Tirol kempingjei

Kempingezés Tirolban

Egy tiroli kemping nagyszerű nyaralási úticél. Nemcsak a hegyek, és a nyáron is hófödte csúcsok miatt; a látvány is lélegzetelállító, és nagyszerű programok várnak minket. Tökéletes hely kenuzásra, raftingolásra, vitorlázásra és úszásra. A hegyek pedig nagyszerűek siklóernyőzéshez, túrázáshoz és hegymászáshoz is. Járd be az elbűvölő, hegyekkel tarkított tájat a tiroli kempingből.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Tirol Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Seeblick Toni

Kramsach - Tirol - Ausztria

Ez a szaunával és jacuzzival felszerelt kemping felnőttek és gyermekek számára is ideális. A kicsiket játszótér és a füves tópart várja. Egész évben nyitva tart!

 

A hegyek és a vízisportok mellett még sok más tennivaló is akad a tiroli kemping közelében. Látogass el a barátságos tiroli falvakba, Hall sóbányász, vagy Schwaz ősi városába. Innsbruck, Tirol központja is megér egy kirándulást. A város lenyűgöző történelmi épületekkel és csodás városközponttal rendelkezik, ahol stílusos üzletekre és kitűnő éttermekre akadhatunk. A fiatalabbak sem fognak unatkozni. A legtöbb tiroli kempingben sok-sok program vár a különböző korosztályú gyermekekre. A sportos, trendi Area 47 szabadidőpark pedig garantáltan izgalmas szórakozást nyújt.