at-kar.jpg

Karintiai kempingek

Kemping Karintiában

Ahogy megérkezik az Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában található kempingbe, hófödte csúcsokkal borított magas hegyek fogják üdvözölni önt. A völgyekben több nagy tavat is találunk, úgymint az Ossiachi, a Wörthi, a Weissen és a Millstäter tavat. A nyári melegben lehűthetjük magunkat a tóban, de vízisportolási lehetőségek is adottak. Ez az osztrák régió sok-sok látni- és tennivalót kínál, így egy karintiai kempingben eltöltött nyaralás nem lehet elég hosszú ahhoz, hogy mindent felfedezzünk.

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Karintia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező kemping az Ossiacher-tó partján található csodálatos zöld környezetben. Ez Karintia legmelegebb tava. Számos sportolási lehetőség várja a vendégeket.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karintia - Ausztria

A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karintia - Ausztria

A kemping a híres történelmi város, Villach mellett található az Ossiacher-tó partján. A tó kellemesen meleg vize és a Lampele Kinder Club miatt a gyermekek számára ideális hely.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező barátságos kemping a Maltschacher-tónál található, a napos Karintia gyönyörű hegyi környezetében. Kitűnő választás egy aktív családi nyaraláshoz.