fr-bre.jpg

Bretagne-i kempingek

Kempingek Bretagne-ban

A Bretagne-ban való kempingezés egy igazán különleges élmény. A természetet kedvelők számára mindig is egy kedvelt helyszín volt Bretagne csodálatos vidéke. Hatalmas szikleszirtek a tenger vizéből kiugorva sorakoznak a part mentén. Felkapott nyaralóhelyek, ahol frissen a tengerből fogott osztrigát szolgálnak fel. A hívogató, hosszan elnyúló partvidék paradicsom a vízisportok kedvelőinek. Amilyen sokszínű, olyan gyönyörű is. Dinard és St. Malo elegáns üdülőhelyei, és olyan családi tengerpartok várják az idelátogatókat, mint Fouesnant, Bénodet és Erquy.

 

Mutasson többet
Válasszon a 15 kempingek Bretagne Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Domaine de Bel Air

Landudec - Bretagne - Franciaország

Nem messze található Bretagne nyugati partjától. Igazi gyermekparadicsom sokféle játékkal. Élménypark közvetlenül a kemping mellett. Városlátogatás: Quimper, Locronan.

Camping L'Atlantique

Fouesnant - Bretagne - Franciaország

Minden korosztálynak ideális lehetőséget kínál, a játszótértől a vízicsúszdás medencéig minden van itt. Kirándulni a közeli erdőben lehet. A strand is csak pár száz méterre van.

Camping Le Châtelet

Saint-Cast-le-Guildo - Bretagne - Franciaország

Csodálatos helyen elterülő kemping, gyönyörű kilátással az öbölre. Jól felszerelt, családias légkör. Két strand is van a közelben.

Camping Les Mouettes

Carantec - Bretagne - Franciaország

A medencével felszerelt kemping Bretagne egyik legszebb helyén, a sziklákkal, régi városokkal és szép strandokkal körülvett Carantec-ben található. Igazi vízi paradicsom!

Camping Les Pins

Erquy - Bretagne - Franciaország

Az aktív pihenés szerelmeseinek kiváló lehetőségeket nyújt a kemping: medencék vízicsúszdákkal, szauna, jacuzzi...ez mind egy helyen! A tengerpart is csak pár percre van.