at.jpg

Ausztriai kempingek

Kempingnyaralás Ausztriában

Ha Ausztriát választja kempingnyaralásának helyszínéül, mindenhol zöld dombok veszik majd körül. A háttérben az Alpok hóval fedett hegycsúcsai fénylenek majd. Ausztria területének több mint felén meghatározó tájképi jelentőséggel bírnak az Alpok vonulatai. Az alpesi völgyekben számtalan jellegzetes kis osztrák falvat talál, melyek tökéletes kiindulópontot jelentenek akár hegymászáshoz, akár hegyikerékpározáshoz. Bécs, Graz, Salzburg vagy Innsbruck mind elérhető közelségben fekszenek, ha egy osztrák kempingben nyaral. Fedezze fel az osztrák vidéket, ahol a friss levegő és a csodálatos alpesi táj biztos felüdülést jelent.

Mutasson többet
Válasszon a 10 kempingek Ausztria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező kemping az Ossiacher-tó partján található csodálatos zöld környezetben. Ez Karintia legmelegebb tava. Számos sportolási lehetőség várja a vendégeket.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező barátságos kemping a Maltschacher-tónál található, a napos Karintia gyönyörű hegyi környezetében. Kitűnő választás egy aktív családi nyaraláshoz.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karintia - Ausztria

A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karintia - Ausztria

A kemping a híres történelmi város, Villach mellett található az Ossiacher-tó partján. A tó kellemesen meleg vize és a Lampele Kinder Club miatt a gyermekek számára ideális hely.

Camping Donaupark Camping Tulln

Tulln an der Donau - Bécs - Ausztria

Ez a Bécs közelében fekvő, tóparti kemping saját stranddal és számos sportolási lehetőséggel várja az ideérkező aktív pihenésre vágyókat. Kirándulási tipp: Bécs, hajókázás a Dunán.