Carantec-i kempingek

Carantec Kemping

Változatos nyaralásra vágyik a csodálatos Bretagne régióban? Akkor utazzon Carantec-be! Az elbűvölő település a Penzé és a Morlaix folyók torkolatai között található, a jól ismert régió pedig számos lehetőséget rejt aktív turisták és pihenni vágyók számára egyaránt. A kemping kifejezetten ajánlott a vízi sportok kedvelőinek és mindazoknak, akik az elragadó tengerpartok, érintetlen erdők és dimbes-dombos tájak szerelmesei. A Vacansoleil kiválasztotta Önnek a legszebb kempingeket. Bízza ránk magát!

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Carantec Vacansoleil kempingek közül

Vízen és vízben 

Carantec elbűvölő tengerpartjai kedveznek a vízi sportok kedvelőinek. Bretagne mindig is híres volt aktív turisztikai adottságairól. A számos vízisport-lehetőség közül elsősorban a búvárkodás és a szörfözés vonzza ide a turistákat. Carantec gyakorlatilag egy félsziget, amelyet viszonylag zárt öböl vesz körül, ezért ezeken a partszakaszokon nem jellemzőek a heves hullámzások. Akár gyakorlatlan szörfösök is megmérettethetik magukat, de kenuba is pattanhatunk és úszás közben is feltérképezhetjük a káprázatos vízivilágot. Természetesen a napfürdőzés és a pihenés sem maradhat el egy kempingnyaralás alatt Bretagne ezen varázslatos szegletében. 

Kiránsulások a Carantec Kempingből

Carantec helyszíni adottságaiból kifolyólag számos kirándulásra invitálja az idelátogatót.  A település kifejezetten ajánlott a kultúra és a történelem szerelmeseinek. A csodálatos Maison Prébendale katedrális kápolnája vagy a 16.sz.-i Château du Taureau erőd csak néhány hely a számos látnivaló közül. Természetesen a gyermekes családoknak sem kell unatkozniuk, hiszen a Kalóz Kalandpark maradandó élményeket tartogat a kicsik számára. Ritka madárfajokat is megmutatna gyermekének? Akkor vegyen részt egy hajókiránduláson a Petit Ile-Ricard partszakasz mentén és figylje meg az itt található hatalmas madárpopulációt. Ha pedig igazi pihentető kikapcsolódásra vágyik, látogasson el Roscoff-ba a gyógyfürdőbe. 

Aktív nyaralás a Carantec Kemping környékén

A Bretagne régió kiválóan alkalmas sportolásra és természetjárásra. Fedezze fel a kemping környékén található csodálatos tájakat túrázás közben, biciklivel, vagy lóháton. Túracipőre többször is szüksége lehet, főleg ha ellátogat a különleges élményt nyújtó Callot-szigetre. Ez az autómentes sziget apálykor gyalog is megközelíthető, dagálykor pedig csónakokkal lehet átjutni. Gyönyörködjön az elragadó tájban és induljon el a legendás mondákkal átszőtt Brocéliande-erdő felkutatására is. A lehetőségek adottak és egy kempingnyaralás Carantec-ben kizárólag változatos lehet.    

Nyaraljon az elbűvölő Bretagne-ban és tapasztalja meg a tenger, a történelmi látnivalók és az érintetlen természet egyvelegét.