nl-gel.jpg

Gelderland kempingjei

Kemping Gelderland-ban

Szeretné szabadságát Hollandia legzöldebb tartományában eltölteni? Akkor foglaljon szálláshelyet egy gerderlandi kempingben a csodálatos Veuwe-i természetben. Kerékpárral vagy gyalogosan is felfedezhetjük a mocsaras vidékeket, erdőket, impozáns házakat, kastélyokat, folyókat és a festői falvakat. A változatos pihenő-tavak több órás víziszórakozást garantálnak. Egy kempingnyaralás Gerderland-ban, ebben a szép vidéki környezetben idális választás, ha azt szeretné, hogy nyaralását a nyugalom, természet és kultúra határozza meg. 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Gueldre Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping De Twee Bruggen

Winterswijk - Gueldre - Hollandia

A kemping egy szabadidőpark része. A fiatalabb gyerekekre számos program vár. A közelben található egy rekreációs tó stranddal, amelynek környéke kerékpározásra is ideális.

Camping Vakantiepark Eiland van Maurik

Maurik - Gueldre - Hollandia

Igazi paradicsom a víz szerelmeseinek, mivel a kemping egy hatalmas rekreációs tó mellett található. Számos vízi sport, első osztályú, kényelmes mobilházak és sátrak, közvetlenül a vízparton.

Camping Ijsselstrand

Doesburg - Gueldre - Hollandia

Gyerekbarát kemping egy gyönyörű helyen az Ijssel folyó partján, nem messze a mustárjáról híres Doesburg-tól. Saját kikötő, lovasiskola, hatalmas játszóterek és fedett uszoda várja a nyaralókat.

Ha a természeten kívül más elfoglaltságot keres, amikor kempingben nyaral Gerderland-ban, akkor érdemes felkeresni a kulturális emlékekben gazdag Nijmegen városát, amely az ország legrégebbi városa. Hogy a gyermekek is élvezzék a nyaralást, nem kell mást tennie, mint elvinni őket a németország-i Moviepark-ba vagy meghívni őket egy finom fagyira Winterswijk-ben. A kempingezés Gerderland-ban minden korosztály számára tökéletes választás.