fr-chm.jpg

Charente-Maritime kempingjei

Kemping Charente Maritime-ben

Charente-Maritime gyönyörű hely a vidám családi nyaraláshoz. A nagyszerű mikroklíma enyhe telet és napfényes nyarat biztosít. A végtelenbe nyúló partszakaszok mentén mindig találsz egy szép strandot a kempinghez közel: Palmyre és Royan nyüzsgő részeitől Saint Palais-sur-Mer nyugodtabb vizeiig. Látogass el La Rochelle híres városába, illetve Saintes-be és Rochefort-ba, hogy elmerülj a történelemben és a kultúrában. Szabadtéri kalandra vágysz? Válassz a kajakozás, szörfözés, kerékpározás, túrázás és a lovaglás közül! Franciaország legjobb tengeri ételeinek egyikéért utazz a lenyűgöző Ré vagy Oléron szigetére, vagy a Marennes-Oléron farmra. Ha Charente-Maritime-ban vakációzol, akkor a konyak hazájában vagy. Látogasd meg a borászatokat, vegyél egy üveggel és visszatérve a kempingbe, kapcsolódj ki a verandán a tökéletes itallal a kezedben és nézd meg a naplementét!

Mutasson többet
Válasszon a 8 kempingek Charente-Maritime Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Franciaország

Hatalmas kemping egy fenyőerdő közepén. A gyerekekkel érkezőknek ideális. Gyermekmedence és úszómedence is van. Városlátogatás és séta Royan-ban.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Franciaország

Rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a nap minden szakában a kemping fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Zenés műsorok, cirkuszi bemutatók, táncmulatságok, show műsorok!

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Franciaország

Ötcsillagos kemping hatalmas vízi világgal csupán egy karnyújtásnyira az Atlanti-óceántól. Kiváló választás kisgyermekes családoknak és természetkedvelőknek.

Camping Domaine d'Oléron

Saint-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Franciaország

Kellemes kemping a csendes Oréron szigeten. Csodálatos homokos strandok. A nyugati part kitűnő szórakozást nyújt a hullámokat kedvelőknek, a keleti part a gyermekeknek.