nl-gel.jpg

Gelderland kempingjei

Kemping Gelderland-ban

Szeretné szabadságát Hollandia legzöldebb tartományában eltölteni? Akkor foglaljon szálláshelyet egy gerderlandi kempingben a csodálatos Veuwe-i természetben. Kerékpárral vagy gyalogosan is felfedezhetjük a mocsaras vidékeket, erdőket, impozáns házakat, kastélyokat, folyókat és a festői falvakat. A változatos pihenő-tavak több órás víziszórakozást garantálnak. Egy kempingnyaralás Gerderland-ban, ebben a szép vidéki környezetben idális választás, ha azt szeretné, hogy nyaralását a nyugalom, természet és kultúra határozza meg. 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Gueldre Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping De Twee Bruggen

Winterswijk - Gueldre - Hollandia

A kemping egy szórakoztató park része. Számos játéklehetőség kicsiknek. A közelben található tó partján strandolhatunk. Kirándulási tipp: kerékpártúra, városnézés Anholtban.

Camping Vakantiepark Eiland van Maurik

Maurik - Gueldre - Hollandia

Felejthetetlen vízi élmények a tóparton. Válasszon megannyi vízisport-lehetőség közül és élvezze a nyaralást. A kempingben komfortos mobilházak és közvetlenül a vízparton elhelyezett sátrak várják.

Camping Ijsselstrand

Doesburg - Gueldre - Hollandia

Gyerekbarát kemping egy gyönyörű helyen az Ijssel folyó partján, nem messze a mustárjáról híres Doesburg-tól. Saját kikötő, lovasiskola, hatalmas játszóterek és fedett uszoda várja a nyaralókat.