Koppenhága kempingjei

Kempingezés Koppenhága közelében

Egy Koppenhágához közeli kempingbe való foglalással Seeland vagy Sjaelland kempingbarát szigetén tölthetsz el egy kellemes nyaralást. A szigeten található Dánia fővárosa, amelynek közelében a természet igazán lélegzetelállító. Szép tavak és csodálatos erdők találhatóak itt, de a gyönyörű strandok is a közelben vannak, melyek kisgyermekek számára is megfelelőek, hisz a víz sekély és kevésbé sós. Egy Koppenhágához közeli kemping garancia egy tökéletes nyaraláshoz.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Koppenhága Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Skovly camping

Ringsted - Koppenhága - Dánia

Éld át a természet által nyújtott örömöket ebben a kicsi, csendes kempingben. Csatlakozz a csoportos programokhoz. Élvezd a környező tájat és tegyél egynapos kirándulásokat a strandra, Koppenhágába vagy Roskilde-be.

Egy Koppenhága közelében található kempingben eltöltött nyaralás során mindenképp érdemes meglátogatni a fantasztikus fővárost, ahol múzeumokat és rengeteg kulturális látnivalót találunk. Hajókirándulást tehetünk a csatornákon, vagy meglátogathatjuk az Amalieburg várat. Kihagyhatatlan a kis hableány szobra is. Tivolit, a világhírű vidámparkot biztosan imádni fogják a gyermekei. Nyáron tűzijátékokat szerveznek a vidámpark közelében, melyet a kiválasztott Koppenhága közeli kempingben eltöltött nyaralása során nem érdemes kihagyni.