150127-campingfortwo-900x170.jpg

Kempingezés párosan

Ezeket a kempingeket egyedi elhelyezkedésük és felszereltségük miatt választottuk ki. A környék nagyszerű lehetőségeket kínál sétákra, kerékpártúrákra, városnézésre, ahol élvezhetik a helyi kulturális lehetőségeket. A kemping ideális pihenésre is, kikapcsolódhatunk pl. egy jó könyvvel vagy egy pohár finom borral. A kiválasztott kempingek kiválóan alkalmasak azoknak, akik párban érkeznek.

Kiválasztottunk egy időszakot, de természetesen ezt Ön megváltoztathatja.

Szervezett programok kifejezetten pároknak!

Egy olyan nyaralásra vágyik, ahol megszervezik Önnek a programokat? Lenne kedve kézműves foglalkozásokhoz, szervezett túrákhoz a csodás természetben vagy bor- és sajtkóstolóhoz? Nézze meg kempingjeinket, ahol elérhetőek a CampingForTwo programok és próbálja ki őket!

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.