fr-pro.jpg

Provence-i kempingek

Kemping Provence-ban

Ha Provence-ban szeretné eltölteni szabadságát, széles kempinválaszték áll rendelkezésre, hogy megtalálja az ideális szálláshelyet. Ez a vidék híres levendulamezőiről és napos hegyvidéki síkságairól. Csakúgy, mint ízletes rosé borairól és szép városairól: pl. Nizza, Toulon és Marseille. A kempingezés többek között a természet, a szabadban eltöltött idő, az egyszerűség, a laza életstílus, a kultúra, a helyi ételek élvezetét jelenti. Szinte nem is lehet  jobbat elképzelni a szabadság eltöltésére, ahol ezeket mind ki is próbálhatja, mint egy kempingnyaralás Provance-ban.

 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Provence Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Ile des Papes

Villeneuve Les Avignon - Provence - Franciaország

Jól felszerelt kemping a Rhone folyó egy kis szigetén. Tökéletes úticél a régi pápaváros, Avignon felfedezéséhez. Busztranszfer a városba, vasútállomásra és a repülőtérre.

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Franciaország

Csodálatos táj, kellemes éghajlat jellemzi ezt a Földközi-tenger közelében épült kempinget. Itt mindenki talál kedvére való elfoglaltságot. Kirándulási tipp: Gorges du Verdon.

Camping Les Lacs du Verdon

Régusse - Provence - Franciaország

Barátságos kemping dél-Provence egyik legszebb régiójában. Tiszta levegő, árnyékos helyek, sportolási lehetőségek jellemzik. A Ste-Croix tónál evezős és vitorlásklub működik.

Camping L'Hippocampe

Volonne - Provence - Franciaország

Tökéletes választás, ha a családdal indul nyaralni. Sokféle program, medencekomplexum, animáció vár mindenkit. Kirándulási tipp: Volonne-ba; gyalog és kenutúrák, lovaglás.