at.jpg

Ausztriai kempingek

Kempingnyaralás Ausztriában

Ha Ausztriát választod kempingnyaralásod helyszínéül, mindenhol zöld dombok vesznek majd körül. A háttérben az Alpok hóval fedett hegycsúcsai fénylenek majd. Ausztria területének több mint felén meghatározó tájképi jelentőséggel bírnak az Alpok vonulatai. Az alpesi völgyekben számtalan jellegzetes kis osztrák falvat találsz, melyek tökéletes kiindulópontot jelentenek akár hegymászáshoz, akár hegyikerékpározáshoz. Bécs, Graz, Salzburg vagy Innsbruck mind elérhető közelségben fekszenek, ha egy osztrák kempingben nyaralsz. Fedezd fel az osztrák vidéket, ahol a friss levegő és a csodálatos alpesi táj biztos felüdülést jelent.

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Ausztria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező kemping az Ossiacher-tó partján található csodálatos zöld környezetben. Ez Karintia legmelegebb tava. Számos sportolási lehetőség várja a vendégeket.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karintia - Ausztria

A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Camping Bella Austria

Sankt Peter am Kammersberg - Stájerország - Ausztria

Bájos nyaralóhely 800 m-es magasságban a Katsch-völgyben a falu mellett. Tiszta hegyi levegő, stressz mentes pillanatok az igazi pihenésért.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karintia - Ausztria

A kemping a híres történelmi város, Villach mellett található az Ossiacher-tó partján. A tó kellemesen meleg vize és a Lampele Kinder Club miatt a gyermekek számára ideális hely.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező barátságos kemping a Maltschacher-tónál található, a napos Karintia gyönyörű hegyi környezetében. Kitűnő választás egy aktív családi nyaraláshoz.