dk-kop.jpg

Koppenhága kempingjei

Kemping Koppenhága közelében

Egy Koppenhága közeli kempingbe való foglalás azt jelenti, hogy Seeland vagy Sjaelland kempingbarát szigetén tölthet el egy kellemes nyaralást. A szigeten található Dánia fővárosa. A természet itt igazán lélegzetelállító. Szép tavak és csodálatos erdők találhatóak itt, de a gyönyörű strandok is a közelben vannak, melyek kisgyermekek számára is megfelelőek, hisz a víz itt sekély és kevésbé sós. Egy Koppenhága közeli kemping garancia egy tökéletes nyaraláshoz.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Koppenhága Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Feddet Strand Camping & Feriepark

Faxe - Koppenhága - Dánia

Vonzó kemping csodálatos stranddal a Keleti-tenger partján. Kirándulási tipp: városlátogatás Koppenhágában, autós kirándulás Svédországba; kerékpártúra, kastélyok, tulipánkertek.

Camping Skovly camping

Ringsted - Koppenhága - Dánia

Éld át a természet által nyújtott örömöket ebben a kicsi, csendes kempingben. Csatlakozz a csoportos programokhoz. Élvezd a környező tájat és tegyél egynapos kirándulásokat a strandra, Koppenhágába vagy Roskilde-be.

Egy Koppenhága közelében található kempingben eltöltött nyaralás során mindenképp érdemes meglátogatni a fantasztikus fővárost, ahol múzeumokat és rengeteg kulturális látnivalót találunk. Hajókirándulást tehetünk a csatornákon, vagy meglátogathatjuk az Amalieburg várat. Kihagyhatatlan a kis hableány szobra is. Tivolit, a világhírű vidámparkot biztosan imádni fogják a gyermekei. Nyáron tűzijátékokat szerveznek a vidámpark közelében, melyet a kiválasztott Koppenhága közeli kempingben eltöltött nyaralása során nem érdemes kihagyni.