fr-pro.jpg

Provence-i kempingek

Kemping Provence-ban

Ha Provence-ban szeretné eltölteni szabadságát, széles kempinválaszték áll rendelkezésre, hogy megtalálja az ideális szálláshelyet. Ez a vidék híres levendulamezőiről és napos hegyvidéki síkságairól. Csakúgy, mint ízletes rosé borairól és szép városairól: pl. Nizza, Toulon és Marseille. A kempingezés többek között a természet, a szabadban eltöltött idő, az egyszerűség, a laza életstílus, a kultúra, a helyi ételek élvezetét jelenti. Szinte nem is lehet  jobbat elképzelni a szabadság eltöltésére, ahol ezeket mind ki is próbálhatja, mint egy kempingnyaralás Provance-ban.

 

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Provence Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Domaine du Verdon

Castellane - Provence - Franciaország

Csodálatos táj, kellemes éghajlat jellemzi ezt a Földközi-tenger közelében épült kempinget. Itt mindenki talál kedvére való elfoglaltságot. Kirándulási tipp: Gorges du Verdon.

Camping L'Hippocampe

Volonne - Provence - Franciaország

Tökéletes választás, ha a családdal indul nyaralni. Sokféle program, medencekomplexum, animáció vár mindenkit. Kirándulási tipp: Volonne-ba; gyalog és kenutúrák, lovaglás.

Camping Beauregard

Mornas - Provence - Franciaország

A kemping egy hatalmas, fákkal benőtt hegyi parkban található, a Rhône-völgyében, Kirándulási tipp: Orange városa, Mornass erodje, Avignon, Carpentras (fesztiválok).

Camping Le Garrigon

Grillon - Provence - Franciaország

Ez a négycsillagos kemping minden kényelemmel el van látva. A kastélyáról híres Grignanhoz és a vaucluse-i levendulamezőkhöz is közel fekszik a kemping.

Camping Le Val de Durance

Cadenet - Provence - Franciaország

A kemping a családi nyaralások kedvelt helyszíne. Ideális Provance felfedezésére. A gyermekek számára számos játéklehetőséget nyújt a pihenő tó kellemes strandja.