at.jpg

Ausztriai kempingek

Kemping Ausztria

Ausztria csodálatos természeti értékeiről és friss hegyi levegőjéről is híres. Ideális választás egy kempingnyaralás, ha pihenésre, feltöltődésre vágyik. Ausztria több mint felét az Alpok vonulatai uralják, a völgyekben kedves, szép falvakkal, ahonnan kirándulásokra, kalandos hegyikerékpáros vagy egyszerű kerékpáros túrákra indulhatunk. A kiválasztott kempingekből könnyen elérhetőek a híres, történelmi múlttal rendelkező városok is, mint pl. Bécs, Graz, Salzburg vagy Innsbruck. Bécs, a zene, a múzumok és a gyönyörű terek (pl. a Michaelerplatz)  városa, igen népszerű a turisták körében.

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Ausztria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező kemping az Ossiacher-tó partján található csodálatos zöld környezetben. Ez Karintia legmelegebb tava. Számos sportolási lehetőség várja a vendégeket.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező barátságos kemping a Maltschacher-tónál található, a napos Karintia gyönyörű hegyi környezetében. Kitűnő választás egy aktív családi nyaraláshoz.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karintia - Ausztria

A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karintia - Ausztria

A kemping a híres történelmi város, Villach mellett található az Ossiacher-tó partján. A tó kellemesen meleg vize és a Lampele Kinder Club miatt a gyermekek számára ideális hely.

Camping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Bécs - Ausztria

Ez a Bécs közelében fekvő, tóparti kemping saját stranddal és számos sportolási lehetőséggel várja az ideérkező aktív pihenésre vágyókat. Kirándulási tipp: Bécs, hajókázás a Dunán.