Dordogne kempingjei

Kempingezés Dordogne-ban

Dordogne-ban kempingezni nagyon jó választás, hiszen sokféle látnivaló van a környéken. Várak, szőlőültetvények, hangulatos történelmi városok, folyók és kirándulási lehetőségek, akár szerevezett formában is. Dordogne északi részén a táj egyenetlen. A legtöbb kemping ezen a vidéken völgyben található, általában folyók mellett. Érdemes kihasználni a táj adta lehetőségeket és túrákat tenni, persze kenuval. Egy kempingnyaralás Dordogne-ban nagyon népszerű azok körében, akik szeretnek Franciaországban kempingezni.

Mutasson többet

Válasszon a 10 kempingek Dordogne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping de Maillac

Sainte-Nathalène - Dordogne - Franciaország

Kicsi, csendes, családi kemping Sainte-Nathalène-ben, Dordogne közelében, egy gyönyörű erdőben. Szép medence, sportolási lehetőségek és szórakoztató programok az egész család számára.

Camping Les Péneyrals

Saint-Crépin-en-Carlucet - Dordogne - Franciaország

5 csillagos, családi kemping Saint-Crépin-en-Carlucet-ban, Dordogne-ban, nagy vízi parkkal és nagyszerű játszótérrel. Jó sportolási lehetőségek és szórakoztató programok az egész család számára.

Érdemes a nyaralást egy kempingben tölteni Dordogne-ban, hiszen sokféle lehetőséget kínál a vidék mindenki számára. A kerékpározás, a túrázás, a madármegfigyelés és a horgászás szerelmesei is élvezni fogják az itt eltöltött időt. A szép dombok számos barlangot rejtenek magukban. A Lascaux-i barlang híres az őskori barlangrajzokról, Rocamadour, a sziklákra épült város pedig a középkori emlékekről.  Aki szereti a heti piacokat, látogasson le Sarlat-ba. Mindez a sokféle látni- és tennivaló könnyen elérhető a kiválaszott kempingből Dordogne-ban.