fr-dor.jpg

Dordogne-i kempingek

Kemping Dordogne-ban

Kempingezni Dordogne-ban nagyon jó választás, hiszen sokféle látnivaló van a környéken, várak, szőlőültetvények, hangulatos történelmi városok, folyók és kirándulási lehetőségek, akár szerevezett formában is. Dordogne északi részén a táj egyenletlen. A legtöbb kemping ezen a vidéken völgyben található, általában folyók mellett. Érdemes kihasználni a táj adta lehetőségeket és túrákat tenni, persze kenuval. Egy kempingnyaralás Dordogne-ban nagyon népszerű azok körében, akik szeretnek Franciaországban kempingezni.

Mutasson többet
Válasszon a 11 kempingek Dordogne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Iris Parc Le Grand Dague

Atur / Périgueux - Dordogne - Franciaország

Ezt a nagyon kellemes, családias hangulatú kempinget a nyugodt, erdei környezet jellemzi. Kirándulási tipp: Perigueux, a Dordogne vidék fővárosa.

Kemping Les Granges

Sarlat-la-Canéda/Groléjac - Dordogne - Franciaország

Három úszómedence, három vízicsúszda, hangulatos bár; a kempingben együtt van jelen a kényelem, a szórakozás és a romantika. Kirándulási tipp: Sarlat városa (10 km-re).

Kemping Domaine du Lac

Plazac-en-Périgord-Noir - Dordogne - Franciaország

Bájos kemping Vézčre folyó közelében. A csendes környéken egy kis tó nyújt vízi sportolási lehetőségeket. Emellett strand és úszómedencék is rendelkezésre állnak.

Kemping Aqua Viva

Carsac-Aillac - Dordogne - Franciaország

A Dordogne lápos medencéjében fekvő Aquaviva-ban nagy, fűtött úszómedencét és játszómedencét is találunk, de attrakciók és programok is várnak ránk.

Kemping Beau Rivage

La Roque Gageac - Dordogne - Franciaország

Kisebb kemping saját, kavicsos stranddal a Dordogne folyón, a folyókanyarulatban, a középkori La Roche Gageac mellett és a magasan elhelyezkedő Domme-mal szemben.