fr-chm.jpg

Charente-Maritime-i kempingek

Kemping Charente Maritime-ben

Fedezze fel Franciaország e különleges részét, s foglalja le nyaralását egy Charente Maritime-ben található kempingbe. A régió a délen található Gironde-tól egészen az északi Marais Poitevin mocsárvidékig nyúlik. A parton, illetve a szárazföld belseje felé is találunk kempingeket, s mindegyik olyan lenyűgöző hely mellett található, ahová megéri ellátogatni. Akár a parton szeretne pihenni, akár a lélegzetelállítóan gyönyörű természetben szeretne sportolni, egy charente maritime-i kempingben eltöltött nyaralás biztosan csodás élményt fog nyújtani.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Charente-Maritime Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Charmilles

Fouras - Charente-Maritime - Franciaország

Egzotikus hangulatú kemping pálmafákkal, a jól ismert kikötővárostól, La Rochelle-től délre. A vízicsúszdákkal is felszerelt medencékben mindenki jól érezheti magát.

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Franciaország

Ötcsillagos kemping hatalmas vízi világgal csupán egy karnyújtásnyira az Atlanti-óceántól. Kiváló választás kisgyermekes családoknak és természetkedvelőknek.

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Franciaország

Hatalmas kemping egy fenyőerdő közepén. A gyerekekkel érkezőknek ideális. Gyermekmedence és úszómedence is van. Városlátogatás és séta Royan-ban.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Franciaország

Rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a nap minden szakában a kemping fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Zenés műsorok, cirkuszi bemutatók, táncmulatságok, show műsorok!