at-kar.jpg

Karintia kempingjei

Kemping Karintiában

Gyönyörű tavak, amelyek vizét termál források melegítik fel. Kellemes, forró nyarak. Fenséges hatást keltő hegycsúcsok és mély, üde, zöld völgyek. Csak néhány ok, amely miatt kevés európai helyszín ér fel Karintia szépségéhez. A több mint 1270 kristálytiszta tó, mint például a Wörti-tó, a Millstatti-tó, a Weinssensee és az Ossiachi-tó, a lélegzetelállító természet és a friss, egészséges, alpesi levegő végtelen mennyisége miatt Karintia a szabadtéri programokat kedvelők paradicsoma, és nagyszerű hely egy mesés, családi kempingezésre. Bár minden bizonnyal a természet szépsége a leglenyűgözőbb Karintiában, a kemping közelében számos egyéb magával ragadó látnivaló is felfedezésre vár: a híres, tóparti, klagenfurti üdülőtől Gmünd és Friesach csinos, középkori falvain át  a tündérmesékbe illő Hochosterwith kastélyáig. Szlovénia és a csodálatos bledi tó csak egy rövid autóútra vannak innen. Bár ilyen sok szórakozási lehetőséggel a kemping közelében  és miközben a vízparton pihenve élvezed a napsütést, kezedben egy üveg Blaufränkisch borral, úgy tűnik, ez a legjobb módja egy újabb, élvezetes nap eltöltésének Karintiában!

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Karintia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terrassencamping Ossiacher See

Ossiach - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező kemping az Ossiacher-tó partján található csodálatos zöld környezetben. Ez Karintia legmelegebb tava. Számos sportolási lehetőség várja a vendégeket.

Camping Am Waldbad

Dellach im Drautal - Karintia - Ausztria

A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Camping Ideal Camping Lampele

Ossiach - Karintia - Ausztria

A kemping a híres történelmi város, Villach mellett található az Ossiacher-tó partján. A tó kellemesen meleg vize és a Lampele Kinder Club miatt a gyermekek számára ideális hely.

Camping Maltschacher See

Feldkirchen - Karintia - Ausztria

Ez a saját stranddal rendelkező barátságos kemping a Maltschacher-tónál található, a napos Karintia gyönyörű hegyi környezetében. Kitűnő választás egy aktív családi nyaraláshoz.