outdoor.jpg

Szabadtéri programokat kínáló kempingek

A kempingnyaralás nem az igazi kalandok nélkül. A folyó, erdő vagy tengerközeli kempingekben rengeteg lehetőség van a kalandozásra, mely otthon nem mindig van elérhető közelségben.  A Camping Adventure program izgalmas és szórakoztató tevékenységeket kínál az izgalmat keresők részére, minden korosztály számára. A lovaglástól a vízisíig, a sziklamászáson át igencsak változatos programokban lehet részünk. Inkább marad két lábbal a földön?  Az olyan tevékenységek, mint például az íjászat vagy a GPS túra szintén része a programoknak.

Ezen az oldalon megtalálja a szabadidős programokat kínáló kempingek listáját. Válassza ki a kempinget, majd kattintson a  "Kempinginfók és foglalás" menüpontra. A kemping információs oldalán belül a szabadidős programok listáját az oldal bal szélén tüntetjük fel.

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.