fr-pro.jpg

Provence-i kempingek

Kemping Provence-ban

Ha Provence-ban szeretné eltölteni szabadságát, széles kempinválaszték áll rendelkezésre, hogy megtalálja az ideális szálláshelyet. Ez a vidék híres levendulamezőiről és napos hegyvidéki síkságairól. Csakúgy, mint ízletes rosé borairól és szép városairól: pl. Nizza, Toulon és Marseille. A kempingezés többek között a természet, a szabadban eltöltött idő, az egyszerűség, a laza életstílus, a kultúra, a helyi ételek élvezetét jelenti. Szinte nem is lehet  jobbat elképzelni a szabadság eltöltésére, ahol ezeket mind ki is próbálhatja, mint egy kempingnyaralás Provance-ban.

 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Provence Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Franciaország

Csodálatos táj, kellemes éghajlat jellemzi ezt a Földközi-tenger közelében épült kempinget. Itt mindenki talál kedvére való elfoglaltságot. Kirándulási tipp: Gorges du Verdon.

Kemping La Farigoulette

St-Laurent-du-Verdon - Provence - Franciaország

Családi nyaralás az elragadó Provence-ban, gyönyörű környezetben. A Saint Laurent du Verdon tó számtalan sportolási lehetőséget biztosít az aktív turisták számára, a közelben található Verdon-kanyon pedig a természetimádók paradicsoma.

Kemping Verdon Parc

Gréoux-les-Bains - Provence - Franciaország

A Verdon völgye, az Esparron-tó, Provence dombjai, levendula és oliva földek. Minden egy pillanat alatt elérhető a hangulatos kempingből, a Verdon folyó partján! Kajak, kenu, biciklitúrák!

Kemping Beauregard

Mornas - Provence - Franciaország

A kemping egy hatalmas, fákkal benőtt hegyi parkban található, a Rhône-völgyében, Kirándulási tipp: Orange városa, Mornass erodje, Avignon, Carpentras (fesztiválok).