150127-campingfortwo-900x170.jpg

Kempingezés párosan

Ezeket a kempingeket egyedi elhelyezkedésük és felszereltségük miatt választottuk ki. A környék nagyszerű lehetőségeket kínál sétákra, kerékpártúrákra, városnézésre, ahol élvezhetik a helyi kulturális lehetőségeket. A kemping ideális pihenésre is, kikapcsolódhatunk pl. egy jó könyvvel vagy egy pohár finom borral. A kiválasztott kempingek kiválóan alkalmasak azoknak, akik párban érkeznek.

Kiválasztottunk egy időszakot, de természetesen ezt Ön megváltoztathatja.

Szervezett programok kifejezetten pároknak!

Egy olyan nyaralásra vágyik, ahol megszervezik Önnek a programokat? Lenne kedve kézműves foglalkozásokhoz, szervezett túrákhoz a csodás természetben vagy bor- és sajtkóstolóhoz? Nézze meg kempingjeinket, ahol elérhetőek a CampingForTwo programok és próbálja ki őket!

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.