagyon szép a kilátás a gyönyörű Loreley-sziklára. A családdal egynapos kirándulásokat tehetünk pl. Freiburgba, Hamelnbe vagy Trierbe. Vagy esetleg Rustba az Európa Park-ba? Ezután jól fog esni egy finom fekete-erdei sonka nokedlivel, hozzá egy korsó sör vagy fehér moseli bor. Ez az igazi nyaralás egy kempingben Németországban.