Erquy-i kempingek

Erquy Kemping

Olyan nyaralást keres, amely garantáltan felülmúlja az eddigieket? Akkor utazzon a Bretagne régióba, a festői szépségű Erquy-be. Ez az elragadó és erősen hagyományörző halászfalu gyönyörű homokos tengerpartja mellett igazi kulináris élvezeteket kínál. Lakmározhat a tenger gyümölcseiből, nagy sétákat tehet a part mentén, felmászhat sziklákra, homokdűnékre, és mindezt teheti családjával, párban, barátokkal vagy éppen egyedül. Foglaljon a Vacansoleil-lel és élvezze a megérdemelt szabadidőt magávalragadó környezetben.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Erquy Vacansoleil kempingek közül

Fedezze fel a vidék szépségeit

Az Erquy Kemping csodálatos környezetét mindenképpen fel kell fedeznie az ide látogatónak. A gyönyörű tengerpartok és sziklaszirtek mellett érdemes megfigyelni a növények sokszínűségét és a páratlan madárcsicsergést. Sétáljon egy nagyot a minden évszakban más szinű mezőkön is. Készítse fel érzékeit a zavartalan pihenésre az Erquy Kemping természetes közegében. 

Sportolási lehetőségek

Erquy nemcsak csodálatos tájakat kínál, hanem a sportolási lehetőségek tárházát is. A kemping mellett található kis tó kiválóan alkalmas fürdésre, piknikezésre, vízibiciklizésre és pihenésre. Mindemellett egy gyönyörű folyó is található a közelben, amely kajak- és kenutúrára csábítja az idelátogatót. A számos szabadidős tevékenység közül az említetteken kívül a lovaglás, horgászás és a sziklamászás sorolható a legkedveltebbek közé a környéken. Töltődjön fel az Erquy kempingben ezen a csodálatos vidéken. 

Látnivalók az Erquy Kemping környékén

Az Erquy Kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Akár csoporthoz csatlakozunk, akár magunk fedezzük fel ezt a csodálatos vidéket, abban biztosak lehetünk, hogy rengeteg látnivalóra számíthatunk. Várromok, kolostorok, 14. sz-i kastélyok, történelmi emlékművek és múzeumok hatalmas repertoárját vonultatja fel a környék. Az egyik legkedveltebb látnivaló Saint Malo kikötőváros, ősi nevén a ‘kalózok fészke’. Ha pedig egyedülálló tengerparti kilátásra vágyunk, akkor sem kell messzire mennünk, mert a Cap Frehel sziklaszirtjén csodálatos panoráma tárul elénk. Bretagne-ban járva érdemes ellátogatni Dinard településre is, melynek fényűző luxusvillái a mai napig vonzzák a turistákat. 

Keressük fel Erquyben a minden szombaton nyitva tartó helyi piacot is és vásároljuk meg a szuveníreket, valamint a régió egyéb specialításait. Az idő nagyon gyorsan telik majd, de a pihenés garantált.