Németországi kempingek

Kempingezés Németországban

Németország a legnépesebb ország az Európai Unióban, több mint 82 millióan lakják. Nagy a természeti és kulturális különbözősége teszi vonzóvá, hiszen pl. fantasztikus gyalogos és kerékpáros túrákat lehet tenni az ország egész területén. Az Ausztria határához közeli déli rész az Alpokkal határos, itt található a legmagasabb német hegység, a Zugspitze (2963 m). Sok németországi kemping a déli rész kedvelt helyein található: Bajorországban, Baden-Württembergben (a Boden-tóval) és a Fekete-erdőben – híres túrahely.

Mutasson többet
Válasszon a 17 kempingek Németország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Warsberg

Saarburg - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Camping Wirfttal

Stadtkyll - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Gyönyörű a vidék! A folyó partján kempingezhet, erdős dombok és az Eifel régiójának szép tájai között. Rengeteg családi programmal várja Önöket a kemping, medence, rekreációs tó, játszótér, étterem és sok szabadtéri program! Hozza magával kerékpárját!

Camping Kinzigtal

Steinach - Fekete-erdõ - Németország

Ebből a Fekete-erdei folyóvölgyben található kempingből csodás gyalogtúrákat tehetünk. A gyermekeket animáció várja. A városi uszoda használata a kemping vendégei számára ingyenes.

 

Az aktív pihenésen kívül persze lehetőség van a teljes kikapcsolódásra is a kiválasztott kempingben, Németországban. Például fogyassz el egy pohár finom bort a teraszon. Vagy esetleg pihenj a termálfürdők egyikében. Habár Németországban a sörfogyasztás áll az első helyen, a Rajna és a Mosel folyó völgye híres kiváló borairól. A Schwarzwalderhochstrasse egy szép túraútvonal. Érdemes hajótúrán részt venni a Rajna folyón, innen nagyon szép a kilátás a gyönyörű Loreley-sziklára. A családdal egynapos kirándulásokat tehetünk pl. Freiburgba, Hamelnbe vagy Trierbe. Vagy esetleg Rustba az Európa Park-ba? Ezután jól fog esni egy finom fekete-erdei sonka nokedlivel, hozzá egy korsó sör vagy fehér moseli bor. Ez az igazi nyaralás egy kempingben Németországban.